Honza.manta Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Já je tedy nikdy neviděl jinak, než se zlatou. Červená tam nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) Upraveno 10. července 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Quartzky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 (upraveno) ...dneska slunečný den a nový úlovek - takže hned "přibité" na zápěští Upraveno 10. července 2012 uživatelem marekparek111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 ...nevíte někdo co říká vyhláška o sledování televize za jízdy? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Gratuluji, jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Gratuluji, jsou parádní díky, ještě doladím řemen, protože ten hnědý je k nim skutečné zvěrstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Tak konečně mám mezi svými Primkami jedny s kalibrem 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 A už vám je nemusím závidět - už je mám taky! No, tak gratuluju!!Koukam ze na aukru ted dost casto bojujes.Jsou pekny,jen si nepamatuju, kolik byla finalni cena,ale to je jedno!Hlavne ze jsou,ze jsi spokojeny a jsou ve spravnych rukach! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 No, tak gratuluju!!Koukam ze na aukru ted dost casto bojujes.Jsou pekny,jen si nepamatuju, kolik byla finalni cena,ale to je jedno!Hlavne ze jsou,ze jsi spokojeny a jsou ve spravnych rukach! Ty jsi můj oblíbený frekventant aukra. Poslední dobou jsi mi ušetřil spoustu peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Ty jsi můj oblíbený frekventant aukra. Poslední dobou jsi mi ušetřil spoustu peněz. Sprostaku . Den zuctovani te nemine a ja ti poslu vyuctovani! Jo srandicky, ale asi mame podobny vkus a zajem . Priznam se ze kdyz jsem te tam asi ve 2 pripadech videl, dobrovolne jsem ustoupil se slovy "nemusis mit vsechno" Upraveno 12. července 2012 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Taky jsem z pár aukcí už vycouval po spatření tvého nicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Pak nam nezbyva nic nez kartelova dohoda.To by v tom byl cert,abychom ty vydriduchy nestlacili na ceny 200kc/kus.Treba i za Orliky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Dobrý den,také se chci pochlubit se svým prvním (tedy vlastně druhým) úlovkem. Zároveň bych se chtěl Vás vážených členů fóra zeptat na pár dotazů (teda jestli mohu v této sekci) : 1. Jaký jiný kožený řemínek by jste mi k nim doporučili (je tam originál prim)?2. Půjde vyčistit nějak ciferní od prachu a nečistot co jsou na ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Řekl bych, že řemínek je původní co dodávalo družstvo Saturn Praha. Mě osobně se ke světlým (bílým, krémovým) ciferníkům líbí hnědé řemeny s prošité kontrastní světlou nití. Výběr je dnes široký. Taky se mi tyto vintage hodinky líbí na tzv. protahu, který navíc šetří spodní stranu pouzdra, ale v létě se to nosit nedá. Do ciferníku bych se moc nepouštěl už jsem jich tak pár pokazil. Snad jen lehce uchošťourou, na sucho co pujde. Ten tvůj bych ještě zařadil do kategorie: zachovalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chicon Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 2. Půjde vyčistit nějak ciferní od prachu a nečistot co jsou na ciferníku? Gratulace, dobrý kup Na čištění ciferníku si dej pozor, nevím jak u jiných Primek, ale speciálně u Traktorů s tím mám dost špatné zkušenosti - ta barva je po těch letech neskutečně citlivá na jakékoli čištění, tak ať ji nesedřeš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Díky za tipy, ciferník jsem myslel čištění spíše suchou cestou, jestli je to znečištění které jde touto cestou vůbec odstranit.Já se díval na řemeny Mavex a našel jsem toto (nebo raději tmavší?) : Nevíte kde bych mohl sehnat něco podobného a za jakou cenu .... přeci jen je to velkoobchod a jsem z Ostravska takže do Prahy někde do klenotnictví je pro mne daleko. Takže spíš prodejna někde blíže nebo internetový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Mavex jde objednat přes internet, jen trochu pohledej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Lenoch,najde mavex a nehleda,jak to z nich vydolovat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 (upraveno) Tak mě ta Prim-mánia chytla taky Upraveno 13. července 2012 uživatelem Akkersson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se