docent_tecka Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 tak neco ostrejsiho 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Tak prozměnu jeden bastl: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Tomuhle bastlu říkám Prim Letecké Omega Ale ta červená sekundovka je asi příliš výrazná :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Tomuhle bastlu říkám Prim Letecké Omega Ale ta červená sekundovka je asi příliš výrazná :-/ No jooo porád. Ale když bastl, tak bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 A čo tak niečo na baterku? Aj keď ešte len na "lakovanom hajzláku" na skúšku, no a čo , veď som celý deň doma, ale zaslúžia si lepší. Asi skončia tak isto pri bežnom nosení. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Tak od dnes nepretržite do ukončenia testu tieto. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chenhongjuan Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Sklíčko jde přeleštit a docela dobré lunetthomas sabo charmy nabízí Parexo. Jinak obdivuju, že máš odvahu takto zkoušet jejich vodotěsnost. To já bych podroboval vodní zkoušce jedině nerezy z Eltonu já dnes celý den TV, jen se mi nechtěl seřizovat datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 (upraveno) <BR>Zrovinka jsem dostal od pošťáka tyhle krasotinky,tak je budu dneska nosit .... Upraveno 29. září 2010 uživatelem hejdik 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Už několik dní nosím primky po tátovi .. Že se trochu předcházejí? To mi vadí nejméně 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Primky pravidelně střídám - tyhle jsem dostal od táty k 15tinám (1973 :-)))) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Primky pravidelně střídám - tyhle jsem dostal od táty k 15tinám (1973 :-)))) Sorry za OT. Možná jsem to špatně pochopil, ale v roce 73´ se tyhle ještě nedělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Já jsem tyhle dostal k 16-tinám - taky 1973 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Pre mňa je úžasné hlavne to že ešte existujú ľudia ktorý nosia prim aj napriek tomu že im nieje hlboko po sedemdesiatke , a že to robia z radosťou a láskou a že patrím aj ja medzi týchto nadšencov . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Sorry za OT. Možná jsem to špatně pochopil, ale v roce 73´ se tyhle ještě nedělaly. ...možná to byly 18tiny - a stály 580Kč, pokud si aspoň tohle správně pamatuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 ...možná to byly 18tiny - a stály 580Kč, pokud si aspoň tohle správně pamatuji :-) Jojo, 580,-stály(to už se tady řešilo) a ten rok už taky zní líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Dneska mám v práci tyto krásky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Dneska mám v práci tyto krásky Ty teda jsou.....jednou snad taky budu mít. Primky mi totiž učarovaly docela nedávno,takže k tomuhle se snad taky jednou prokoušu.Zatím mám jedny sportky od MPM(bez komentáře prosím ) jedny PS 2 se mi připravují k odeslání na renovaci a poslední přírůstek je vyfocen výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Modrá je dobrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Jako bych je nekde videl. Nebyls letos v Raspenave na MCR v IPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se