09freds Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Dnes mi říkal kolega z práce, který byl na vojně u pohraniční stráže, že takové hodinky dostal ten, kdo na hranici zastřelil nějakého uprchlíka ... nevěř všemu co Ti řikaji, a podívej se zde : http://pohranicnik.b...h-pro-laiky.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 nevěř všemu co Ti řikaji, a podívej se zde : http://pohranicnik.b...h-pro-laiky.php Zajímavé čtení, nicméně díky že už je to za námi........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 hirsch: Zajímavé čtení, nicméně díky že už je to za námi........ Jen jsem tam nakoukl a měl jsem takovy zvlastni pocit v brise, tak jako kdyz v 78 jsem potkal nekde policajty a mel jsem prerostle vlasy. Nejhorsi na tom bylo ze tam slouzili kamaradi kteri meli tak vymyty mozky ze by po nekom (treba i po me) klidne strileli. Vzhledem k tomu ze jsem mel pribuzne v zahranici jsem tuto slozku armady vylozene nenavidel.Fuj to byla doba..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 zde jsou moje Sporty č.1,ale nenosím je .Jsou dost malé na mou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Jeden z úletů Eltonu v době porevoluční - nemá ani nápis czechovaslovakia a ani ČSSR. Ale vyskytoval se občas v různých barevných mutacích. Kalibr 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 zde jsou moje Sporty č.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 (upraveno) Nedělní modrá náladovka ... Edit: zmenšení obrázku. Upraveno 6. listopadu 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Nedělní modrá náladovka ... chytil jsem inspiraci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Nedělní modrá náladovka ... Co to tam mas za lunetu ? ma to nejaky divny font a jeste k tomu je modra?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Co to tam mas za lunetu ? ma to nejaky divny font a jeste k tomu je modra?? Člověk, od kterého jsem to kupoval, vykupuje od starých hodinářů, nebo z dědictví po nich a všechno má ze starých zásob z hodinářských krámků. Dušoval se mi, že je to stará a původní luneta z původních zásob z takovéhoto krámku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barca25 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Musím je tu dat! Uzasne! Dobra práce, i mi kolegove (kteri nosi hodinky breitling, rolex), pochvalili ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Musím je tu dat! Uzasne! Dobra práce, i mi kolegove (kteri nosi hodinky breitling, rolex), pochvalili ! Tento "duchaplný" výkřik tak nějak nechápu, i když ho autor (taky nevím proč) 2 x zopakoval...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 zde jsou moje Sporty č.1,ale nenosím je .Jsou dost malé na mou ruku. Na Tvé ruce,vypadají sporty jako dámská verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Na Tvé ruce,vypadají sporty jako dámská verze. mám smůlu, při zápěsti o obvodu 21 cm musím nosit hodinky alespoŇ o průměru 42, nejlépe 47 mm to je už lepší,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 mám smůlu, při zápěsti o obvodu 21 cm musím nosit hodinky alespoŇ o průměru 42, nejlépe 47 mm to je už lepší,ne? Je to výborný, ale nejsou to tak úplně primky a taky by jsi si mohl tu plachtu trochu zmenšit, než ji sem dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 mám smůlu, při zápěsti o obvodu 21 cm musím nosit hodinky alespoŇ o průměru 42, nejlépe 47 mm to je už lepší,ne? Tohle je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 (upraveno) Je to výborný, ale nejsou to tak úplně primky a taky by jsi si mohl tu plachtu trochu zmenšit, než ji sem dáš. Ok,už se to nestane. Ale tak moc velké to zas není ?! public/style_emoticons/default/crying_anim.gif Upraveno 7. listopadu 2011 uživatelem 09freds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 No vzhledem k velikosti tvé ruky je ta fotka vlastně droboučká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Na chvíli jsem na zahradě odložil své Igeny 38 a udělal v rychlosti pár snímků. Pres prekazky ke hvezdam... pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se