Jafurak Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Konečne som si chytil aj ja Pavúka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Diplomat pro potěšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Diplomat pro potěšení ty jsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Diplomat pro potěšení paráda, užívej si je! Jsou po renovaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zojo3 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 ...ne ne, žádná renovace:angel: paráda, užívej si je! Jsou po renovaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 ...ne ne, žádná renovace:angel: jsou nádherně zachovalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 No, to uz te sporty nebaveji nebo stylove hodinky ke stylovemu piti?? Fialova & fialova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Taky to musím pochválit. Opravdu krásný! Jestli jsou i s tou nádhernou korunkou jako tady na té fotce http://prim.cz/ tak to je bomba . Škoda jich nosit, nebo pod ně dát aspoň kus kůže na ten řemínek, ikdyž to pak ruší celkový dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Vyčistené, vymenené ,,srdce,, korunka, remienok a idú ďalej ako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Stejné má jeden houslista v práci, s kolegou jim říkáme Minaříkovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 (upraveno) Taky se mi líbí, jenže já si je trošku vybastlil, ale původní střeva mám schovaná a časem je tam vrátím. Upraveno 19. dubna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 aha,tady nekdo nevi,co by roupama udelal.Ale asi bych k modremu cifru dal stribrne pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 To ne, ladí to, to spíš zlaté ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Aha,zlate rucky tak to jsem na ne zvedavej. Ale az tam budou, tak ukazat!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Diplomat pro potěšení no, tak ty jsou..... ty urcite lezely jako nevhodny darek v pradelniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Aha,zlate rucky tak to jsem na ne zvedavej. Ale az tam budou, tak ukazat!! To těžko, já je nemám a nevím, kde je sehnat. Mám jen minutovku ve zlaté s lumi, hodinovku nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Honzo - pletenej řemínek? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Jedny novodobý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Honzo - pletenej řemínek? :-) Ne, je to takovej ten levnej - textil nalepenej na "kůži". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se