Honza.manta Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Nevím jestli to sem patří, ale řeklo se Primky, tak Primky. Naopak patří a tyhle tady ještě nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Naopak patří a tyhle tady ještě nebyly. Troška exotiky z domácích luhů a hájů s jemnou příchutí sovětské elektroniky neuškodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Já dnes poprvé tyto Foceno webovkou, tak sorry. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Já dnes poprvé tyto Foceno webovkou, tak sorry. Kradne. Co je to za typ, nebo snad nejaka kombinace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Kradne. Co je to za typ, nebo snad nejaka kombinace? To je standartní model quartzek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Dnes tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Dneska dvojfarebné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Sotva došly poštou, už šly na ruku, sice potřebují renovaci, ale jak říká klasik: modrá je dobrá. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Sotva došly poštou, už šly na ruku, sice potřebují renovaci, ale jak říká klasik: modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grazd Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Také jedny s proužky k pyžamu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Dnes tyto žluťásky. Jsou moje oblíbené. Moc jsem po nich toužil a když se mi je konečně podařilo sehnat, měl jsem z nich velikou radost. Nejsou to typické "oblekovky", ale hodí se ke kravatě.. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Dnes tyto žluťásky. Jsou moje oblíbené. Moc jsem po nich toužil a když se mi je konečně podařilo sehnat, měl jsem z nich velikou radost. Nejsou to typické "oblekovky", ale hodí se ke kravatě.. Jo, krásně ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Konečně jsem získal pořádný ciferník místo původního umytého. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2010 Dnes tyto žluťásky. Jsou moje oblíbené. Moc jsem po nich toužil a když se mi je konečně podařilo sehnat, měl jsem z nich velikou radost. Nejsou to typické "oblekovky", ale hodí se ke kravatě.. Meli jsme uplne stejny napad i realizaci. Necekana shoda.......Gratuluji jsou moc hezke. http://forum.chronom...post__p__509191 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Meli jsme uplne stejny napad i realizaci. Necekana shoda.......Gratuluji jsou moc hezke. http://forum.chronom...post__p__509191 SZ Podle tvojí fotky, která je detailnější, bych řekl, že se nejdedná o totožný řemínek. Já jsem dlouho u nás žádný žlutý nemohl sehnat. Pocházím z Prahy, ale teď pracuji a proto i bydlím ve městě cca 25 tis. obyvatel a všechny obchody tady měli řemeny jen černé nebo hnědé. Prostě klasika... Dneska už vím, že bych ho sehnal v Praze nebo i jinde. Já tenhle koupil v létě v Bambergu v normálním supermarketu (Karstadt) za necelých 15 eur. Na obalu je napsáno Marburger, měli tam veliký stojan a v něm stovky řemenů téže firmy v nejrůznějších barvách, šířkách, provedeních a pochopitelně i v různé kvalitě a cenových relacích. Takže takhle pohromadě je mám cca od července. Inspiroval jsem se ale pochopitelně zde na fóru. Nosím je spíš v létě, ke žlutému tričku a pod. V zimě výjimečně. Ale patří k mým nejoblíbenějším. Spousta lidí považuje Humberta za ošklivá a obzvlášť ty žluté. Mně se z té trojice naopak líbí nejvíc, právě proto že výrazná žlutá kontrastuje s černým ciferníkem více, než bílé indexy u zbývající dvojice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Dnes tyto moje fialové krásky. Nosím je od začátku adventu, před tím byly docela dlouho u hodináře (komplet vyčištění, seřízení, přeleštění sklíčka). Připadají mi naprosto luxusní, hlavně kvůli lesklému ciferníku. Navíc je to barva letošního roku! Mám k nim i fialovou šálu... Škoda, že k nim nejsou pouzdra, hodila by se... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Dnes tyto žluťásky. Jsou moje oblíbené. Moc jsem po nich toužil a když se mi je konečně podařilo sehnat, měl jsem z nich velikou radost. Nejsou to typické "oblekovky", ale hodí se ke kravatě.. tieto su velmi pekne..zhanal som podobne a nie a nie ich zohnat...zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Právě komunikuju s Primem (resp. Eltonem) o jejich renovaci (potřebují přechromovat pozdro, novou korunku a sklíčko). Jsou památeční, byť pro běžného smrtelníka zřejmě bezcenné. Co mne na nich udivilo je, že mají šroubovací dýnko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Podle tvojí fotky, která je detailnější, bych řekl, že se nejdedná o totožný řemínek. Já jsem dlouho u nás žádný žlutý nemohl sehnat. Pocházím z Prahy, ale teď pracuji a proto i bydlím ve městě cca 25 tis. obyvatel a všechny obchody tady měli řemeny jen černé nebo hnědé. Prostě klasika... Dneska už vím, že bych ho sehnal v Praze nebo i jinde. Já tenhle koupil v létě v Bambergu v normálním supermarketu (Karstadt) za necelých 15 eur. Na obalu je napsáno Marburger, měli tam veliký stojan a v něm stovky řemenů téže firmy v nejrůznějších barvách, šířkách, provedeních a pochopitelně i v různé kvalitě a cenových relacích. Takže takhle pohromadě je mám cca od července. Inspiroval jsem se ale pochopitelně zde na fóru. Nosím je spíš v létě, ke žlutému tričku a pod. V zimě výjimečně. Ale patří k mým nejoblíbenějším. Spousta lidí považuje Humberta za ošklivá a obzvlášť ty žluté. Mně se z té trojice naopak líbí nejvíc, právě proto že výrazná žlutá kontrastuje s černým ciferníkem více, než bílé indexy u zbývající dvojice. Tak mas prvenstvi, gratuluji. Ja je koupil v lete, ale se spatnym pouzdrem. Cekal jsem, az se objevi nejake lepsi. Inspiroval jsem se take zde, konkretne u tech limitek Igen. Rikal jsem si, ze by to asi bylo moc barevne, tak jsem vybiral nejaky hnedy, nebo cerny se zlutym prositim. Porad to nejak nebylo ono a pak jsem zkusil v tom hodinarstvi prilozit tento a bylo to jasne....Je to nejaky asi italsky, podle jmena, uz si ho nepamatuji a na reminku neni. Myslim, ze je pomerne kvalitni a prijemny na noseni a za cenu myslim 350,- Kc mi to neprislo drahe. Nosim je nejradeji, stridam je s cernymi potapkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Óóóó, ty fialové automaty, to je famózní. Jsou ale opravdu jen na sváteční nošení, je jich ze všech nejmíň a jejich majitelů není tolik, jako u těch ostatních. A k tý modrý košili, bomba. Kovovej tah bych vyměnil za kůži, pro mě by to vypadalo noblesněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se