Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Vkládám jednu pro lepší rozhodování. Jirko naše stála před třemi roky 4000kč čistokrevná bez papírů. To ještě ujde. :-D

Já jsem toho našeho kupoval s papírama v roce 1994 a to tady ještě tohle plemeno nebylo moc rozšířeno, tak to byly "pálky". To je jako dnes s Mainskými mývaly. Dnes skoro za 20 tis. a za pár let za 8 :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

modrou britskou d o p o r u č u j u. dcera potřebovala kočku, že prý britskou whiskas tečkovanou. já ji lanařil na modrou, nejlíp ruskou. nakonec jsem rezignoval a jel přes půl republiky, do pardubic, pro whiskasku... povahu má úžasnou, řekl bych dokonalou,.., fakt. ... ale... je to takovej mourek, obyčejnej...

Odkaz ke komentáři

modrou britskou d o p o r u č u j u. dcera potřebovala kočku, že prý britskou whiskas tečkovanou. já ji lanařil na modrou, nejlíp ruskou. nakonec jsem rezignoval a jel přes půl republiky, do pardubic, pro whiskasku... povahu má úžasnou, řekl bych dokonalou,.., fakt. ... ale... je to takovej mourek, obyčejnej...

Briťáci jsou fakt perfektní a za těch skoro 19 let jsem je dost prostudoval, ale když nám odešel modrý Denis scháněl jsem Britskou červenou tygrovanou, nebo mramorovanou, ale nikde nic nebylo a najednou se nám na dvoře objevilo krásné "pouliční" zrzavé kotě a bylo rozhodnuto :) . Dnes jsem všichni rádi, že ho máme. Je to neuvěřitelný mazel a Denise nám nahradil, takže ono ve finále ani tak nejde o to jestli je čistokrevná, nebo ne a jaká je to rasa, ale o jeho povahu a spokojenost rodiny i zvířectva.

Odkaz ke komentáři

Já jsem toho našeho kupoval s papírama v roce 1994 a to tady ještě tohle plemeno nebylo moc rozšířeno, tak to byly "pálky". To je jako dnes s Mainskými mývaly. Dnes skoro za 20 tis. a za pár let za 8 :) .

I mainky už se dají sehnat i levněji, tedy ty čistokrevné bez PP. Měl jsem nabídku ze stanice z Holic. Myslím, že to bylo TOTO. Mají krásné kočky a hlavně to jsou skvělý chovatelé.

Jinak britku taky určitě doporučuji. Je to skvělé plemeno jak k dětem, je velmi klidná a občas i mazlivá. Přeci jenom je to britská krev. Chodí se mazlit jen když má náladu. Což nám vyhovuje a není tak otravná. Uvažujeme o druhé, ale já proto moc nejsem. Už první byla volbou ženy. Nakonec to je miláček všech.

Odkaz ke komentáři

Jak tu padlo, je jedno, jestli máte papíráka, nebo ne-e....pokud nejste chovatel pro výstavy. Kočky jsou mazlíci a "bozi", ať je to papíranda, nebo pouliční šmíra, stejně vám dá najevo, že jste póvl.....:lol: Hlavně se musíte starat, krmit...pak přijde, milostivě se na vás roztáhne a ......DRBEJ MNE :lol2:

Já je ale miluju.....nelezou každému do řiti, jako rafani, přijdou, jen když samotné chtějí. A dávají víc, než vyžadují.....neznám nic lepšího po náročném dnu, než když čičina dojde, "zavrká" na vás, pohodlně se uloží a začne příst a všelijak se o vás třít.

Odkaz ke komentáři

Přesně:). Ten náš teď docela rád blbne s klukem,leze za ním do stanu a dává mu karate bez drápů.Synek pak za ním leze po čtyřech a volá,že chce ešte:). jinak díky za tu konzultací s tou mastí,po výplatě mu to oko zkusíme zachránit.

Odkaz ke komentáři

Tak to s ním ještě zkus :) . On si zvykne. Náš černobílý kocour takto řádil 2 měsíce, než si přivykl na malýho zrzka. A to byl na dva další kocoury zvyklý. No prostě do baráku přišlo něco nového a někteří se s tím špatně srovnávají. Když už ho budeš vyhazovat, tak mu aspoň dej dohromady to oko.

Odkaz ke komentáři

A ty to víš,náčelníku:). Dneska znovu,ale mojí vinou,neměl otevřené dveře na záchod. Udělal to na utěrku,která spadla na zem.Opět,úplně programově. Moje chyba,tak za trest moje po... věc.

:D vidíš, potrestal tě za chybu. Jestli tě to utěší, tak náš malej dnes udělal loužičku ženě do postele, protože ho nechala zavřeného celé dopoledne v ložnici. Ale jak otevřela vystřelil na svůj záchod a udělal bobek :) , takže dostala jen ten menší trest.

dodatek - pokud na tom budeš nejhůř představ si, že se ti v obýváku do koberce "vyvenčí" Brazilská fila :D

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...