ony Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Ja dnes Prim Sport. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milan.w Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Taky se musím pochlubit Primkami, nedávno jsem je vydražil za skvělou cenu na aukru, rozleštil sklíčko a koupil origo řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nowis Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Dnes Automatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Orlíky dnes ráno cca 300m nad zemí. Balón... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tombed Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Orlíky dnes ráno cca 300m nad zemí. Balón...Šak to jsi nad kolbenkou jestli se nepletu?
PetrM Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Nepleteš. A máš neuvěřitelné oko, to klobouk dolů.
brumko Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Ja dnes takto. 4m nad zemou. Bal(k)ón. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Orlíky dnes ráno cca 300m nad zemí. Balón...A já myslel, že jsou pod vodu....
PetrM Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 A já myslel, že jsou pod vodu.... Bez obav. Tam už byly mnohokrát...Naposled dneska jsme si poplavali...
PetrM Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Je otázka, jestli podle názvu byl primární účel potápění. To by se přece musely jmenovat kapr, makrela, žralok nebo sardinka, ale ono ne, Orlík. Co tím kdo zamýšlel ?
tombed Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Nepleteš. A máš neuvěřitelné oko, to klobouk dolů. Poznal jsem věžák a pak už to šlo, škola, poklad, alšák, nepoznat okolí alma mater a městskou část, kde s výjimkami žiju 40 let by bylo smutné.
doktor584 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Je otázka, jestli podle názvu byl primární účel potápění. To by se přece musely jmenovat kapr, makrela, žralok nebo sardinka, ale ono ne, Orlík. Co tím kdo zamýšlel ?To je přece jasný, máš s nima jít na přehradu....
Honza.manta Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 To je přece jasný, máš s nima jít na přehradu....
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Orlíky dnes ráno cca 300m nad zemí. Balón...Fajne!!!
p3k Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Šak to jsi nad kolbenkou jestli se nepletu? Co je kolbenka v Porubě?
paia Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Zrovna dorazili, tak jsem je dal hned na ruku. Splňují vše, co jsem od levných oblekovek očekával... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Zrovna dorazili, tak jsem je dal hned na ruku. Splňují vše, co jsem od levných oblekovek očekával... obrázek 2.JPGTenhle model mam strasne rad. Gratuluju. Mas je v quartzu? Jaky sklicko tam ted davaji, mineral?
paia Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Ano, quartz byl jedním z požadavků, jelikož oblek nosím relativně málo, tak bych automaty nestihl natahovat a ve vrtiči už není místo. Jinak hodinky jsou v podstatě stejné, jako ty (3x) dražší automaty, jen je uvnitř jiný strojek (kalibr 38 s pozlacenou Rondou 715), dýnko není průhledné a na číselníku nejsou uvedeny kameny. Sklo je safír. Mám verzi, která se dělala pro ÚVJ Řež, v neděli vydraženo na aukru, dneska na ruce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se