diver60 Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak já dneska sváteční 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak já dneska sváteční Taky je mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Po dlouhé době bílé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motylek.e Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Tak tyhle bílé jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Na tyhle bílé mám také spadeno. Jen se rozhoupat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Tak ještě jedny bílé - jeden z posledních vyrobených kousků PS2 už s automatem myiota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Ty bílé s ručním nátahem jsou fakt parádní, jedná se asi o docela vzácnou variantu, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 (upraveno) Ty bílé s ručním nátahem jsou fakt parádní, jedná se asi o docela vzácnou variantu, že. Podle mého se nikdy sériově ve větším množství nedělaly. To už bylo v 90tých letech a defakto byly PS2 neprodejné zboží. To samé ty automaty(kal.69 a totožný číselník) - dochovaly se skoro jen černé. A bílé, šedé a modré se vlastně nevyskytují. Edit: chyba v textu Upraveno 15. listopadu 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Jojo, jen jsem nečekal, že se na Aukru vyhoupnou tak vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabber30 Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Je s podivem, že inteligentní lidé dobrovolně degradují Prim na neandrtálskou úroveň. Za kvalitu a hustotu ochlupení některých nositelů Sportů by se nemusel stydět ani hlavní hrdina knihy Lovec mamutů. Hodinky utopené v hustém, zapoceném porostu jsou opravdu humus. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Je s podivem, že inteligentní lidé dobrovolně degradují Prim na neandrtálskou úroveň. Za kvalitu a hustotu ochlupení některých nositelů Sportů by se nemusel stydět ani hlavní hrdina knihy Lovec mamutů. Hodinky utopené v hustém, zapoceném porostu jsou opravdu humus. Správně kluci, příště si ty pazoury oholte!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Je s podivem, že inteligentní lidé dobrovolně degradují Prim na neandrtálskou úroveň. Za kvalitu a hustotu ochlupení některých nositelů Sportů by se nemusel stydět ani hlavní hrdina knihy Lovec mamutů. Hodinky utopené v hustém, zapoceném porostu jsou opravdu humus. Doporučuji opálit - je to nejrychlejší, jen to malinko smrdí - ale zase pak ty fotečky, to bude radost pokoukat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 (upraveno) Jsem na chajdě a makám, tak pracovní piloti. Editr: A schválně i s chlupama - i když jich moc nemám, zase i s kamnotroubou. Upraveno 16. listopadu 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2010 Pak nemají být ta pouzdra ojetá. Klucí, na práci si pořiďte nerezy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Jsem na chajdě a makám, tak pracovní piloti. Editr: A schválně i s chlupama - i když jich moc nemám, zase i s kamnotroubou. No jo na práci škoda ale když je ten svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 A ja dnes tuty .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Letecký automaty v nerezu Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Tyto jsem si vzal na ruku jen kvůli fotce do prodejního vlákna. Tedy ne že by se mi nelíbily, ale ten řemínek je plast, což já nenosím. Asi bych ho měl vyměnit, ale co kdyby se potenciálnímu zájemci líbil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Tvorivosti sa medze nekladú . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 to nebude moc prakticke s budikem na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se