Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 13:27, 'Kalifx' napsal:

Hele já byl taky docela překvapenej. Ale zas mně prodavač kladl na srdce ať nezapomínám, že přijdu o roginál řemen a gumu, tím pádem i o dvě originál spony. Ale to mně absolutně netrápí. I kdybych se pak rozhod gumu vč. orig spony dokoupit, furt to bude výhodnější. Navíc celý je to opravdu o tom, že jsem měl možnost mít PAM (312) na kovu nějakej čas na ruce a mně se prostě ten kov na nich hrozně líbí.

Na tlustý ruce budou na kovu hezký, děláš dobře. :)
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 13:27, 'Kalifx' napsal:

Hele já byl taky docela překvapenej. Ale zas mně prodavač kladl na srdce ať nezapomínám, že přijdu o roginál řemen a gumu, tím pádem i o dvě originál spony. Ale to mně absolutně netrápí. I kdybych se pak rozhod gumu vč. orig spony dokoupit, furt to bude výhodnější. Navíc celý je to opravdu o tom, že jsem měl možnost mít PAM (312) na kovu nějakej čas na ruce a mně se prostě ten kov na nich hrozně líbí.

Oni už dávají dvě origo spony - jednu na kůži, druhou na gumu? To čumim. Já sponu OP dokupoval, stála asi 3 a půl litru, už bych to znovu neudělal :) Souhlas, ten novej kov je krásnej.

V 9. 9. 2010 v 13:30, 'Princ Milis' napsal:

:lol2:
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 13:30, 'Princ Milis' napsal:

No člověče to si mě ale asi s někým pletete, ne? Mám sice trošku bříško, ale jinak jsem drobounkej. Takže to plánuju nosit místo opasku...

post-1975-093073100 1284040911.jpg

• Dát hlas 3
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 14:04, 'spiderer' napsal:

Kalix - spona tam je pouze jedna - na remenu na hodinkach, druhej je bez ;)

Tak super - ještě lepší. lolohh měl zase pravdu. :)
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 16:39, 'tombed' napsal:

Martine ty mi dáváš, začínám mít svrbění a nejsou to filcky :), a to jsem chtěl už nechat obměnu OP na příští rok...

jj budu si muset koupit nějaký hodinky s uchem - někdo mi tu nakukal, že rolex je vlastně "matka" hodinek s uchem a nějak to nefunguje :D - ještě jsem je ani jednou nenatáhl a leží jako mrchy v plechový skříňce - je fakt, že je mám jako spořič a tam se mi docela líbí - teď nevím jak s tím naložit - ha ha
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 16:50, 'YPO' napsal:

jj budu si muset koupit nějaký hodinky s uchem - někdo mi tu nakukal, že rolex je vlastně "matka" hodinek s uchem a nějak to nefunguje :D - ještě jsem je ani jednou nenatáhl a leží jako mrchy v plechový skříňce - je fakt, že je mám jako spořič a tam se mi docela líbí - teď nevím jak s tím naložit - ha ha

Co použít tohle :D:P

Publikováno 9.duben.2010 - 18:58

za 55 korun se toho zbavíš

budou stačit kapitoly:

Psychoterapie v léčbě závislostí

Relaxační techniky a jóga v prevenci a léčbě

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 17:32, 'JakubS' napsal:

Co použít tohle :D:P

Publikováno 9.duben.2010 - 18:58

za 55 korun se toho zbavíš

budou stačit kapitoly:

Psychoterapie v léčbě závislostí

Relaxační techniky a jóga v prevenci a léčbě

to by mohlo zabrat - problém je v tom, že mi stačí jenom jedny, ale který ?!? - to nikdo neví :)
Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 17:33, 'YPO' napsal:

to by mohlo zabrat - problém je v tom, že mi stačí jenom jedny, ale který ?!? - to nikdo neví :)

Asi ty co nosíš :smoke:

Odesláno
  V 9. 9. 2010 v 16:39, 'tombed' napsal:

Martine ty mi dáváš, začínám mít svrbění a nejsou to filcky :), a to jsem chtěl už nechat obměnu OP na příští rok...

V 9. 9. 2010 v 16:50, 'YPO' napsal:

No skvělý chlapi, fakt skvělý. Takže koukám, že já si je zase koupím až v době kdy je bude mít každej Lojzík. :D Ale pamatujte! Jestli mě budete prudit, rozbiju prasátko a budu první! :) A nebo možná né a pak nechť se vám na ruce v dřevěný klacík obrátí (nebo alespoň promění v Primky)...

Du si dát Grappu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...