Honza.manta Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Dnešní přírůstek - chybějící varianta PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer001 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 to ciferník z papíru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) to ciferník z papíru, ne? Přetištěná humberta - poctivej cifr, jen mistrovsky přeorlandovanej. Edit: chybička Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Dnes jsem vytáhl svoje pilotky na mráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Dneska tyhle oblekovky právě vyzvednuté od hodináře, po seřízení, výměně sklíčka a s novým řemínkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 (upraveno) Dneska tyhle oblekovky právě vyzvednuté od hodináře, po seřízení, výměně sklíčka a s novým řemínkem... Vypadají moc dobře a ten řemínek k nim sedne jen škoda té korunky, ale časem jistě dohledáš v lepším stavu Upraveno 1. února 2011 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Moc pěkné :-))) ten řemínek je super.. Dnes jsem vytáhl svoje pilotky na mráz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Moc pěkné :-))) ten řemínek je super.. Díky, ten řemínek je HIRSCH Rallye , jak jsem zjistil, v současný době už není v nabídce, myslím, že se dobře hodí i k PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 (upraveno) Normálně PRIM vůbec nenosím, ani nijak nesbírám, i když jich pár mám, ale dneska jsem je nějak nandal na ruku, no Upraveno 2. února 2011 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Tak jsem si dneska udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Tak jsem si dneska udělal radost skvělý oblekovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Normálně PRIM vůbec nenosím, ani nijak nesbírám, i když jich pár mám, ale dneska jsem je nějak nandal na ruku, no Vidim dobre, brousene pouzdro? Nebyl by v nich lepsi cerveny cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2011 Jo, vypadá to tak. Když do nich nasypeš červenej cifr, to teprve budeš king. Cena stoupne několikanásobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Mám ještě jedny stejné s červeným cifrem! Ale ty potřebuji servis strojku! :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Tady tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Hmm, vypadají dost dobře... a strojek se dá v nejhorším vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dneska výjimečně něco nesportového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Automatky z r. 1983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dobré foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badcompany78 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Automatky z r. 1983 Co to je za tah??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se