Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Zavan nostalgie, zkusit na ruku a sup na cestne misto v hodinkovnici...v nedeli probehlo necekane setkani po temer 30 letech...pri vyklizeni u rodicu se nasly me prvni hodinky / Primky, na kterych jsem se ucil cca od r. 86 poznavat cas, a ktere mne odmerovaly zejmena nekonecne minuty pred prestavkou...pak se ale domrvil reminek, hodinky sly z ruky a jejich stopa za zratila cca v roce 91, kdy komu hodinky nepiply v celou a nemel alespon 7 melodii byl spolecensky ztracen...ted po nalezu prelestene sklo, novy remen a slapou jako nove...:-)

IMG_20180418_164403.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zavan nostalgie, zkusit na ruku a sup na cestne misto v hodinkovnici...v nedeli probehlo necekane setkani po temer 30 letech...pri vyklizeni u rodicu se nasly me prvni hodinky / Primky, na kterych jsem se ucil cca od r. 86 poznavat cas, a ktere mne odmerovaly zejmena nekonecne minuty pred prestavkou...pak se ale domrvil reminek, hodinky sly z ruky a jejich stopa za zratila cca v roce 91, kdy komu hodinky nepiply v celou a nemel alespon 7 melodii byl spolecensky ztracen...ted po nalezu prelestene sklo, novy remen a slapou jako nove...:-)IMG_20180418_164403.jpg

Moc hezky nález,každopádně potěší..a na vzpomínky

Odkaz ke komentáři

Zavan nostalgie, zkusit na ruku a sup na cestne misto v hodinkovnici...v nedeli probehlo necekane setkani po temer 30 letech...pri vyklizeni u rodicu se nasly me prvni hodinky / Primky, na kterych jsem se ucil cca od r. 86 poznavat cas, a ktere mne odmerovaly zejmena nekonecne minuty pred prestavkou...pak se ale domrvil reminek, hodinky sly z ruky a jejich stopa za zratila cca v roce 91, kdy komu hodinky nepiply v celou a nemel alespon 7 melodii byl spolecensky ztracen...ted po nalezu prelestene sklo, novy remen a slapou jako nove...:-

Gratuluji! Nostalgie z toho dychla i na me. Byly to taky moje prvni hodinky, dostal jsem je v r. '74... bracha dostal nejaky model se zelenym cifernikem, a ja jsem mu je desne zavidel, protoze mi pripadaly vic chlapsky nez cerveny :D Jsou super!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...