Pasik Odesláno 29. října Nahlásit Odesláno 29. října Vždy, když mám na ruce dědovy hodinky, tak mě pobaví, jak vypadaly na jeho zednickym zápěstí 2
childe Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Rád bych poděkoval místnímu váženému členovi @Jeronimo za celkovou resuscitaci hodinek Prim Sport II Díky 3
Jeronimo Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 48 minutami, childe napsal: Rád bych poděkoval místnímu váženému členovi @Jeronimo za celkovou resuscitaci hodinek Prim Sport II Díky To už bude nějaký pátek. Jsem rád, že pořád šlapou
brba Odesláno 10. listopadu Nahlásit Odesláno 10. listopadu Včera som si poskladal prvé červené hodinky 4
Jeronimo Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu (upraveno) Upraveno 18. listopadu uživatelem Jeronimo 6
HN_R200 Odesláno pátek v 19:24 Nahlásit Odesláno pátek v 19:24 Zadání: Hodinky vhodné na přednášku pro studenty gymnázia o 17. listopadu. Řešení: 6 1
Snekofon Odesláno sobota v 17:41 Nahlásit Odesláno sobota v 17:41 Hodinky parádní, bez ohledu na to, že mně souvislost mezi zadáním a řešení uniká, důležité že ji tam vid zadavatel 1
soldier Odesláno sobota v 21:22 Nahlásit Odesláno sobota v 21:22 Rozhodl jsem se potěšit sousedy v sobotu kolem poledne. Zadání od ženy bylo jasně dané 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se