prukajda Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Vypadají pěkně roztomile,určitě by se líbily i Gilovi. Jasně že jo. Kdysi jsem tu popisoval příběh nalezené zraněné kočky a její léčení. Gilius se rozepsal o tom, jak pomáhá podobně postiženým a bezprizorním kočkám s tím, že mu to prostě nedá a kromě toho má za to, že je to tak správné a že dobro se dobrem zase na tomto světě oplácí. Už několik dní doufám, že to tak je.
FrantisekH Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 já byl dneska s kocourkem na kastraci.. tak doufám, že všechno dopadne dobře
FrantisekH Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 nevite nekdo o.nejakem testu krmiv?
Goran02 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 D-test dělal porovnání, ale bylo to už v r 2008. Mužů poslat mailem, když tak SZ.
defe Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 medzi najlepsie krmiva patria orijen ,applaws,acana ,tastle of the wild a grau hladaj granule s navecsim podielom masa
FrantisekH Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 do teď jsem krmil RC ale čím víc to studuju tak mi to přijde jako předražená komerční sračka..tak hledam něco jiného lepšího...nebo stejně kvalitní ale s odpovídající cenou
defe Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) rc su predrazene a maju maly podiel masa asi 30% a orijen maju 85%co som pozeral izraelsky test tak najlepsie dopadol orijen mal som 7kg balenie a moje macky to sprasili asi za mesiac a pol Upraveno 19. října 2012 uživatelem defe
FrantisekH Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Orijen mi už taky pár chovatelů doporučilo ale kuli velkýmu obsahu tuku není moc vhodné pro sphynxe mají problem s trávením tuků
defe Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 tak skus preskumat tie vissie co som ti napisal ja som to studoval na nete a tieto boli zevraj naj
FrantisekH Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 jj koukal jsem na to celkemmě zaujalo Grau a Taste of the Wild poměr cena výkon slušný..
defe Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) naprv skus kupit mensie balenie ci im to bude chutit ak sa osveci tak vacsie este som si spomenul ze uplny top je predmrazene surove maso kuracie mozu bit aj srdcia krky a ze to vinde lacnejsie ako granule a je to prirodna strava kedze su macky masozravce Upraveno 19. října 2012 uživatelem defe
belkov Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Vždycky jsem měl kočky,tedˇmi někdo otrávil britku tak jsem koupil koťata perské činčily.Vidím že se bavíte o krmivech tak třeba někdo má zkušenost. Vždycky jsem je krmil v pohodě Friskies ,ale tato se ošklíbají.Co jim koupit?
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 A jak vychází Hills Science Plan? Kupuju vždycky 15kg pytel a dvěma kočkám vydržel vždy na cca půl roku.
FrantisekH Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Vždycky jsem měl kočky,tedˇmi někdo otrávil britku tak jsem koupil koťata perské činčily.Vidím že se bavíte o krmivech tak třeba někdo má zkušenost. Vždycky jsem je krmil v pohodě Friskies ,ale tato se ošklíbají.Co jim koupit? ahoj cokoli jinýho je lepší..Friskies je asi to uplně nejhorší co existuje..
FrantisekH Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 A jak vychází Hills Science Plan? Kupuju vždycky 15kg pytel a dvěma kočkám vydržel vždy na cca půl roku. je to komerční značka stejně jako RC EUkanuba a pod... ale není to zas uplná sračka jako WHiskas a další marketovky... Každopádně po návštěvě u známé co krmí holisticky jsem opětovně objedal RC protože miláček nad Orijenem i dalšíma dvěma značkama naprosoto ohrnuje nos.. na štěstí se mi podařilo koupit za 85 kč kilo takže kvalita poměr se výrazně přiblížila
defe Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 frantisek ak chces ich naucit na druhu znacku tak im zacni miesat granule a postupne upravuj pomer medzi nima
JHonza Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Předkládám poslední hodnotný výkon našeho kocoura Mikeše. V nestřeženém okamžiku mi vyskočil na stůl, zvedl ocas ... a odnesl to monitor. Tohle je výsledek:1) musím vymyslet, jak se pomstít kocourovi2) musím koupit nový monitor
gunman Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 tak zviditelním i naši kočku http://www.nenaver.websnadno.cz/Nase-kocka-Haydee-Jekyll-CZ.html
Krupkic Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 Odpolední leháro na sluníčku
FrantisekH Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 jj kdo neměl sphynxe nedokáže posoudit jak sladká může být kočka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se