Honza.manta Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Dnes čerstvě narozený "PRIM Flígr" - datum jsem neřešil.
kerob Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Teda ty jsou naroubovane,uffff, ale da se na to koukat.
Honza.manta Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Teda ty jsou naroubovane,uffff, ale da se na to koukat.Když si s tím trošku pohraješ, tak to tam sedí jako pr.del na hrnec(včetně vodotěsnosti). A na ruce se mi líbí čím dál tím víc - asi je přesadím do automatu.
straspol Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Když si s tím trošku pohraješ, tak to tam sedí jako pr.del na hrnec(včetně vodotěsnosti). A na ruce se mi líbí čím dál tím víc - asi je přesadím do automatu. Jsou prostě super!!!
kerob Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Ja mam takovy pocit, ze o tom roubovani se tu uz nekdy v historii psalo, a ze bylo uzasne,ze si pouzdro se strojkem sedlo a to ostatni taky. No proste priroda umi carovat.....
Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Ja mam takovy pocit, ze o tom roubovani se tu uz nekdy v historii psalo, a ze bylo uzasne,ze si pouzdro se strojkem sedlo a to ostatni taky. No proste priroda umi carovat..... Nene - jak jsem psal - nesedlo, napřed jsem si musel pohrát(pár věcí přidat, pár věcí odebrat, něco upravit) no a nakonec to sedlo. No ale největší rozdíl byl ve strojku jako takovém - ten původní nešel a nešel ani opravit.
kerob Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Nene - jak jsem psal - nesedlo, napřed jsem si musel pohrát(pár věcí přidat, pár věcí odebrat, něco upravit) no a nakonec to sedlo. No ale největší rozdíl byl ve strojku jako takovém - ten původní nešel a nešel ani opravit. No jo, zlaty cesky rucicky!!!
MaraThon Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Hezký!! Ta barva vteřinovky je způsobena focením? nebo je opravdu červená? Trochu jsem zaspal. Vteřinovka je červená.
orlando1 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Nejen mechanickou živ je chronomagor...
Eman2208 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 po velmi dlouhé době jsem vzal ven tyto kocoury....
Eman2208 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Ještě mě napadlo, nemáte někdo na prodej tento strojek ? Je to 68. Je to do takových, co mám na předchozí fotce na ruce.
Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Hoď sem detailnější foto setrvačky s číslem pod ní. Já to mám nečitelné, ale působí to na mne dojmem čísla 68.3 s odpružením incabloc. Mezi námi, až budete hledat pro Petra, tak já bych o strojek kal.68 s inkcabloc odpružením měl taky zájem.
odjinud Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 (upraveno) Dost dobrý... dokonce i lumi je šedá... :-) Upraveno 1. března 2013 uživatelem odjinud
Eman2208 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Hoď sem detailnější foto setrvačky s číslem pod ní. Já to mám nečitelné, ale působí to na mne dojmem čísla 68.3 s odpružením incabloc. Mezi námi, až budete hledat pro Petra, tak já bych o strojek kal.68 s inkcabloc odpružením měl taky zájem. Hele, tak je to 68.1, tak kdyby někdo měl, koupím. Moc dík. V těch elegantech to byl standardní strojek ? Honzo, nevíš ?
Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Hele, tak je to 68.1, tak kdyby někdo měl, koupím. Moc dík. V těch elegantech to byl standardní strojek ? Honzo, nevíš ?Jojo máš pravdu, incabloc by měl být kal.68.1 nebo 68nic, ale ta tvoje fotka vypadá na 68.3. Už se tu párkrát tenhle problém diskutoval, jestli mohla být v 68.3 setrvačka s odpružením incabloc(už jsem to párkrát viděl), nebo jestli je tam dodaná v rámci nějakého servisu. Ale to takhle asi nerozřešíme. Nicméně k tomuhle ciferníku - je-li na něm nápis incabloc - by tenhle strojek měl patřit standardně.
Eman2208 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Jojo máš pravdu, incabloc by měl být kal.68.1 nebo 68nic, ale ta tvoje fotka vypadá na 68.3. Už se tu párkrát tenhle problém diskutoval, jestli mohla být v 68.3 setrvačka s odpružením incabloc(už jsem to párkrát viděl), nebo jestli je tam dodaná v rámci nějakého servisu. Ale to takhle asi nerozřešíme. Nicméně k tomuhle ciferníku - je-li na něm nápis incabloc - by tenhle strojek měl patřit standardně. Já mám totiž doma prázdné pouzdro s cifrem a ručkama, jen strojek chybí a nemám to srdce tam nacpat nějakej strojek třeba ze sportů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se