FrantisekH Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Je krásnej..ale spíš vezmu něco jednoduššího a uvidíme jak si s tim vyhraje...nerad bych tu měl kus nábytku o který se zajímam jen já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 dnesšní návštěva chovatelky OSMI sphynxů dospělých a čtyř koťat. Smradu za korunu, paní s doutnákem u huby...no a manžel začal kejchat a prskat. Ty kočky jsou skvělý, povídají, jsou heboučký a synek byl z nich na větvi. Tak řešíme, jestli se bude manžel trápit alergií jen z prachu a trav nebo i z tohohle malýho šmudlíka s nemocným očičkem. Ježkovy oka V nějakým časáku teď byl článek o paní co má tuším nějaké britské plemeno, kočky těžký jak k*áva, dlouhý chlupy, nazrzlý, jako můj zrzek (až já jednou zjistím co má za předky... myslel jsem, že sibiřskýho kocoura) je v důchodu, nikoho nemá tak pěstuje tohle. Prý jsou děsně hodní akorát kocouři se mezi sebou nesnesou-hájí svůj prostor. Všechny prachy dává do koček a neví jak to utáhne. Už nevím kolik jich má jen že každej kocour má svůj pokoj Jojo. Vládcové planety... Manželovi to snad doma nebude probíhat tak razantně, tam to muselo být krutopřísně koncentrované a ve vrstvách. A pozor! Šmudlajse mám já Tedy Šmudlíka. Heleď, to vyléčíte levou zadní a budete mít u kotěte malé bezvýznamné plus. Oni si pamatují a kupodivu i chápou kdy jim ti Trapiči Nechlupatí, co do nich cpou pilule, mažou je divnejma mastima, pomáhají. My to do Šmudly cpali měsíc, bo nějak nezabíraly počáteční pilule, von je náš MVDr děsně šetrnej jsem myslel, že mne zakousne až vyroste... Tedy kocour, MVDr má falešný zuby... Manželovi držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Stejně budu se Samem spíš já,jde hlavně o víkendy.Paní je tak padesát,má firmu a k tomu všemu ještě dva psy jak krávy.Ale už má deformaci.Normální člověk si doma tolik koček nenechá.Ten náš je právě milej a vděčnej,asi moc kvůli té nemoci nevyroste, ale to je jedno. Šmudlíka máte vy,doktore:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 asi koupím takový ten stom ke stropu.. tím špatně neudělam on pořád někde leze tak se mu to bude snad líbit Normální strom až ke stropu je nejlepší. Já jsem doma instaloval strom pokácený při údržbě zahrady. Důležité je co nejdříve sundat kůru, asi půl roku pak také dřevo sesychá a zkracuje se. Omotal jsem to 40ti metry sisalového lana a doprostřed stěny vedle stromu instaloval odpočívací polici. Kocouři to milují. Za ty šmejdy co se většinou prodávají bych nedal ani korunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 kocour dnes nepřijede,panička cestou k nám nabourala...bez zranění,ale auto na odpis. Smutek zavládl. No jo,mít strom ze zahrady,tak jsem taky radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 ... Šmudlíka máte vy,doktore:) Ale to byl vtip. Teď mne napadlo - ty vaše škrábo-vylejzačky, zkuste ibišek. Buď někdo bude mít vzrostlej nebo ho vypěstnout, lidi se většinou velkejch zbavují ale dá se pěkně ořezat, takže bude jak pro kočky tak i potěchu oka a dekoraci - my m+li asi desetiletej ale nějak jsem ho chcípl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Matka zrovna včera rozsekala jeden oschlej kus,byl by ideální.Nějak to půjde.Máme po bytě milión malých poliček,které malé zvíře unesou.K tomu ikea knihovna,kde může šplhat do zblbnutí.Šmudlík je prostě doktorův.Sam je s tím okem spíš jako Manson:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 (upraveno) ...raděj bukanýr. Morgan třeba Hlavně bacha na křesla a sedačky, ony všeobecně děsně rády trénujou protahování se zatínáním drápků do kanape, jak máte koženku nebo něco tkaovýho hladkýho je s tím ámen. Hlavně, že se Samovi nic nestalo. Hlavně ho naučte říkat to "Jestli se nepletu, hi-hi". Upraveno 6. listopadu 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 tak jsem nakonec vzal tohle:http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_olymp/121840 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 Ten se mi taky líbil,tak ať se klukovi líbí.Doktore, to oko snad bude dobrý,tak mu klapku a hák zatím nekoupím:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 uvidime dorazivtak za tyden..hned jsem.nakoupil i.kapsicky a vsechno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2011 tak jsem nakonec vzal tohle: http://www.zoohit.cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_olymp/121840 Byt kocka, tak se k Tobe stehuju.... Jen pocitej, ze po cca 6 ti mesicich bude potreba provest facelift dolnich pater, ktere micka rozbrousi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Helejte...taky na vás ty mrchy ( nebo jedna...nebo kolik jich kdo máte ) čekaj hned u dveří, když vstáváte a řvou :"dej nám okamžitě TEĎ HNED nažrat" ????Hlavně ta naše mourečka, Salma, ta je jak prdlá.....člověk neznalý situace by řekl, že jsou tejraný hlady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Samozřejmě, a to má granulky po celý den k dispozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Od zítřka uvidíme, sphynx prej žere jak malej cirkus . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 mnoo baší dost.. ráno půl kaspčiky odpoledne druhou tedy cca 50g, a misčičku granule kdle odměrky 80g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 No tak ty naše bestie řáděj hlavně při vaření. Tolik lásky jeden nepoznal a nepozná Ukecaný jsou až hrůza, kdyby nedostaly svůj díl tak věřím, že by odešly do exilu nebo alespoň ilegality A to riskovat nemohu Se žrádlem ani neotravují, taky mají granule, vodu, mléko, rohlík vždy u čumáku, spíš když se rozhodnou, že chtějí ven, tak okamžitě, neprodleně a nejlépe aby člověk šel s nimi a cestou je drbal za ušimami. Spíš Šmudlajs. Jak se ocitnu v horizontální poloze okamžitě mi pigluje obličejový ksicht a začíná to dělat i když sedím. A je mu jedno, jestli vedle leží Holmesová nebo ne. Ji nechává na pokoji... Estli von to nebude čtyřprocentní kocour... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Kocour přijde snad v neděli, už jsme tu celí nervózní, aby nám ho ta ženská vůbec dala...začíná mít "pete´s syndrom". Neví kdy a neví kolik..... s tím žrádlem kočka zapadne skvěle. Tady všichni stojí u linky a křičí "Ham!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Fuj, nestraš se syndromem. Takovejch zase nemůže bejt až tolik.....nebo jsem holt naiva a zm.rdů je tu okolo spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 jsi naivní . Ale já taky... Mí rodiče podle indicií zjistili, že budeme mít kočku. Matku málem vezli , ato ještě neví, co to bude za netopýra...v neděli si pro tu čičinu jedu, kdyby paní měla syndrom vyhoření, menopauzu i slintavku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se