Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Kovovým hodinkám by se to nestalo.... Já mám géčka rád, chci tím jen říct, že jsou to hodinky na momentální kruté zacházení, ale z dlouhodobého hlediska jsou to pořád jen plasťáky a v trvanlivosti kov jasně vítězí....upřímnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Stastny majitel Mudmanu G-9300 i se stylovou krabickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MANIAC Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Přátelé, kamarádi, lidé dobří, po třech měsících v servisu a sedmi stech padesáti korunách mám svoje hodinky opět u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Gratuluju, co se vlastně s něma stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MANIAC Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Děkuji.Na minulé stránce je to krásně vidět. Ani nevím, jak bych to správně popsal... prasklo mi uchycení pouzdra k řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 tak hlavně že se zadařilo a fungují dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Maniac, gratuluji ke znovuzprovoznění.Mně se moje Mudmany vlastně nelíbí a se... vadí mi ty ztuha jdoucí tlačítka, ale do drsných sportovních akcí si prostě s klasikou netroufnu Navíc ta přesnost a řízení rádiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Dneska jsem si je vzal na tvrdou práci.... do kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Tak a jsou konecne doma od klavesnice a caje na bojiste ..... mohu se pripojit do clubu :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 Tak ať ti slouží dobře vojáku ! Dobrý lov ! A nezapomeň hodit nějaké fotky tvých (mých) nerozbitných miláčků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 přidám taky jednu z Mudmaního nošení. Mudmany pouze na těžkou práci a sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Potřeboval bych radu s *kalibrací* teploměru, jsem již bezradný ... Jde mi o to, že mi to ukazuje nesmyslné teploty a já nevím jak to nastavit aby to bylo na aktuální ... třeba ve 12:00am mi hrdě teploměr hlásá 28,9 .... :0D nevíte jak na to ??? Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Pokud při tom měření máš hodinky na ruce, tak se nediv - teplota je ovlivněna teplotou ruky...aby hodinky ukazovaly správně, musíš je aspoň na půl hodiny sundat z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Tak mi dnes nekompromisně zkonfiskoval nejlepší přítel nové Mudy. Prý miluje bahno víc jak já :0D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Tak se hlásím do klubu. Klasika nejklasičtější, G-9000. Vždycky jsem je chtěl a mám z nich velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Přátelé, kamarádi, lidé dobří, po třech měsících v servisu a sedmi stech padesáti korunách mám svoje hodinky opět u sebe. Gratulace...i když tedy hodně opožděná :-) Ale dneska jsem si koupil stejný typ, akorát v jiné barvě, takže trochu zkoumám všechno možné kolem nich a narazil jsem na tento příspěvek. Těší mě, že i kdyby náhodou došlo k nejhoršímu, je tu možnost je nechat za relativně rozumné peníze opravit ...a když už tedy vytahuji tohle téma, měl bych se tu asi taky pochlubit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tak pro oziveni vlakna, neco z houbarskeho vyletu. :0))) koukam, ze nam to tu umira... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Tohle jsou prostě boží Géčka. Kdyby se doma někomu válel, nejlépe samozřejmě obyč G-9000, klidně dejte vědět! Nějaké bych bral. Edit: leštěnky netřeba - bral bych je do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Zpátky doma a ve vylepšené verzi. GW-9300 - 1JF Upraveno 21. února 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tak maličko pro oživení vlákna .... Dnešní nuda .... tak druhá zatěžkávačka .... Už byly u sklářské pece, tak teď pro změnu 33hod+ v -4?C a pod ledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se