Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes ťažký deň, 2xzápočet, 1xskúška, a mohlo byť aj o jeden záp. viac, keby som do noci nečumákoval na chrono, išiel spať a ráno nezaspal :sleeping_03anim: . No ale aj tak k takej slávnosti niečo do zlata.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Nech je tam a dej jim jmeno "Zlaty nuget" :D

A zlaté ručky, a šup s nimi zarábať prašule na akro "Super, mega, nevídaná, zberateľmi cenená, ojedinelá, nevyskytujúca sa, nenosená, skoro v NOSiteľnom stave, obmedzená séria, určená pre zahraničie,vlajková loď a ozdoba každej zbierky :smile_anim: , samozrejme že so zbierky môjho dedka :crying_anim: ."

Ale s tými zlatými ručičkami by boli aj možno nositeľné :gunsmilie: .

Upraveno uživatelem fcervenicky
Odesláno

"Super, mega, nevídaná, zberateľmi cenená, ojedinelá, nevyskytujúca sa, nenosená, skoro v NOSiteľnom stave, obmedzená séria, určená pre zahraničie,vlajková loď a ozdoba každej zbierky :smile_anim: , samozrejme že so zbierky môjho dedka :crying_anim: ."

........a ještě bych dodal: pro náročné sběratele!

Odesláno

po několika letech se stalo nemožné, dnes jsem odešel z domu bez hodin. Jednou tu někdo psal že na co hodinky když je čas všude např. na mobilu. Upřímně říkám že koukat na mobil je vopruz :furious:

Odesláno

Cítím s tebou. Já je nesundavám ani na noc. A jedu-li na dýl z domu, tak mám pro sychr v baťohu ještě jedny náhradní. :suicide_anim:

a ku.va, to mě nenapadlo :op

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...