Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 A spí v posteli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 před 32 minutami, Marty89 napsal: A spí v posteli? A kde jinde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Asi tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 před 1 minutou, Marty89 napsal: Asi tak Voni se nás pane Wachmeister ptát nebudou, vždyť jsme u nich doma jen na návštěvě a oni si to udělají, jak uznají za vhodné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 To je pravda, ale když zařvu, tak najednou nechá všeho a mizí z dohledu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 před 2 minutami, Marty89 napsal: To je pravda, ale když zařvu, tak najednou nechá všeho a mizí z dohledu To jo, furt musíme být nad nima. Ale peršan, to je něco jako čau čau u psů, trošku dominantní a trošku svéhlavý, tam to nechce moc řevu. Ale poslechne občas i na dobré slovo, ale je s tím sraní jak s děckem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Ale ten peršan musí dát zabrat, co se péče o kožich týče, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 (edited) před 10 minutami, Marty89 napsal: Ale ten peršan musí dát zabrat, co se péče o kožich týče, ne? Jj, dvakrát denně česat a za chvíli bys mohl znovu. O to se stará paní, baví jí to. A občas /jednou za 5-6 měsíců/ vykoupat a fénovat, ale naštěstí to snáší taky dobře od mala. Ale po výstavách s ním jezdit nehodláme. PS sorry za neostrost, občas se to blbě fotí. Oba po vyčesání. Edited October 19, 2020 by Frostie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 To já to vyčesávání hrozně flákám. Ale u ragdollů většinou nedochází k zacuchávání a dredům. Dneska jsem vyčesával po dlouhé době. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 před 1 minutou, Marty89 napsal: To já to vyčesávání hrozně flákám. Ale u ragdollů většinou nedochází k zacuchávání a dredům. Dneska jsem vyčesával po dlouhé době. JJ, to je ta výhoda. Peršan se trochu zpotí a hned se ti zacuchá s dredovatí. Těch kartáčů, co už jsme vyzkoušeli...Ale teď máme nějaký z Německa přímo na peršany, že to i trochu zastříhává. Je dobrý, ale Bubík si na něj musí zvykat, ale zas to má jakžtakž výsledky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Já mám hřeben Furminator a ten teda bere hodně chlupů, ale nesmí se to přehánět. Max 20 minut, 1-2x týdně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 před 9 minutami, Marty89 napsal: Já mám hřeben Furminator a ten teda bere hodně chlupů, ale nesmí se to přehánět. Max 20 minut, 1-2x týdně. Dle ženy máme toto: https://www.zoohit.cz/shop/psi/pece_strojky/kartace_hrebeny/kartace/607488 https://www.zoohit.cz/shop/psi/pece_strojky/kartace_hrebeny/kartace/523637 + normální kovový hřeben pak na závěr. To prostříhávání se dělá tak max dvakrát za týden a krátce a pak nastupuje ten kovový hřeben, který se i Bubíkovi líbí . U nás je to cca 2x5 minut každý den v kombinaci všeho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Já měl taky původně dva kocoury, ale po rozchodu jsme je rozdělili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
potapec Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 Tygr je dneska krotkej Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbed Posted October 24, 2020 Report Share Posted October 24, 2020 Obsazeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Povedená fotka z víkendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Krasny kukadla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty89 Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Jo, ty on má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paro Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Konecne je nekdo min fotogenicky, nez ja Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Před hodinou, paro napsal: Konecne je nekdo min fotogenicky, nez ja Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts