FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Dámy a pánové asi to možná bude smazáno, s tím že to patří do inzerce, ale koupil jsem kapsičky od Miamoru a můj mladík nad tím ohrnuje nos, pokud by byl zájem a hlad tak přenechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 My jsme vybavení, Fando...takže ne-e. Mazat nic nebudu, je to ve vlákně kočkomilů....ale poprosím případné zájemce, ať to řeší s Tebou přes SZ.....ano ?! Dík. 4 Alina - tak jak, už máte kočičáka doma ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) My Fanóšu, kapsičky nežereme. je zvyklej na hovězí zadní, holomek mlsná.Jo, kočičák je doma, včera tu byla odstávka, tak jsme nemohla psát. je to korzár odzlej, pidlovokej. DOstali jsme ho za kus bábovky. Fotku mám jen blbou z mobilu,tak omluvte sníženou kvalitu, příště se polepším. Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 ali nevadi max pujdou na prilepseni do utulkumasicko u nas taky funuje...kureci i hovezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 je to korzár odzlej, pidlovokej. Je to tak, je to Jedi YODA pod vlivem Temné síly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 jeto šmudel mazlivej, vůbec se nebojí, bere klukovi hračky a řve před miskou. Žil ve velký smečce, naučil se hlásit o slovo, když je třeba. Našel si místečko pod gaučem v úložným prostoru, tam prospí celé odpoledne. 4kejklik: ta fotka je zkreslená, v civilu je mnohem hroznější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 je to krásník užasnej..dohoď další fotečky... a posílám podrbání za ouškama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Alino, gratuluju. Ehm, co pan manžel? Dejchá?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Je to tak, je to Jedi YODA pod vlivem Temné síly. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Franto,doufám,že ten tvůj nový slovník je sranda:).Mistr Yoda si sám řekl,že chce mít svůj záchod na našem wc.Tak dlouho chodil kolem a kecal,až jsem to pochopila. Teď spí pod mou peřinou a neskutečně topí. Manžel je dobrej,dejchá.První noc trochu prskal,ale už zvládá veškerý projevy přízně. Tohle plemeno je možná ošklivý,ale ten charakter, tak vděčný a veselý zvíře jsem neviděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 něco k tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 To není dobrý, Richards neskáče po hračce na prádlový gumě a nemňuká jak pavlačová tetka . No a náš kocour není stará smažka.Jo, ad téma mžrádlo - tak nenažraný zvíře jsem neviděla. A hlavně- jak drze se chová, když má misku prázdnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 a to nq tom svem miluju...asi me fakt hodne vymekcil, ale dokazete byz nekdo drsny na takhle uzasnou bytost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 To přijde, Fando.... 4 Alí - Jak to víš, že Keith neskáče po gumové hračce....znáš ho nějako blíže ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Ta představa mne dost baví:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 (upraveno) Kocour se dobrovolně sprchuje s klukem:). Pořád si říkám,kdo vymyslel tohle plemeno.Kříženec psa,staženýho králíka a superžravé kočky. Upraveno 17. listopadu 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 (upraveno) Kocour se dobrovolně sprchuje s klukem:). To si děláte zadeček!!! Našeho dlouhosrstýho Zrzounka jsem za mlada musel koupat, chytil někde nějaký roztoče bo co. To bylo srovnatelné s boji o Stalingrad akorát Chruščov se nezúčastnil. Vyl, vřískal, zajímavé je, že mne ani jednou nedrápl,nekousl, vypadal jak... no, mokrá myš s douhejma chlupama, třásl se a vůbec to bylo hrozný... Vopleskávali jsme ho pak s Holmesovou vždy tejden (ona samozřejmě nadbíhala se slovy "co ti to ten lump udělal, to mi dělá taky, sežereme ho!" a podobně... Ale všeobecně by se kočky moc namáčet neměly, hlavně bacha na uši. Jako vážně. Uši jsou choulostivý i u psů. Upraveno 18. listopadu 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Já tomu věřím, některé kočky prostě do vody jdou Tady je důkaz : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 no u nás se sic dobrovolně pod srpchu neleze, ale kdyžu žu do napuštěné vany noelka dostanu a je to snadné.. tak se krásně nechá omýt a vrní u toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Našeho nebožtíka Mikeše vždy spolehlivě vzbudil zvuk sprchy... Počítám, že to byla jediná kočka na světě, která se pravidelně sprchovala 3x denně. A opravdu si to užíval. Snad to byla napůl vydra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se