jožko Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Trošku kubizmu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 To Spona, no vidíš prodaly se a ten ciferník byl v pr.... Já osobně bych to nesnesl ,mít Diplomaty s ošoupaným ciferníkem a poslat je na renovaci by znamenalo dalších nejméně cca 5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 No právě, nechtělo se mi dávat takový peníz, ale někdo určitě ocenil tu první ověřovací serii.Jsou tam ještě jedny, asi bych nějakej peníz vypotil, ale furt mě víc lákají ty renovovaný Traktory kal.66, ale na ty ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Fajkus : Jj , ruce už nestačí , a proto je nejlepší mít hodinky dvojmo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Mám nabídku z Eltonu na renovaci Traktorů z loňského podzimu je 14020Czk.To také není málo.Na Aukru někdo už dlouho nabízí funglovky v krabičce asi za 9000 ,teď jen se opět nespálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Taky jsem je tam viděl, ale myslím že tam už nejsou. V každým případě to byl buď kalibr 50 nebo 52, už si to nepamatuju.Já 50 mám v zánovním stavu a právě bych chtěl ty s centrální vteřinovkou.Ty 66 mě lákaj jak pro tu centrálku, tak pro to, že mám doma hodinky po dědoj právě s tím kalibrem.Pak bych měl nový s památečním strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Jasný rozumím, také mám něco po předcích a to se neprodává, jen opravuje a renovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Já dnes konečně ty to. Luneta 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 A ja furt diplomatim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Proč taky ne, jsou to krásné hodinky. Jsou tam za louží na to nějaké reakce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Nejsou. V kanclu mam hodinkove ignoranty (rozumej bud bez hodinek, modni smuk, iwatch nebo Rolex ). Me uz znaji, takze kdyz mi prijde neco noveho, tak se zeptaji, ale jinak nic. Tuhle jsem jim nadsene vypravel o Eternach a odpoved byla "hmmm"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Mě by docela zajímalo,nosíte jen naše hodinky Prim ať novodobé, nebo vintage a nebo máte i nějaké jiné třeba swiss a někdy prostřídáte?Snad to teda neva že se ptám v sekci Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Já střídám s Victorinox Alpnach...mají Etu 2824-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 A ja furt diplomatim... CSSR diplomat v NY , cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Já dnes konečně ty to. Luneta 40mmjak jdou ty hodinky natahovat s tou lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 jak jdou ty hodinky natahovat s tou lunetou?Bez problémů. Nepřijde mi to nějak omezující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 ja mam automaty televizi a kdyz je chci natahnout rucne tak to je peklo korunka je tam lehce zalezla a to je tak vzit na to kleste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Nenatahuju dvěma prsty. Zespodu ukazováčkem točim korunkou, tedy když musim. A v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Také mi na jedněch Prim strojích šlo špatně natahovat a tak jsem vyndal hřídelku a jelikož nemám žádný olej na mazání hodinek, tak jsem ji lehce, ale fakt lehce pomázl Védéčkem a hned to jde líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se