Soviet_prince Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 a k nim ty žluté peříčkové naušnice co leží na stole zahrádka a celkové zátiší mé přítelkyně nehraje v tomto případě roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Mám také dvoje Traktory a řemeny mám stejné jako ty , tak jsem pro obě barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soviet_prince Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Mám také dvoje Traktory a řemeny mám stejné jako ty , tak jsem pro obě barvy. Ještěže máme dvě ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Ok jsou to úžasný hodinky, rád je nosím, jen ta vodotěsnost jim chybí.V létě jsem v nich zmoknul a ejhle mlha pod sklíčkem a tak jsem je otevřel a dal do auta za okno a byly suché. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 tyjo to s tim autem si zapamatuju, sice se mi jeste "nepostestilo" ale kazdyho ta mlha jednou trefi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Dneska oblíbené PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 "Diplomaty" v ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkVelmi pěkně barevně sladěno, fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Vidim, ze nato je nasazene.Co na nej rikas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Velmi pěkně barevně sladěno, fakt paráda.Díky je to moje první přezutí Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Vidim, ze nato je nasazene.Co na nej rikas?Jako designove se mi to libi. Musim zkusit ponosit a uvidím. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 No, mas to velice pekne! ;-)Jeste mne zajima, jestli si poridil i kovovy tah?Ja bych rekl, ze Igenum sekne vsechno. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Nene tah jeste ne. Ale zkusim ho později. Každopádně moje paní se zhrozila co to jako je za hnus Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tak ji rekni to same, jak prijde domu s novou fazonkou od kadernice. At vi jak ses citil ty! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tak ji rekni to same, jak prijde domu s novou fazonkou od kadernice. At vi jak ses citil ty! :-) jj ona tomu nerozumi Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Řemínek made by me :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Druhý den co je mám doma z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 (upraveno) Ahoj, ja nosím už 2. deň moje prvé mechanické hodinky. Veľmi sa mi páčia, sú proste nádherné a tak krásne tikajú Upraveno 15. listopadu 2016 uživatelem Mcmartini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 66.1 trisroubek inca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se