Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Pánové, já mám teď na cestě třetí pavoučky :P Jedny jsou ale zbastlené, je v nich 66.3, pravděpodobně s ciferníkem z dámských primek ze 70.let, jen si to ještě musím ověřit... Ty na cestě jsou s podobným ciferníkem jako ty na fotce, je mají navíc lumi tečky a i ručičky jsou s luminiscencí. Podle čísel je vyráběli v roce 1959.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zdravím...dnes jsem vzal provětrat tyhle Primečky. Já vím, nejsou nic moc, ale mám k nim sentimentální vztah a tenhle retro design, který se teď vrací se mi moc líbí. Pomůže mi někdo s přesným označením typu a kalibru? Budu rád i za nějaký odkaz. Předem děkuji.

Upraveno uživatelem Lihard
Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdravím...dnes jsem vzal provětrat tyhle Primečky. Já vím, nejsou nic moc, ale mám k nim sentimentální vztah a tenhle retro design, který se teď vrací se mi moc líbí. Pomůže mi někdo s přesným označením typu a kalibru? Budu rád i za nějaký odkaz. Předem děkuji.

Já je mám s kalibrem 68.4.
Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem poškádlil jednoho kravaťáka s nablýskanýma Breitlingama trochou toho retra...taky se divil, že je pátého, ale nemám to srdce ani čas to furt nastavovat :)

Upraveno uživatelem Lihard
Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem poškádlil jednoho kravaťáka s nablýskanýma Breitlingama trochou toho retra...taky se divil, že je pátého, ale nemám to srdce ani čas to furt nastavovat :)

jsou pekny, jen co je pravda :-) yuppik musel koukat, minuly tyden jsem na jedne nahodne schuzce vyvolal pozdvizeni svyma televizema a dotycny mi okamzite v tom retro-rozechveni nabizel vymenu za "uplne novy diesely voe"... :-) dneska jsem je mel zase na ruce, tak jsem si na to vzpomnel.

(fotka je z aukra kdyz jsem je nedavno kupoval, jeste jsem nemel cas ty svoje posledni ulovky poradne nafotit) M.

Odkaz ke komentáři

jsou pekny, jen co je pravda :-) yuppik musel koukat, minuly tyden jsem na jedne nahodne schuzce vyvolal pozdvizeni svyma televizema a dotycny mi okamzite v tom retro-rozechveni nabizel vymenu za "uplne novy diesely voe"... :-) dneska jsem je mel zase na ruce, tak jsem si na to vzpomnel.

Tohle jsou po leteckejch nejhezčí prim automaty. Taky jedny mám, ty fialové, ale ne v takhle pěkném stavu. <_<
Odkaz ke komentáři

(fotka je z aukra kdyz jsem je nedavno kupoval, jeste jsem nemel cas ty svoje posledni ulovky poradne nafotit) M.

Tyhle jsou fakt kásné....taky po televizích pasu na aukru, leč zatím bez úspěchu. Když jsou tam nějaké hezké, cena vždycky vyletí mimo moje možnosti. :(

Odkaz ke komentáři

Prilezitost pro orliky prisla zrovna dneska - si je vzdycky beru, kdyz je nejaky extra den a mel jsem je dopoledne na ruce... fotka je jen tak v rychlosti a navic ta chlupata pazoura ji trochu kazi, ale pro "reportazni" ucely snad staci ;-)

Upraveno uživatelem marekparek111
Odkaz ke komentáři

ale orliky uz jsou zpatky v hnizde a ted "u soustruhu" pri nocni praci modre televize pro radost...

Odkaz ke komentáři

Tak pro představu. Moje první mechanický hodinky značky Prim a vlastně vúbec první mechanický hodinky. Mám z nich radost. Neni to detail ale spíš tak obrázek toho, jak to vidí pozorovatel.

Edit: smazání přílohy - přečti si pravdla a nedávej sem takové plachty. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Tak pro představu. Moje první mechanický hodinky značky Prim a vlastně vúbec první mechanický hodinky. Mám z nich radost. Neni to detail ale spíš tak obrázek toho, jak to vidí pozorovatel.

Edit: smazání přílohy - přečti si pravdla a nedávej sem takové plachty. :sad01_anim:

Promiň mami, přečetl jsem si pravdla a už to víckrát neudělám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...