Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

A už vám je nemusím závidět - už je mám taky! :whistle:

post-5320-026099500 1341423962.jpg

No, tak gratuluju!!Koukam ze na aukru ted dost casto bojujes.Jsou pekny,jen si nepamatuju, kolik byla finalni cena,ale to je jedno!Hlavne ze jsou,ze jsi spokojeny a jsou ve spravnych rukach!:smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak gratuluju!!Koukam ze na aukru ted dost casto bojujes.Jsou pekny,jen si nepamatuju, kolik byla finalni cena,ale to je jedno!Hlavne ze jsou,ze jsi spokojeny a jsou ve spravnych rukach!:smile_anim:

Ty jsi můj oblíbený frekventant aukra. Poslední dobou jsi mi ušetřil spoustu peněz.
Odkaz ke komentáři

Ty jsi můj oblíbený frekventant aukra. Poslední dobou jsi mi ušetřil spoustu peněz.

Sprostaku :smile_anim: . Den zuctovani te nemine a ja ti poslu vyuctovani! Jo srandicky, ale asi mame podobny vkus a zajem :rolleyes:. Priznam se ze kdyz jsem te tam asi ve 2 pripadech videl, dobrovolne jsem ustoupil se slovy "nemusis mit vsechno" :angel:

Upraveno uživatelem kerob
Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

také se chci pochlubit se svým prvním (tedy vlastně druhým) úlovkem.

post-23291-092124900 1342089191.jpg

Zároveň bych se chtěl Vás vážených členů fóra zeptat na pár dotazů (teda jestli mohu v této sekci) :

1. Jaký jiný kožený řemínek by jste mi k nim doporučili (je tam originál prim)?

2. Půjde vyčistit nějak ciferní od prachu a nečistot co jsou na ciferníku?

post-23291-001865300 1342089438.jpg

post-23291-043894600 1342089452.jpg

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že řemínek je původní co dodávalo družstvo Saturn Praha. Mě osobně se ke světlým (bílým, krémovým) ciferníkům líbí hnědé řemeny s prošité kontrastní světlou nití. Výběr je dnes široký. Taky se mi tyto vintage hodinky líbí na tzv. protahu, který navíc šetří spodní stranu pouzdra, ale v létě se to nosit nedá.

Do ciferníku bych se moc nepouštěl už jsem jich tak pár pokazil. Snad jen lehce uchošťourou, na sucho co pujde. Ten tvůj bych ještě zařadil do kategorie: zachovalý.

Odkaz ke komentáři

2. Půjde vyčistit nějak ciferní od prachu a nečistot co jsou na ciferníku?

Gratulace, dobrý kup ;)

Na čištění ciferníku si dej pozor, nevím jak u jiných Primek, ale speciálně u Traktorů s tím mám dost špatné zkušenosti - ta barva je po těch letech neskutečně citlivá na jakékoli čištění, tak ať ji nesedřeš! :huh:

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy, ciferník jsem myslel čištění spíše suchou cestou, jestli je to znečištění které jde touto cestou vůbec odstranit.

Já se díval na řemeny Mavex a našel jsem toto (nebo raději tmavší?) :

post-23291-012896600 1342167749.jpg

Nevíte kde bych mohl sehnat něco podobného a za jakou cenu .... přeci jen je to velkoobchod a jsem z Ostravska takže do Prahy někde do klenotnictví je pro mne daleko. Takže spíš prodejna někde blíže nebo internetový obchod.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...