Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dakujem za vase nazory. Ked som uz cely nateseny napochodoval do predajne, kamarat ma trocha "vratil na zem". Ta vyhodna ponuka plati iba na niektore znacky. Asi som to plny nadsenia zle pochopil. Takze si mozem vybrat zo znaciek Michel Herbelin, Raymond Weil, Maurice Lacroix. Nemam sice s tymi znackami skusenosti, ale - idem sa v nich "prehrabavat", kym ponuka plati...

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zaujimalo by ma za kolko priblizne sa da kupit novy seamaster 300 M Mid Size Chronometer 2551.80.00, na Slovensku pripadne v Rakusku alebo Cesku?

Mid Size a King Size stejná cena cca 58.000,-Kč Levnější je Quartz o cca 10.000,- Kč ( ceny v Praze )

Odesláno
Zaujimalo by ma za kolko priblizne sa da kupit novy seamaster 300 M Mid Size Chronometer 2551.80.00, na Slovensku pripadne v Rakusku alebo Cesku?

Mid Size a King Size stejná cena cca 58.000,-Kč Levnější je Quartz o cca 10.000,- Kč ( ceny v Praze )

Mid-Size, oficialna cena na Slovensku 67.100,-SKK, potom uz zalezi na zlave u konkretneho obchodnika.

Odesláno

Aj ked hranate hodinky som doteraz nemal, na tento model by som si asi zvykol. Videl ho uz niekto nazivo?

Maurice Lacroix Pontos Rectangulaire Reserve de Marche

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...