Sifon Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 No to máš pravdu...ale do míst kde má kočka 39 se tohle nevejde
mondeo2 Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2017 no s tím mlíkem pomalu, tedy pokud to není to upravený pro ně http://www.moje-kocka.cz/vyziva/10-potravin-ktere-kocce-nikdy-nedavejte-625.html
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Občas se z toho poserou, ale milujou to.
nividic Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Zkus jim dat obyc bilej jogurt, obycejne to milujou uplne stejne a dela jim to lip. Teda nesmi sezrat celou pixlu naraz
Sifon Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2017 Jogurt nebo kozí mléko. Tchýně to davá tomu ruskýmu ansáblu co má a všechno v pohodě. Odesláno z mého SM-T805 pomocí Tapatalk
Sweden Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) Ta naše minda je pěkný žrout, docela nám kyne , jogurt může, ale bílej nechce, má ráda jahodovej a to si nejsem jistý jestli je pro ní to pravé. Kolegové jak to máte s kočkama co máte jenom doma, máte žrádlo (granule) k dispozici celý den nebo máte nějaký jiný systém přídělu? My zatím ráno půl kapsičky, většinou s rybou, ty má ráda, pak má v druhé misce granule purina, o jiný moc nestojí, granule tam má celý den, co sežere to sežere, večer se miska umyje, dosype a jede se nanovo. O co mi jde, nechci aby Bibi strádala, přeci jenom je to kotě a potřebuje být dobře živená, ale zase nechci aby z ní byl buřt, přeci jenom je to líhan a dost toho prospí, pohyb má ráda ale v omezeném množství Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem Sweden
Sifon Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Hele to je "kus od kusu". Naše kočky mají misku s granulema pořád k dispozici a občas si zajdou něco chroupnout a je to v klidu. Kocour babičky nemá záklopku a dokud bude něco v misce tak bude žrát. Takže funguje na příděly. Doktor by ti měl říct jestli má váhu v pořádku nebo je potřeba udělat opatření.Ale ksichtík má nádhernej
Sweden Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) Na hezkej větší ksichtík dostává vločky, prostě něco tvrdšího aby tlamička pracovala a trochu se osvalnatěla, společně s masem je má ráda, ale strašně po nich prdí, takže je dostává max.2x týdně Na britce mě nejvíc baví ten její huňatej kožich, super věc na mazlení, a taky mě baví to že ten kožich krásně voní, holt domácí mazel Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem Sweden
orol Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Dietu u nás měla předepsanou fena a bylo to strašný, trápit jí hladem. Bylo to kvůli operaci utržené šlachy.Ale pak to byla fešanda U tý mlsný kočky bych nechal plnou misku granulí, které jí až tak nejedou a ty dobroty bych dávkoval.
Tomas_2002 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 U nás mají všechny 3 kočky neustálý přístup ke žrádlu. Po celý den granule a večer dostanou kapsu, jen tak na chuť. Nepřežírají se ani kočky, ani kocour.
skalis Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Tomas_2002: Stejna zkusenost. Kocouri ve veku 2.5 roku vic nez rok vykastrovani, zradlo k dispozici nonstop (nez jsem jim zatrhl pristup pres sklep kvuli neustalymu uklizeni mrtvejch ptaku ) a oba hubeni jako proutek (vysportovani ). Porad litaj nekde venku, bojujou s ostatnima kocourama v okoli, tak nemaj cas tloustnout.
margarita369 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Macík, Mainská mývalí. Ještě mám Kitty, ale nemám fotku, protože mám nový mobil. Bude příště, jestli se mi ji podaří zachytit. Je to taková divočina, která pořád utíká ven, klidně i oknem.
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Krásný Macík, taky jsem chtěl Mainku, ale chlupiska mě odradily ... :) Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Sweden
straspol Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Už víc než rok se mi stýská po našem Uriáškovi. Přišel čas.... tohle s náma teď bydlí.
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jinak Hjůstne hlásím problém .... Jakmile napustíme vanu a necháme otevřený dveře tak naše ratolest neváhá, vyleze na vanu a hodí tam exkluzivního placáka, prostě normální kočičí blázen, za poslední týden 4x zmáchaná
Frostie Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Krásný Macík, taky jsem chtěl Mainku, ale chlupiska mě odradily ... :)My jsme o ní také jeden čas uvažovali, spíš než chlupy nás odrazovala jistá divokost, touha utíkat a skákání do všeho doma, kde je voda... (vycházeli jsme ze zkušeností holky, která jí měla u nás ve vsi, s PP, z CHS). A tak máme peršana Bubu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se