Biges Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Úplná radita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Spíše by to mělo být v sekci bastlení, ale když už jsou na ruce ... dnes jedny "oblekovky", pro představu přikládám původní tvar pouzdra. Ještě se musí vyleštit pouzdro a vyměnit sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Jedny z mých oblíbených. Jen by se hodil nový číselník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Konečne mi dnes prišli IGENY v nositeľnom stave. Za 10? celkom slušné.Trošku vyčistiť, trošku vyleštiť a bude to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Spíše by to mělo být v sekci bastlení, ale když už jsou na ruce ... dnes jedny "oblekovky", pro představu přikládám původní tvar pouzdra. Ještě se musí vyleštit pouzdro a vyměnit sklo. Tebe by měli najmout jako inovátora - stylistu pouzder. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Jedny z mých oblíbených. Jen by se hodil nový číselník SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 (upraveno) Tak jsem si nakonec taky pořídil renovace PS2 z Eltonu A dle ruček je vidět, že Elton má stále rezervy ... Upraveno 22. února 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Dneska potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holenda Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tak sa pochvalim aj ja: cierne oblekovky PRIM (kal.66.4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Sem jsem už dlouho s ničím nepřispěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Sem jsem už dlouho s ničím nepřispěl Oběžně jsou nádheré. Pritm sporty vypadají jako po renovaci v NM. A ty diplomatky vypadají vážně super je to původní stav nebo renovace?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Oběžně jsou nádheré. Pritm sporty vypadají jako po renovaci v NM. A ty diplomatky vypadají vážně super je to původní stav nebo renovace?? Díky - Igeny jsou po renovaci v Eltonu a diplomaty jsou zatím v tom stavu, v jakém jsem je před více než rokem koupil na Aukru, vypadají dobře, nicméně pro ně plánuji zařídit přinejmenším vyčištění a přetěsnění, včetně výměny sklíčka, které je tam podle mne nepůvodní a proto ho nějaký dřívější majitel musel přibrušovat, aby ho tam dostal - což na téhle fotce vidět není, ani to není vidět zběžně, ale s lupou to je vidět dobře. Upraveno 4. března 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Sem jsem už dlouho s ničím nepřispěl Moc hezký, v jakým rozsahu jsi nechával dělat renovaci těch Igenů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Ty Igeny jsou uplne luxusni. Co mas na nich za tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Moc hezký, v jakým rozsahu jsi nechával dělat renovaci těch Igenů? Ty Igeny jsou uplne luxusni. Co mas na nich za tah? Díky - renovace byla kompletní, všechno nové a oprava a seřízení strojku. Barvu číselníku i fontů na lunetě mi udělali podle mého návrhu, takže je to vlastně verze Apep Ten tah jsem koupil v hodinářství v Modřanech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Díky - Igeny jsou po renovaci v Eltonu a diplomaty jsou zatím v tom stavu, v jakém jsem je před více než rokem koupil na Aukru, vypadají dobře, nicméně pro ně plánuji zařídit přinejmenším vyčištění a přetěsnění, včetně výměny sklíčka, které je tam podle mne nepůvodní a proto ho nějaký dřívější majitel musel přibrušovat, aby ho tam dostal - což na téhle fotce vidět není, ani to není vidět zběžně, ale s lupou to je vidět dobře. Ted když na to upozornuješ , tak to sklíčko vidět je . Jeho výměna by ale neměla být pro šikovného hodináře problém. I tak jsou hodinky v krásném stavu gratuluji k dobrému úlovku . Mě se tak zachovalé nepodařilo zatím ulovit. Ty Sporty vypadají , že mají barvu ciferníku na požadavek . Nechal sis míchat nějaký speciální odstín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Ted když na to upozornuješ , tak to sklíčko vidět je . Jeho výměna by ale neměla být pro šikovného hodináře problém. I tak jsou hodinky v krásném stavu gratuluji k dobrému úlovku . Mě se tak zachovalé nepodařilo zatím ulovit. Ty Sporty vypadají , že mají barvu ciferníku na požadavek . Nechal sis míchat nějaký speciální odstín? V Excelu jsem si zvolil barvu, pak jsem poslal print screen do Eltonu a bylo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 V souvislosti s přípravami na dnešní večerní plesání jedny z mých nejoblíbenějších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Primky v Bruselském stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Dnes jedny pohodovky v nálezovém stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se