Milis Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 13:27, 'Kalifx' napsal: Hele já byl taky docela překvapenej. Ale zas mně prodavač kladl na srdce ať nezapomínám, že přijdu o roginál řemen a gumu, tím pádem i o dvě originál spony. Ale to mně absolutně netrápí. I kdybych se pak rozhod gumu vč. orig spony dokoupit, furt to bude výhodnější. Navíc celý je to opravdu o tom, že jsem měl možnost mít PAM (312) na kovu nějakej čas na ruce a mně se prostě ten kov na nich hrozně líbí. Na tlustý ruce budou na kovu hezký, děláš dobře.
lolohh Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 13:27, 'Kalifx' napsal: Hele já byl taky docela překvapenej. Ale zas mně prodavač kladl na srdce ať nezapomínám, že přijdu o roginál řemen a gumu, tím pádem i o dvě originál spony. Ale to mně absolutně netrápí. I kdybych se pak rozhod gumu vč. orig spony dokoupit, furt to bude výhodnější. Navíc celý je to opravdu o tom, že jsem měl možnost mít PAM (312) na kovu nějakej čas na ruce a mně se prostě ten kov na nich hrozně líbí. Oni už dávají dvě origo spony - jednu na kůži, druhou na gumu? To čumim. Já sponu OP dokupoval, stála asi 3 a půl litru, už bych to znovu neudělal Souhlas, ten novej kov je krásnej. V 9. 9. 2010 v 13:30, 'Princ Milis' napsal: Na tlustý ruce budou na kovu hezký, děláš dobře.
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 13:30, 'Princ Milis' napsal: Na tlustý ruce budou na kovu hezký, děláš dobře. No člověče to si mě ale asi s někým pletete, ne? Mám sice trošku bříško, ale jinak jsem drobounkej. Takže to plánuju nosit místo opasku... 3
spiderer Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Kalix - spona tam je pouze jedna - na remenu na hodinkach, druhej je bez
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 14:04, 'spiderer' napsal: Kalix - spona tam je pouze jedna - na remenu na hodinkach, druhej je bez Tak super - ještě lepší. lolohh měl zase pravdu.
tombed Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Martine ty mi dáváš, začínám mít svrbění a nejsou to filcky , a to jsem chtěl už nechat obměnu OP na příští rok...
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 16:39, 'tombed' napsal: Martine ty mi dáváš, začínám mít svrbění a nejsou to filcky , a to jsem chtěl už nechat obměnu OP na příští rok... jj budu si muset koupit nějaký hodinky s uchem - někdo mi tu nakukal, že rolex je vlastně "matka" hodinek s uchem a nějak to nefunguje - ještě jsem je ani jednou nenatáhl a leží jako mrchy v plechový skříňce - je fakt, že je mám jako spořič a tam se mi docela líbí - teď nevím jak s tím naložit - ha ha
JakubS Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 16:50, 'YPO' napsal: jj budu si muset koupit nějaký hodinky s uchem - někdo mi tu nakukal, že rolex je vlastně "matka" hodinek s uchem a nějak to nefunguje - ještě jsem je ani jednou nenatáhl a leží jako mrchy v plechový skříňce - je fakt, že je mám jako spořič a tam se mi docela líbí - teď nevím jak s tím naložit - ha ha Co použít tohle ________________________________________________________________ Publikováno 9.duben.2010 - 18:58 za 55 korun se toho zbavíš budou stačit kapitoly: Psychoterapie v léčbě závislostí Relaxační techniky a jóga v prevenci a léčbě
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 17:32, 'JakubS' napsal: Co použít tohle ________________________________________________________________ Publikováno 9.duben.2010 - 18:58 za 55 korun se toho zbavíš budou stačit kapitoly: Psychoterapie v léčbě závislostí Relaxační techniky a jóga v prevenci a léčbě to by mohlo zabrat - problém je v tom, že mi stačí jenom jedny, ale který ?!? - to nikdo neví
JakubS Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 17:33, 'YPO' napsal: to by mohlo zabrat - problém je v tom, že mi stačí jenom jedny, ale který ?!? - to nikdo neví Asi ty co nosíš
Kalifx Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 V 9. 9. 2010 v 16:39, 'tombed' napsal: Martine ty mi dáváš, začínám mít svrbění a nejsou to filcky , a to jsem chtěl už nechat obměnu OP na příští rok... V 9. 9. 2010 v 16:50, 'YPO' napsal: jj budu si muset koupit nějaký hodinky s uchem - někdo mi tu nakukal, že rolex je vlastně "matka" hodinek s uchem a nějak to nefunguje - ještě jsem je ani jednou nenatáhl a leží jako mrchy v plechový skříňce - je fakt, že je mám jako spořič a tam se mi docela líbí - teď nevím jak s tím naložit - ha ha No skvělý chlapi, fakt skvělý. Takže koukám, že já si je zase koupím až v době kdy je bude mít každej Lojzík. Ale pamatujte! Jestli mě budete prudit, rozbiju prasátko a budu první! A nebo možná né a pak nechť se vám na ruce v dřevěný klacík obrátí (nebo alespoň promění v Primky)... Du si dát Grappu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se