Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ahoj,vše původní a ani žádná kosmetika..cifr,ručky i strojek,pouze vsazeno do nerezového pouzdra s kovovou lunetou.Nějak mě ty nový cifry neberou.,prostě to není ono.Tohle má šmrnc a šlapou i po tolika letech bez servisu pár vteřin do plusu za den.

• Dát hlas 1
Odesláno

Souhlas, já mám v nerez pouzdře vše původní tyto

..nádhera!!Mám je také v krásným původním stavu,takže pro běžný nošení je čeká nerez..,už se na ně těším.

Odesláno

Ty Diplomaty jsou klasika a podle mě bomba. Zrovna včera, když jsem byl v Praze v prodejně Eltonu vyměnit řemen na svoje poslední renovované PS2 jsem tam na jedny slintal. Taky byly právě po renovaci. Ach jo...

Dneska jsem vzal svátečně zelené kal. 68. Dlouho jsem je neměl na ruce, co do vzhledu jsou to moje asi nejmíň oblíbené hodinky. Prostě se s tou barevnou kombinací zlatá/zelená/bílá nějak nemůžu srovnat. A že jsem na to měl spoustu let, jsou po dědovi a nosil je asi nejčastěji. Takže fakt památeční kus. Trochu tomu pomohl ten řemen (zelený Hirsch Dakota), ale stejně... Před lety renovovány v Eltonu, ale spíš jen údržba. Nové sklo a korunka, zbytek vše originál.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ještě pár fotek Diplomatů a začne se mi o nich zdát. A to bude konec. Už teď mám doma problém vysvětlit, na co potřebuju tolik hodinek, když normálnímu člověku v dnešní době stačí telefon a nemusí je mít vůbec. Navíc když se musí všechny "neustále" opravovat a vůbec stojí tolik peněz...

Odesláno

Ještě pár fotek Diplomatů a začne se mi o nich zdát. A to bude konec. Už teď mám doma problém vysvětlit, na co potřebuju tolik hodinek, když normálnímu člověku v dnešní době stačí telefon a nemusí je mít vůbec. Navíc když se musí všechny "neustále" opravovat a vůbec stojí tolik peněz...

No právě ...

Odesláno

+1

:notworthy:

Odesláno

Paráda. Ale ten řemen bych asi ukous... Jednak proto, že se mi (na rozdíl od těch automatů) nelíbí a druhak proto, že mi připomíná žvejkačku Bajo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...