MaraThon Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 dnes sport 1Sent from my iPhone using Tapatalkrenovace?
plasan Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 ahoj,vše původní a ani žádná kosmetika..cifr,ručky i strojek,pouze vsazeno do nerezového pouzdra s kovovou lunetou.Nějak mě ty nový cifry neberou.,prostě to není ono.Tohle má šmrnc a šlapou i po tolika letech bez servisu pár vteřin do plusu za den. 1
MaraThon Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Souhlas, já mám v nerez pouzdře vše původní tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plasan Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Souhlas, já mám v nerez pouzdře vše původní tyto..nádhera!!Mám je také v krásným původním stavu,takže pro běžný nošení je čeká nerez..,už se na ně těším.
zojo3 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 ....dnes automat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borodov Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Na dnesek hlasi mozne prehanky (pivni) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Když máme ten první Máj tak něco svátečního Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Saddam Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ty Diplomaty jsou klasika a podle mě bomba. Zrovna včera, když jsem byl v Praze v prodejně Eltonu vyměnit řemen na svoje poslední renovované PS2 jsem tam na jedny slintal. Taky byly právě po renovaci. Ach jo...Dneska jsem vzal svátečně zelené kal. 68. Dlouho jsem je neměl na ruce, co do vzhledu jsou to moje asi nejmíň oblíbené hodinky. Prostě se s tou barevnou kombinací zlatá/zelená/bílá nějak nemůžu srovnat. A že jsem na to měl spoustu let, jsou po dědovi a nosil je asi nejčastěji. Takže fakt památeční kus. Trochu tomu pomohl ten řemen (zelený Hirsch Dakota), ale stejně... Před lety renovovány v Eltonu, ale spíš jen údržba. Nové sklo a korunka, zbytek vše originál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zojo3 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 ....dnes něco pěkného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Saddam Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ještě pár fotek Diplomatů a začne se mi o nich zdát. A to bude konec. Už teď mám doma problém vysvětlit, na co potřebuju tolik hodinek, když normálnímu člověku v dnešní době stačí telefon a nemusí je mít vůbec. Navíc když se musí všechny "neustále" opravovat a vůbec stojí tolik peněz...
Honza.manta Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ještě pár fotek Diplomatů a začne se mi o nich zdát. A to bude konec. Už teď mám doma problém vysvětlit, na co potřebuju tolik hodinek, když normálnímu člověku v dnešní době stačí telefon a nemusí je mít vůbec. Navíc když se musí všechny "neustále" opravovat a vůbec stojí tolik peněz... No právě ...
Borodov Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ještě pár fotek Diplomatů a začne se mi o nich zdát. A to bude konec. Už teď mám doma problém vysvětlit, na co potřebuju tolik hodinek, když normálnímu člověku v dnešní době stačí telefon a nemusí je mít vůbec. Navíc když se musí všechny "neustále" opravovat a vůbec stojí tolik peněz...+1
plasan Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 tak z diplomatu pro klid zase na sport Igen., Sent from my iPhone using Tapatalk
Honza.manta Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Dnešní přírůstek - zajímavý ingot a téměř beze známek nošení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Saddam Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Paráda. Ale ten řemen bych asi ukous... Jednak proto, že se mi (na rozdíl od těch automatů) nelíbí a druhak proto, že mi připomíná žvejkačku Bajo.
Honza.manta Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Ten tam nebude - takhle dorazily. Asi tam dám zlatý Kovotex.
Saddam Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Jo, to už bude něco jinýho. Stejně by mě ale zajímalo, kdo to mohl takhle nosit...
VintageLover Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Dneska se jde na muzikál, tak prej za slušňáka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se