Thomas v.Bayern Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Dnes klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 parádne hodinky máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Dekuju Sonny :-)Je to nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Dnes klasikaKrásky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Po par pivek na Stammtischu to doma zarovnám kávou a Diplomaty ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Po par pivek na Stammtischu to doma zarovnám kávou a Diplomaty ;-)Trochu se předcházejí a také datum není OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Trochu se předcházejí a také datum není OK... Dám je seřídit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Zavan nostalgie, zkusit na ruku a sup na cestne misto v hodinkovnici...v nedeli probehlo necekane setkani po temer 30 letech...pri vyklizeni u rodicu se nasly me prvni hodinky / Primky, na kterych jsem se ucil cca od r. 86 poznavat cas, a ktere mne odmerovaly zejmena nekonecne minuty pred prestavkou...pak se ale domrvil reminek, hodinky sly z ruky a jejich stopa za zratila cca v roce 91, kdy komu hodinky nepiply v celou a nemel alespon 7 melodii byl spolecensky ztracen...ted po nalezu prelestene sklo, novy remen a slapou jako nove...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Takovej nalez pamatky na vlastni dectvi vzdycky potesi. Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Zavan nostalgie, zkusit na ruku a sup na cestne misto v hodinkovnici...v nedeli probehlo necekane setkani po temer 30 letech...pri vyklizeni u rodicu se nasly me prvni hodinky / Primky, na kterych jsem se ucil cca od r. 86 poznavat cas, a ktere mne odmerovaly zejmena nekonecne minuty pred prestavkou...pak se ale domrvil reminek, hodinky sly z ruky a jejich stopa za zratila cca v roce 91, kdy komu hodinky nepiply v celou a nemel alespon 7 melodii byl spolecensky ztracen...ted po nalezu prelestene sklo, novy remen a slapou jako nove...:-)Moc hezky nález,každopádně potěší..a na vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Moc hezké.Takhle na fotce vypadají že nejsou vůbec dětské.Taky jsem si je pořídil a už koukám po modrých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Po dlouhé cestě na závěr večera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnost73 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 dnes traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LikesWatches Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Zavan nostalgie, zkusit na ruku a sup na cestne misto v hodinkovnici...v nedeli probehlo necekane setkani po temer 30 letech...pri vyklizeni u rodicu se nasly me prvni hodinky / Primky, na kterych jsem se ucil cca od r. 86 poznavat cas, a ktere mne odmerovaly zejmena nekonecne minuty pred prestavkou...pak se ale domrvil reminek, hodinky sly z ruky a jejich stopa za zratila cca v roce 91, kdy komu hodinky nepiply v celou a nemel alespon 7 melodii byl spolecensky ztracen...ted po nalezu prelestene sklo, novy remen a slapou jako nove...:- Gratuluji! Nostalgie z toho dychla i na me. Byly to taky moje prvni hodinky, dostal jsem je v r. '74... bracha dostal nejaky model se zelenym cifernikem, a ja jsem mu je desne zavidel, protoze mi pripadaly vic chlapsky nez cerveny Jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Tak dneska mně přišli Elast-Bloky.Po obvyklém odhnojení docela prokoukli a jsou z nich pěkné hodinky.A už je mám na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Krasné Elasty, já po včerejší nostalgii taky ihned nahodil čerstvě vyzvednuté traktory.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Jo tak traktory máš moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 To Primkáč:Ukáž tlmič zotrvačky Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Jožko podivej se na vlákno Elast-Blok.Tam je vyfocenej i strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se