Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Dnes mi říkal kolega z práce, který byl na vojně u pohraniční stráže, že takové hodinky dostal ten, kdo na hranici zastřelil nějakého uprchlíka ...

nevěř všemu co Ti řikaji, a podívej se zde : http://pohranicnik.b...h-pro-laiky.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hirsch: Zajímavé čtení, nicméně díky že už je to za námi........

Jen jsem tam nakoukl a měl jsem takovy zvlastni pocit v brise, tak jako kdyz v 78 jsem potkal nekde policajty a mel jsem prerostle vlasy. Nejhorsi na tom bylo ze tam slouzili kamaradi kteri meli tak vymyty mozky ze by po nekom (treba i po me) klidne strileli. Vzhledem k tomu ze jsem mel pribuzne v zahranici jsem tuto slozku armady vylozene nenavidel.

Fuj to byla doba.....

Odkaz ke komentáři

Co to tam mas za lunetu ? ma to nejaky divny font a jeste k tomu je modra??

Člověk, od kterého jsem to kupoval, vykupuje od starých hodinářů, nebo z dědictví po nich a všechno má ze starých zásob z hodinářských krámků. Dušoval se mi, že je to stará a původní luneta z původních zásob z takovéhoto krámku.
Odkaz ke komentáři

Je to výborný, ale nejsou to tak úplně primky a taky by jsi si mohl tu plachtu trochu zmenšit, než ji sem dáš. :suicide_anim:

Ok,už se to nestane. Ale tak moc velké to zas není ?! public/style_emoticons/default/crying_anim.gif

Upraveno uživatelem 09freds
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...