Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Jak se mi ze začátku tyhle okrové moc nelíbily, tak poslední dobou se to úplně změnilo. Asi si začnu schánět cifr :smile_anim:

Dobrý nápad, semtam se nějaké objeví na aukru, teď tam jsou dvoje :)

Parexo bych ani nezkoušel (viz vlákno "zkušenosti s parexo díly"), z fotek, co jsem se tady díval, tak není ten cifr okrový, ale spíše žlutý, až moc žlutý, takže doporučuju buďto si počkat anebo drancovat všechny bazary, blešáky a zastavárny a třeba se nějaký pro Tebe najde :)

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý nápad, semtam se nějaké objeví na aukru, teď tam jsou dvoje :)

Parexo bych ani nezkoušel (viz vlákno "zkušenosti s parexo díly"), z fotek, co jsem se tady díval, tak není ten cifr okrový, ale spíše žlutý, až moc žlutý, takže doporučuju buďto si počkat anebo drancovat všechny bazary, blešáky a zastavárny a třeba se nějaký pro Tebe najde :)

Určitě na mě někde nějaký čeká ;-) ty co teď končí na aukru jsou krásný, ale momentálně na to nejsou finance, tak až časem. Ten žlutý z parexa mám doma (zajímala mě kvalita) a je to přesně jak píšeš, je prostě žlutý a ne okrový, tak ho asi využiju na nějaký vlastní projekt :)

Odkaz ke komentáři

Sice je momentálně nemám na ruce, ale na 14-ti denní dovolené neustále téměř bez sundání, řemen mavex na to taky tak vypadá :D A malá hádanka, kdo pozná kde to je focené?

PS: vím, ta parexo vložka lunety sice není nic moc, ale ta bílá jim prostě sluší. Až se sežene původní, tak tahle poletí pryč.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem padza1
Odkaz ke komentáři

Sice je momentálně nemám na ruce, ale na 14-ti denní dovolené neustále téměř bez sundání, řemen mavex na to taky tak vypadá :D A malá hádanka, kdo pozná kde to je focené?

PS: vím, ta parexo vložka lunety sice není nic moc, ale ta bílá jim prostě sluší. Až se sežene původní, tak tahle poletí pryč.

Nejdřív jsem myslem ńa Tatry, ale těch hor je tam moc. Tak něco jako Karpaty ?

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři

Ale spíš to vidím na Alpy. To jezero.. Těžko říct kdekoliv v Alpách. Je to správně ?

Nejdříve jsi myslel dobře :-) je to focené na Roháčích, Západní Tatry. Konkrétně sedím na Hrubé Kopě. To "jezero" je Roháčské pleso.Bylo tam nádherně...

Upraveno uživatelem padza1
Odkaz ke komentáři

Nejdříve jsi myslel dobře :-) je to focené na Roháčích, Západní Tatry. Konkrétně sedím na Hrubé Kopě. To "jezero" je Roháčské pleso.Bylo tam nádherně...

Moc hezké panorama. Já jsem tak mizerný fotograf, že už ani na dovolenou foťák neberu. Za prvé se mi fotit nechce, za druhé, většina mých fotek stála za prd.

Odkaz ke komentáři

Moc hezké panorama. Já jsem tak mizerný fotograf, že už ani na dovolenou foťák neberu. Za prvé se mi fotit nechce, za druhé, většina mých fotek stála za prd.

Dik :-) To já fotím rád, ikdyž pravda, taky nikterak slavně, ale občas se z té hroudy fotek nějaká slušná najde.

Odkaz ke komentáři

Dnešek jsem naladil do modra whistle.gif

Omlouvám se moderátorovi fóra za překročení rozměru obrázku a nyní přikládám fotografii po úpravě:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tam jsem byl v zimě, na Žiarske.

A teď kdo nepozná kde je tohle?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tam jsem byl v zimě, na Žiarske.

A teď kdo nepozná kde je tohle?

No, dneska už nehádám :sad01_anim: , stačilo, že jsem ze sebe udělal blbce včera :smile_anim: . No ale fotit umíš !!! To se musí nechat. Mě vždycky něco na fotce chybí nebo nadbývá. Věřím, že kdybych fotil téma hodinky na horách, bylo by tam vše....kromě jediného, hodinek.

Odkaz ke komentáři

Honzo, moc pěkné... Ta bílá luneta je opravdu moc pěkná a s tím modrým ciferníkem, no prostě parádá....

Díky, ještě jsem přemejšlel o tom, přiobjednat z Eltonu třeba černou lunetu na občasnou výměnu....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...