Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

To Spona, no vidíš prodaly se a ten ciferník byl v pr.... Já osobně bych to nesnesl ,mít Diplomaty s ošoupaným ciferníkem a poslat je na renovaci by znamenalo dalších nejméně cca 5000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, nechtělo se mi dávat takový peníz, ale někdo určitě ocenil tu první ověřovací serii.

Jsou tam ještě jedny, asi bych nějakej peníz vypotil, ale furt mě víc lákají ty renovovaný Traktory kal.66, ale na ty ještě nemám.

Odkaz ke komentáři

Mám nabídku z Eltonu na renovaci Traktorů z loňského podzimu je 14020Czk.To také není málo.

Na Aukru někdo už dlouho nabízí funglovky v krabičce asi za 9000 ,teď jen se opět nespálit  

Odkaz ke komentáři

Taky jsem je tam viděl, ale myslím že tam už nejsou. V každým případě to byl buď kalibr 50 nebo 52, už si to nepamatuju.

Já 50 mám v zánovním stavu a právě bych chtěl ty s centrální vteřinovkou.

Ty 66 mě lákaj jak pro tu centrálku, tak pro to, že mám doma hodinky po dědoj právě s tím kalibrem.

Pak bych měl nový s památečním  strojkem.

Odkaz ke komentáři

Nejsou. V kanclu mam hodinkove ignoranty (rozumej bud bez hodinek, modni smuk, iwatch nebo Rolex ). Me uz znaji, takze kdyz mi prijde neco noveho, tak se zeptaji, ale jinak nic. Tuhle jsem jim nadsene vypravel o Eternach a odpoved byla "hmmm"...

Odkaz ke komentáři

Také mi na jedněch Prim strojích šlo špatně natahovat a tak jsem vyndal hřídelku a  jelikož nemám žádný olej na mazání hodinek, tak jsem ji lehce, ale fakt lehce pomázl Védéčkem a hned to jde líp.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...