jožko Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Dnes toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Nový Hirsch Hevea. Líbí se mi, ale ta spona je hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jožko: PSII jsem si oblíbil a zvlášť tady ty modré.K riflové košili jsou nepostradatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Dnes automaticky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 To:Hard...Su fajn,no bordové by boli krajšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Prisaham, ze byly pred chvili na ruce, ale musely dostat horkou lazen.Tah jsem zasvinil zevnitr lepidlem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 sou mi malý, nenosim je, jen tady machruju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Ostré hrany, pěkný stav, klidně machruj dál. Upraveno 16. února 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Nový Hirsch Hevea. Líbí se mi, ale ta spona je hrozná.Pěkný odstín. Právě řeším taky gumu , nebo řemen na ORL. Můžeš dát foto té spony ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ty Spartaky jsou nádherný! Závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 přidávám se teda taky k machrování, i když nééé spartakiádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 přidávám se teda taky k machrování, i když nééé spartakiádníPěkně pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Pěkný odstín. Právě řeším taky gumu , nebo řemen na ORL. Můžeš dát foto té spony ? Jasně. Tu designoval snad nějaký sentimentální rakušák: pseudobiedermeier:/ Skutečně ,,vhodná" k sportovnímu/až military stylu kaučuku. Půjde dolů, rád bych tam dal Prim, pokud seženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Vyberám ktoré na ruku.A Spartaky aj Orlíky sú úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Jožko: PSII jsem si oblíbil a zvlášť tady ty modré.K riflové košili jsou nepostradatelné. To:Hard...Su fajn,no bordové by boli krajšiePod to bych se podepsal. Já mám tedy jen tento bastlík, ale jsou vážně fajn. Kolegové prominou, že to není dnešní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Hmmmm.Ten modrobily strap jim opravdu sedi!Pekne!Budu muset taky prikoupit. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 U Frýdla, ale mám podezření, že je bere z www.cheapestnatostraps.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Pěkně pěkně Díky za poklonu, večerní foto mobilem nepodtrhuje jejich "čistou krásu" a jednoduchost. Myslím si , že tímto směrem se bude v boducnu design náramkových hodinek ubírat. Dle mého návrat k jednoduchosti a čistotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Pro Verses: Díky za foto, klasická spona pro Hirsch, mám stejnou na OMG, ale ORL by si jistě zasloužili sponu s logo Prim. Nemám ani informaci jestli je v Elton samostatně k zakoupení a kolik "koštuje". V krajním případě i takto nositelné, já osobně bych s tím neměl problém. Na současné produkci z Eltonu, t.j. šedé gumě "made in swiss" také žádné logo Prim ve standardu není. Za mě moc pěká, době odpovídající "retro guma". Ještě jednou, za mě palec nahoru !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se