Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

dnesšní návštěva chovatelky OSMI sphynxů dospělých a čtyř koťat. Smradu za korunu, paní s doutnákem u huby...no a manžel začal kejchat a prskat. Ty kočky jsou skvělý, povídají, jsou heboučký a synek byl z nich na větvi. Tak řešíme, jestli se bude manžel trápit alergií jen z prachu a trav nebo i z tohohle malýho šmudlíka s nemocným očičkem.

Ježkovy oka :D V nějakým časáku teď byl článek o paní co má tuším nějaké britské plemeno, kočky těžký jak k*áva, dlouhý chlupy, nazrzlý, jako můj zrzek (až já jednou zjistím co má za předky... myslel jsem, že sibiřskýho kocoura) je v důchodu, nikoho nemá tak pěstuje tohle. Prý jsou děsně hodní akorát kocouři se mezi sebou nesnesou-hájí svůj prostor. Všechny prachy dává do koček a neví jak to utáhne. Už nevím kolik jich má jen že každej kocour má svůj pokoj :D Jojo. Vládcové planety...

Manželovi to snad doma nebude probíhat tak razantně, tam to muselo být krutopřísně koncentrované a ve vrstvách.

A pozor! Šmudlajse mám já ;) Tedy Šmudlíka. Heleď, to vyléčíte levou zadní a budete mít u kotěte malé bezvýznamné plus. Oni si pamatují a kupodivu i chápou kdy jim ti Trapiči Nechlupatí, co do nich cpou pilule, mažou je divnejma mastima, pomáhají. My to do Šmudly cpali měsíc, bo nějak nezabíraly počáteční pilule, von je náš MVDr děsně šetrnej :( jsem myslel, že mne zakousne až vyroste... Tedy kocour, MVDr má falešný zuby...

Manželovi držím palce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně budu se Samem spíš já,jde hlavně o víkendy.Paní je tak padesát,má firmu a k tomu všemu ještě dva psy jak krávy.Ale už má deformaci.Normální člověk si doma tolik koček nenechá.Ten náš je právě milej a vděčnej,asi moc kvůli té nemoci nevyroste, ale to je jedno. Šmudlíka máte vy,doktore:)

Odkaz ke komentáři

asi koupím takový ten stom ke stropu.. tím špatně neudělam on pořád někde leze tak se mu to bude snad líbit

Normální strom až ke stropu je nejlepší. Já jsem doma instaloval strom pokácený při údržbě zahrady. Důležité je co nejdříve sundat kůru, asi půl roku pak také dřevo sesychá a zkracuje se. Omotal jsem to 40ti metry sisalového lana a doprostřed stěny vedle stromu instaloval odpočívací polici. Kocouři to milují.

Za ty šmejdy co se většinou prodávají bych nedal ani korunu.

Odkaz ke komentáři

... Šmudlíka máte vy,doktore:)

Ale to byl vtip. ;)

Teď mne napadlo - ty vaše škrábo-vylejzačky, zkuste ibišek. Buď někdo bude mít vzrostlej nebo ho vypěstnout, lidi se většinou velkejch zbavují ale dá se pěkně ořezat, takže bude jak pro kočky tak i potěchu oka a dekoraci - my m+li asi desetiletej ale nějak jsem ho chcípl...

Odkaz ke komentáři

Matka zrovna včera rozsekala jeden oschlej kus,byl by ideální.Nějak to půjde.Máme po bytě milión malých poliček,které malé zvíře unesou.K tomu ikea knihovna,kde může šplhat do zblbnutí.Šmudlík je prostě doktorův.Sam je s tím okem spíš jako Manson:-).

Odkaz ke komentáři

...raděj bukanýr. Morgan třeba :D

Hlavně bacha na křesla a sedačky, ony všeobecně děsně rády trénujou protahování se zatínáním drápků do kanape, jak máte koženku nebo něco tkaovýho hladkýho je s tím ámen.

Hlavně, že se Samovi nic nestalo. Hlavně ho naučte říkat to "Jestli se nepletu, hi-hi".

Upraveno uživatelem Dr.Watson
Odkaz ke komentáři

No tak ty naše bestie řáděj hlavně při vaření. Tolik lásky jeden nepoznal a nepozná :D Ukecaný jsou až hrůza, kdyby nedostaly svůj díl tak věřím, že by odešly do exilu nebo alespoň ilegality :D A to riskovat nemohu :suicide_anim:

Se žrádlem ani neotravují, taky mají granule, vodu, mléko, rohlík vždy u čumáku, spíš když se rozhodnou, že chtějí ven, tak okamžitě, neprodleně a nejlépe aby člověk šel s nimi a cestou je drbal za ušimami.

Spíš Šmudlajs. Jak se ocitnu v horizontální poloze okamžitě mi pigluje obličejový ksicht a začíná to dělat i když sedím. A je mu jedno, jestli vedle leží Holmesová nebo ne. Ji nechává na pokoji... Estli von to nebude čtyřprocentní kocour...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...