Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

My Fanóšu, kapsičky nežereme. je zvyklej na hovězí zadní, holomek mlsná.

Jo, kočičák je doma, včera tu byla odstávka, tak jsme nemohla psát. je to korzár odzlej, pidlovokej. DOstali jsme ho za kus bábovky.

Fotku mám jen blbou z mobilu,tak omluvte sníženou kvalitu, příště se polepším.

post-7675-002985200 1321301722.jpg

Upraveno uživatelem Alina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jeto šmudel mazlivej, vůbec se nebojí, bere klukovi hračky a řve před miskou. Žil ve velký smečce, naučil se hlásit o slovo, když je třeba. Našel si místečko pod gaučem v úložným prostoru, tam prospí celé odpoledne.

4kejklik: ta fotka je zkreslená, v civilu je mnohem hroznější :)

Odkaz ke komentáři

Franto,doufám,že ten tvůj nový slovník je sranda:).Mistr Yoda si sám řekl,že chce mít svůj záchod na našem wc.Tak dlouho chodil kolem a kecal,až jsem to pochopila. Teď spí pod mou peřinou a neskutečně topí. Manžel je dobrej,dejchá:).První noc trochu prskal,ale už zvládá veškerý projevy přízně. Tohle plemeno je možná ošklivý,ale ten charakter, tak vděčný a veselý zvíře jsem neviděla.

Odkaz ke komentáři

To není dobrý, Richards neskáče po hračce na prádlový gumě a nemňuká jak pavlačová tetka :). No a náš kocour není stará smažka.

Jo, ad téma mžrádlo - tak nenažraný zvíře jsem neviděla. A hlavně- jak drze se chová, když má misku prázdnou.

Odkaz ke komentáři

Kocour se dobrovolně sprchuje s klukem:).

To si děláte zadeček!!!

Našeho dlouhosrstýho Zrzounka jsem za mlada musel koupat, chytil někde nějaký roztoče bo co. To bylo srovnatelné s boji o Stalingrad akorát Chruščov se nezúčastnil. Vyl, vřískal, zajímavé je, že mne ani jednou nedrápl,nekousl, vypadal jak... no, mokrá myš s douhejma chlupama, třásl se a vůbec to bylo hrozný... Vopleskávali jsme ho pak s Holmesovou vždy tejden (ona samozřejmě nadbíhala se slovy "co ti to ten lump udělal, to mi dělá taky, sežereme ho!" a podobně...

Ale všeobecně by se kočky moc namáčet neměly, hlavně bacha na uši. Jako vážně. Uši jsou choulostivý i u psů.

Upraveno uživatelem Dr.Watson
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...