mischa Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) Oni by to pouzdro ale takhle suprově vyrobit nedokázali, leda jim to za tučný obolus prodat do muzea, jako raritní prototyp. Stačilo by tam pak dát cedulku, že tento prototyp pochází z vývojového střediska dceřinné společnosti Orlando a.s. Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Dneska jsem ulovil tenhle krásnej kousek, hned jsem je vyčistil a šup s nimi na ruku. Možná jim koupím lepší páseček, tenhle jim tolik nesluší a nové sklíčko by se také hodilo. Jinak jsou to podle mě krásné oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Dneska jsem ulovil tenhle krásnej kousek, hned jsem je vyčistil a šup s nimi na ruku. Možná jim koupím lepší páseček, tenhle jim tolik nesluší a nové sklíčko by se také hodilo. Jinak jsou to podle mě krásné oblekovky. Gratuluji - jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Ty inkabloky jsou tak parádní, že i Omega se pokusila je pajcnout ale moc se to svýcarským soudruhům nepovedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Ty inkabloky jsou tak parádní, že i Omega se pokusila je pajcnout ale moc se to svýcarským soudruhům nepovedlo Hezký pásek u těch druhých hodinek, takovej by se mi mooooooooooooooooooooooooooooooooc líbil (to jsou tvé hodinky?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Jo jo, jsou moje oboje Jestli myslíš pásek na Omegách, tak ten je od místního hodináře a je to značka SCREAM, doplněn o překlapávačku CW,vybral jsem ho po dlouhém hledání, protože je nejpodobnější páskům pro vinážní Omegy. Z toho plyne, že by byl velmi vhodný i na Prim Incabloc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Nechci to tady plevelit, ale mozna by se to mohlo nekomu libit. Je to sporic, ktery mam uz nekolik let na pc. I kdyz to nejsou Primky, hodinky jsou to na pohled hezke a krasne tikaji. http://forum.chronom...ot-screensaver/ V pripade, ze to sem nepatri, prosim o smazani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 chtěl jsem to stáhnout, ale nejde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) chtěl jsem to stáhnout, ale nejde to Dal jsem to sem: http://www.uloz.to/7362276/alpha-poljot-watch-rar Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem vanuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Tak zase k tématu:Dnes se kochám čerstvým přírůstkem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tak zase k tématu: Dnes se kochám čerstvým přírůstkem: hezký, vypadají jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 hezký, vypadají jako nové Přeci se nebudeme chlubit starejma!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Přeci se nebudeme chlubit starejma!? Ale mohli bysme začít! Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Když starý, tak starý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Taky starý, i když ne tak úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Koukám, že mám podobný-jen s červenejma čísilkama:-) A starý jsou taky dost-uplný babičky je mi tu hanba ukazovat Dneska jsem ulovil tenhle krásnej kousek, hned jsem je vyčistil a šup s nimi na ruku. Možná jim koupím lepší páseček, tenhle jim tolik nesluší a nové sklíčko by se také hodilo. Jinak jsou to podle mě krásné oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Ty s červenejma indexama mám taky! Náhodou jsou pěkný a máš je v supr stavu! Kdepak babičky, ty vypadají jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tak se teda budem chlubit starejma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jak chcete, tak přidám ještě jedny šupináče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Domníval jsem se, že už jsem všechny Primky prodal a teď jsem při prohrabování své "hodinářské" krabice objevil ještě jedny televize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se