Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Jo, naší fence choděj užírat granule......jak píšu, jsou zmlsaný Zkus na kocoura hovězí maso...po tom čičiny taky jdou Kurňa, já snad budu psát jen to, co nežerou a okolo čeho neblbnou, to bude jednodušší Edit - 4 Fanda - Royal Canin ??? To si užij Tím těm našim ( granulky a kapsičky ) občas zpestřuju, ale jen občas.....
FrantisekH Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 gille za 120 kc/kg mi to neprijde tak strasny nebo dokonce i uzasny
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 No...já nemám zkušenost s RC granulema. Ale cca 30 kaček za kapsičku RC se mi zdá docela dost. Na to, jak jim jinak podstrojuju...a že jim fakt dopřávám a rozhodně na nich nešetřím.
FrantisekH Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 kapsy maj drahy..zas tak mu nepodstrojuju u nas jedou gourmet konzervy a felix kapsy..
Dr.Watson Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Tedy vážení, furt říkám, že se chci narodit jako kočka/psina u Watsonů a teď abych to přehodnotil Vaší si tady žijou... Naše psina zase louská vlašáky. Nevěřil jsem dokud jsem neviděl. Blbé je, že mi teď chodí i na pytlované. Ona vlastně vše, švestky i třešně ze stromu, víno z révy. Já podle psiny poznám kdy je co zralý. A na granule si chodí s kočkama vzájemně. Vařím jim občas odřezky, co mi dá řezník nebo holky z jídelny. V loni měli jsem vykuchal 15 brojlerů (ne, bojlerů ne) a po vyprání a rozdělení na čtvrtky jsem to dal chladit do verandy. Zapomněl zamknout dveře. Ona naše potvora si otevírá. Za cca 5 min (dýl to fakt nebylo)jsem vylítl zamknout a kuřat byla s bídou polovina. Paradox-na dvorku nikde nic. V žádný schovávačce, nikde. Tejden klid. Pak to začala tahat. Po měsíci jsem po čuchu našel 4 čtvrtky. Zahrabaný v Holmesovej skalce. Jak to ta psina dokázala nevím dodnes... Já těm potvorám stejně dávám z lidskýho když vařím. Proto taky vařím já a ne Holmesová bo já jsem laskavej a mám srdce na dlani. Taky jsem nevšedně skromnej... ...a asi dneska bez večeře, Holmesová mi čte přez rameno. Nevím jestli umí všechna písmenka. Umí... [zmlácenej smajl]
Gilius Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Na granule si u nás taky choděj vzájemně. Kočkám dělám maso, hovězí, kuřecí.....srdíčka, žaludky, jatýrka.....kapsičky a konzervy ( DB, RC, někdy Gourmet ). Milujou ryby....tuňáka, tresku...makrelu. Maj se fajn
Alina Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Vaše kočky si žerou až nadlidsky. Já vařím jen dva chody denně,ale chápu,že při tý vaší závodce je už skoro jedno,jestli je na plotně ještě jeden hrnec pro chlupatý
Gilius Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 ....hehe...se musíš víc snažit a otáčet, holka.... víš jak :" když je miluješ, není co řešit " A že zrovna Ty se oháníš chlupatejma.....když máš doma holátko.....
Dr.Watson Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Hehehe. Včera jsem dostal rozkaz abych dneska koupil dva pytle psích granulí bo kočky nemaj co žrát... Granule neměli, budou v úterý, tak jsem v nemilosti. Ach jo. Ale zase jsem sehnal kvásek na chleba rovnou od pekaře aji mne vzal k troubě (svůj k svému, já vím) mi nevěřil že si to dělám sám v elektrické troubě... PS: chleba prosím !
Gilius Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 jasně...sůl a chleba...tak se přece vítaj návštěvy : sůl do vočí a chlebem po hlavě.....
Alina Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 dnes byl Posrávačka u doktora a bude asi do smrti napůl slepý.Má rohovka se nezvládá regenerovat. Tak už víme,proč jsme ho dostali zadarmo.No udělám pro něj maximum,ale je mi ho líto,koloucha. S vařením pro chlupatý zatím čekám,pán se jeví jako mlsný šlechtic:-).
FrantisekH Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 co jsem cetl tak kocka slepotu zvladne dobre..
Gilius Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 To zmáknete, držte se. A ještě furt je to posrávačka ???
Dr.Watson Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Jestli má zbytky zraku tak je to ještě dobré (jasně, utěšování je k ničemu), oni maj tak děsně citlivé smysly a když si osahá domácí prostředí bude to dobrý. Měli jsm enapůl slepého psa a odkroutil si svejch 15 let, šlo o zvyk, stejné výletové cestičky, hodně na něj mluvit, zvířáci jsou děsně učenliví a chytří. Člověk si připadá, že obojek by měl mít on...
kejklik Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Je to týrání zvířat. Normálně by takový kus pošel do tří dnů po narození. Měli jsme vypiplanou čubu kníračku, která byla zachována proti přírodě. Dobrá do doby, než potkala normálního psa. Resumé: cokoliv proti přírodě je deviant, který nemá v normálním prostředí nárok na přežití.
Drexxy Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Je to týrání zvířat. Normálně by takový kus pošel do tří dnů po narození. Měli jsme vypiplanou čubu kníračku, která byla zachována proti přírodě. Dobrá do doby, než potkala normálního psa. Resumé: cokoliv proti přírodě je deviant, který nemá v normálním prostředí nárok na přežití. a?
H-B Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Je to týrání zvířat. Normálně by takový kus pošel do tří dnů po narození. Měli jsme vypiplanou čubu kníračku, která byla zachována proti přírodě. Dobrá do doby, než potkala normálního psa. Resumé: cokoliv proti přírodě je deviant, který nemá v normálním prostředí nárok na přežití. Fajn. Dej to precist treba nekomu, komu se narodi dite s vrozenejma vadama...
Dr.Watson Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Je to týrání zvířat. Normálně by takový kus pošel do tří dnů po narození. Měli jsme vypiplanou čubu kníračku, která byla zachována proti přírodě. Dobrá do doby, než potkala normálního psa. Resumé: cokoliv proti přírodě je deviant, který nemá v normálním prostředí nárok na přežití. Jo. To je argument. Přirovnávat k postiženým lidem to nebudu. Jen mi je líto zvířat a možná i lidí, kteří Tě mají v blízkosti. ...to furt říkám, že doktoři a veterináři jsou zbyteční... Jsem si teď vzpomněl na našeho Šarika zmíněného výše. Tak utrápenýho psa, co přežil proti přírodě bych každému přál. (ublinknuvší si smajl)
kejklik Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Fajn. Dej to precist treba nekomu, komu se narodi dite s vrozenejma vadama... Přirovnávat k postiženým lidem to nebudu. Jen mi je líto zvířat a možná i lidí, kteří Tě mají v blízkosti. Vážení pánové, jestliže stavíte do jedné řady lidi a zvířata, mám já pochybnost o tom, zda vy nejste snad až příliš posunuti mimo reálný život. Svoji lítost si šetřete pro jiné, já po ní netoužím.
FrantisekH Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 raději jednu chytrou kočku, než jednoho hloupého člověka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se