Přejít na obsah

Máte Mudmany?  

170 hlasů

1. 1. Máte Mudmany?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ma nekdo treba tmavou verzi G9000MS a v nich vnitrek z klasiky G9000 ci jinych mudmanu? Zacinam o tom docela uvazovat.. Jsem zvedav, jestli pak budu prodavat G9000 ci obal G9000 s vnitrkem z G9000MS :)

Odesláno

Tak jsem to dneska nakombinoval. Necekal jsem, ze hodinky prijdou tak brzo. Nakonec jsem skoncil u toho, ze se to k sobe moc nehodi nebo tak, nelibi se mi to. Az budu mit dost prispevku, tak dam do sekce prodej, ze prodam 2 mesice sporadicky nosene G9000MS. Nejak se mi to klasicke vzezreni Mudmanu libi vic nez military verze.

Odesláno

Rad bych, ale fotak mam na reklamaci a fotak na mobilu nevedu :angry: Ted stejne klasicky mudman prosel malou zmenou... stribrny prouzek dokola jsem vymenil za cerny z MS verze, sroubky vymenil za ty z MS, sundal napisy na tele a premyslim, ze sundam jeste napisy z remenu a bude to podle mych predstav. Az bude cas, tak se rozepisu vic ve vlakne o moji sbirce.

Kolik je tak realna cena za G9000MS, se stribrnym krouzkem okolo(pripadnemu zajemci bych to prinejhorsim nastrikal na cerno),remenem z klasicke G9000-puvodni jsem zkratil, protoze mi precuhoval, tak bych nerad nekomu daval urezany, a se stribrnyma sroubkama z G9000. Puvodni cerne jsem domrvil, protoze jsem nemel spravny srubovak. Jinak mesic stare, s krabickou, bez opotrebeni z ebaye.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím...priatelia prosím o pomoc...dnes mi dorazili Mudmany pre syna...sú fajn, akurát ma zarazil návod / manuál...ktorý ako keby ani nepatril k týmto hodinkám a nejako sa mi ich nedarí podľa tohto návodu rozchodiť...preto chcem poprosiť majiteľov G-9000..bol by niekto taký dobrý a odfotil pre mňa manuál v češtine...pre porovnanie...ďakujem pekne...

Odesláno

Dík...pozrel som inde...je to tak...v slovenskom návode je znázornené tlačítko, ktoré na hodinkách reálne nieje..dokonca aj v popise nastavení ho spomínajú...super...stlač niečo čo na hodinkách nieje :sad01_anim: no nič, nejako na to prídem..niekto mi to z angličtiny preloží...ale fakt ma to prekvapilo..na pravej strane hodiniek, medzi okrúhlymi tlačidlami má byť ešte jedno...ani neviem či sa mám smiať alebo plakať...

• po měsíci...
Odesláno

Dneškem se odhlašuju z klubu mudman. Přesedlal jsem na Risemany a ty mi až na výdrž přijdou jako prostě vyšší level.

Odesláno

Tak ta tuhost je tam, ale po tom, co jsem přešel z verze MS na klasickou s červenýma tlačítkama, tak už jsem byl docela spokojený(jenom jsem se s tím nemohl budit-po ránu sem nemohl zmáčknout tlačítka). MS je fakt maso,to nejde skoro mačkat,ale zase to má kratší chod.

Stejně je přechod na jinačí takový zvláštní, po mudmanech s risemana problém, že mám pocit, že se musí rozpadnout. Mají totiž ten senzor, solárko, rádio. Mudman je fakt pracant, který vydrží komplet všecko.Jasan, nikdy se nedostanu ani na 80% k hranici toho, co vydrží riseman,ale ten pocit :-)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Mel jsem nekolik modelu MUDMAN, stisk tlacitek je opravdu rekneme lehce otravnej. Ale zase to beru podle sebe, jak casto jsem je mackal?:-) Ale pravdou zustava ze Mudmany na me pusobej jako ze vydrzej opravdu hodne, a je to taky pravda proste slusny G za malo penez.

Odesláno (upraveno)

Mam G-SHOCK Mudman GW 9010 - klasika (cerny, cervena jakoby vyztuz v lunete), solarko, multiband 6. Koupil jsem je pred vic nez 2 rokama, hned jak prisli na trh. Tehdy byly cca za 3,5 pak sli cenově nahoru. Koupil sem je na praci v terenu a dalsi aktivity, kde se predpoklada nesetrny zachazeni. Za tu dobu prokazali snad 100x ze to byl za ty prachy nejlepsi kauf hodinek. Voda, prach, snih, vedro, zima, nehaseny vapno na ktery mi pak naprselo atp. a hodinky jsou o.k.

TIMTO SE HRDE HLASIM DO MUDMAN KLUBU.

P.S. Diky Gile, ted sem to uz dopracoval tak daleko ze je vetsinou nesundavam ani do vany a na spani. Jen obcas nasadim nejakou mechaniku, proste ze sentimentu nebo kdyz si chci zamachrovat.

edit: fotopost-3299-038080800 1296656844.jpg

Upraveno uživatelem badcompany78

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...