eloga Odesláno pondělí v 12:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:49 (upraveno) Primky Originál, 1982, za 265 ,- Kčs. /Pjimki za čista voéé/ No a je to. Krabička uklizena. Vlastně konečně si i tohoto výrobku naší firmy Prim Czechoslovakia 17 jewels mohu a můžeme skutečně vážit a mít za to, že to v našich podmínkách byl a stále je velmi dobrý výrobek v hodnocení cena/výkon/výdrž a provedení. Skutečných klenotů z bývalého Primu v našich poměrech pak je celá řada počínaje všemi variantami a klony Orlíků, Sportů a Leteckých. S Eltonem pak obnova Spartaků, varianty s TGM, a dalšími LE, jejichž základem jsou nerezová/zlatá pouzdra a zejména užití a montáž inhouse kalibrů. Píšu to také z nostalgie, zejména že jsem se také po letech osobně dovtípil, že ty Orlíky nakonec budu muset mít též. Tedy investice, a najednou taková rána do hlavy Jak to tedy s mými i dalšími Orlíky bude - vlastně ani netuším, ale roním krokodýlí slzy. Fakt vole. Upraveno pondělí v 12:50 uživatelem eloga ed
Valderek Odesláno pondělí v 17:39 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:39 Po dlouhých letech renovované Igeny. 1
špelda66 Odesláno úterý v 08:17 Nahlásit Odesláno úterý v 08:17 (upraveno) Bochánkové logo, tady nezbytné .... Mám je rád Upraveno úterý v 08:17 uživatelem špelda66 7
warann Odesláno úterý v 08:31 Nahlásit Odesláno úterý v 08:31 @špelda66 super, ty jsou nejvic nejlepsi. Mel jsem je opakovane v hledacku, ale mam trochu strach z tech nozek, resp. L2L. 1 1
the.Doctor Odesláno čtvrtek v 15:40 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:40 Chlapci přidám taky něco do klubu. I když ne v tak krasným stavu jak to máte vy jsou to otloukánky Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk 2 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se