Přejít na obsah

MUDMAN KLUB

noviisek

Máte Mudmany?  

170 hlasů

1. 1. Máte Mudmany?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Kovovým hodinkám by se to nestalo.... Já mám géčka rád, chci tím jen říct, že jsou to hodinky na momentální kruté zacházení, ale z dlouhodobého hlediska jsou to pořád jen plasťáky a v trvanlivosti kov jasně vítězí....upřímnou soustrast :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Maniac, gratuluji ke znovuzprovoznění.

Mně se moje Mudmany vlastně nelíbí a se... vadí mi ty ztuha jdoucí tlačítka, ale do drsných sportovních akcí si prostě s klasikou netroufnu  :goof:

Navíc ta přesnost a řízení rádiem...

post-14111-0-43369000-1409504722_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Potřeboval bych radu s *kalibrací* teploměru, jsem již bezradný ...

Jde mi o to, že mi to ukazuje nesmyslné teploty a já nevím jak to nastavit aby to bylo na aktuální ... třeba ve 12:00am mi hrdě teploměr hlásá 28,9 .... :0D nevíte jak na to ???

Předem děkuji

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Pokud při tom měření máš hodinky na ruce, tak se nediv - teplota je ovlivněna teplotou ruky...aby hodinky ukazovaly správně, musíš je aspoň na půl hodiny sundat z ruky.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Chilliluk

Přátelé, kamarádi, lidé dobří, po třech měsících v servisu a sedmi stech padesáti korunách mám svoje hodinky opět u sebe. :clap:

Gratulace...i když tedy hodně opožděná :-)  Ale dneska jsem si koupil stejný typ, akorát v jiné barvě, takže trochu zkoumám všechno možné kolem nich a narazil jsem na tento příspěvek. Těší mě, že i kdyby náhodou došlo k nejhoršímu, je tu možnost je nechat za relativně rozumné peníze opravit   :thumbsup_anim:

...a když už tedy vytahuji tohle téma, měl bych se tu asi taky pochlubit:

post-12565-0-08903000-1424555268_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...