mrakodrap Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Ahojky chronošílenci, dnes jsem našel v mailu pár fotek ROLEX DEEP BLUE. Snad se má jednat o limitovanou edici. Nevíte o těchto hodinkách něco? Přítel Google mě moc nepomohl a navíc mě zaráží číslo 00/50. Co vy na to? Má to snad na svědomí PRO-HUNTER? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Baker Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 To vypada priserne, at uz je to od kohokoliv.
jankoxxx Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Zda se mi, nebo to má modrej AR? asi by bolo divne keby sa to vola deep blue a ma to zeleny AR
sureshot Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 som nejaky divny ked sa mi celkom pacia? prosim hadzte po mne len male kamene ja tomu urcite nerozumiem.
vojt Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 som nejaky divny ked sa mi celkom pacia? prosim hadzte po mne len male kamene ja tomu urcite nerozumiem. Prečo by se Ti nemohly líbit? To s divností nijak nesouvisí. Určitě to není oficiální limitka od Rolexu, ale laděnka od někoho jiného. Za mě vůbec.
zid Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 asi by bolo divne keby sa to vola deep blue a ma to zeleny AR Chytráku.. Rolex AR nepoužívá, proto mě to překvapuje.
Jakubisko Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Chytráku.. Rolex AR nepoužívá, proto mě to překvapuje. Divil by ses, ale používá
steel Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 http://100percent-rolex.blogspot.com/2009/10/christies-goes-singlered-deepsea.html http://www.projectxdesigns.com/results3_PREBLACKED_0.html no, je to dost děsný
mrakodrap Posted September 16, 2010 Author Report Posted September 16, 2010 Mě se to náhodou líbí. Mě tahle úprava připadne dost brutální. Nikdy jsem neviděl, že by nějaký úpravce vyměnil ten vnitřní kroužek. PVD a antirexlex asi problém nebude. Tohle jsou reálné hodinky, které se dají koupit a tak mě zaráží to číslo 00/50. Vždycky jsem viděl číslo 0 jen někde v katalogu, ale nikdy na prodej...
speedmaster Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 To sklo nevypada, ze by melo antireflex. Spis vypada, ze je modrene... Vsechno se v nem odrazi...
Columbus Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Hm, taky bych řekl, že sklo nemá antireflex, má spíš lesk jako blesk, má spíš podtrhnout modrou vnitřního kroužku.
zid Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Divil by ses, ale používá Když pominem kyklopy, tak kde?
Jakubisko Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 (edited) Když pominem kyklopy, tak kde? Právě, že na kyklopy! No a co bych řekl k té úpravě? Jen to, že takové počiny řadím do stejného koše, jako když je to oseto diamanty... Edited September 16, 2010 by Jakubisko
Donuts Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 No proc ne, tahle uprava ma oproti prohunterum opravdu koule.
speedmaster Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Tahle uprava je skoro uplne vsechno, co v originalu Rolex neni... Ale kazdemu jeho jest :-) 1
tombed Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 by mě zajímalo, jak dalece to bude čitelné pod vodou...
Jay Doll Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Pokud vím, tak jediná oficiální DLC limitka Deepsea byla Rolex Deepsea Single Red, kterou společně nechali vytvořit hodinářství Steiner Maastricht a Manbodh z Haagu. Bylo to pokud vím taky asi 50 kusů, prodejní cena byla 12900 Euro a jedny se už vydražili v aukci za 40 000 Eur.O tom co jsi sem napostoval nic nevím, bohužel. Nějak se mi to nezdá abych pravdu řekl
Recommended Posts