Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahojky chronošílenci,

dnes jsem našel v mailu pár fotek ROLEX DEEP BLUE. Snad se má jednat o limitovanou edici. Nevíte o těchto hodinkách něco? Přítel Google mě moc nepomohl a navíc mě zaráží číslo 00/50. Co vy na to? Má to snad na svědomí PRO-HUNTER?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

som nejaky divny ked sa mi celkom pacia?

prosim hadzte po mne len male kamene ja tomu urcite nerozumiem.

Prečo by se Ti nemohly líbit? To s divností nijak nesouvisí.

Určitě to není oficiální limitka od Rolexu, ale laděnka od někoho jiného.

Za mě vůbec.

Posted

asi by bolo divne keby sa to vola deep blue a ma to zeleny AR :)

Chytráku.. Rolex AR nepoužívá, proto mě to překvapuje.
Posted

Mě se to náhodou líbí. Mě tahle úprava připadne dost brutální. Nikdy jsem neviděl, že by nějaký úpravce vyměnil ten vnitřní kroužek. PVD a antirexlex asi problém nebude. Tohle jsou reálné hodinky, které se dají koupit a tak mě zaráží to číslo 00/50. Vždycky jsem viděl číslo 0 jen někde v katalogu, ale nikdy na prodej...

Posted (edited)

Když pominem kyklopy, tak kde?

Právě, že na kyklopy!

No a co bych řekl k té úpravě? Jen to, že takové počiny řadím do stejného koše, jako když je to oseto diamanty...

Edited by Jakubisko
Posted

Pokud vím, tak jediná oficiální DLC limitka Deepsea byla Rolex Deepsea Single Red, kterou společně nechali vytvořit hodinářství Steiner Maastricht a Manbodh z Haagu. Bylo to pokud vím taky asi 50 kusů, prodejní cena byla 12900 Euro a jedny se už vydražili v aukci za 40 000 Eur.

O tom co jsi sem napostoval nic nevím, bohužel. Nějak se mi to nezdá abych pravdu řekl