FrantisekH Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 tohle vysvětlí většina chovných stanic jde o socializaci správné návyky a očkování.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 tohle vysvětlí většina chovných stanic jde o socializaci správné návyky a očkování.. A zrovna Aliny Yoda pochytil jen to očkování.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 mam kocoura stejného plemene o dva měsíce mladší a jeho chování je naprosto v pořádku, sphynxové prostě potřebují hodně pozornosti a zřejmě je Yoda trochu žárlivec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Myslela jsem, že když si vezmu domů outsidera smečky, bude vděčnej. On ale pochopil situaci trochu jinak. Dneska bez průšvihu, přede a vrní pod peřinou, nažral se jak žok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Myslela jsem, že když si vezmu domů outsidera smečky, bude vděčnej. On ale pochopil situaci trochu jinak. Dneska bez průšvihu, přede a vrní pod peřinou, nažral se jak žok Já byl taky takovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Kočky neznaj vědčnost tak jak si jí představujeme my, tím že byl outsider tak právě proto si teď snaží budovat pozici vůdce :-) Milisi, taky jsi se nažral nebo chodíš dělat potřebu do sprcháče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Milisi, taky jsi se nažral nebo chodíš dělat potřebu do sprcháče? To druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 S pozicí vůdce tady těžko uspěje. Tady je Nemecko, niemand wird uns kommandieren...když nepochopí, půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Někde tam je kočka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Jo jo, pěkná, ale nebudu napovídat kde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Leclerc: A našel jsi obě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Obě? Hledal jsem jednu a tu jsem našel. Po opětovném hledání jsem ale krom jedné kočky našel pandu červenou, psa, krysu, jezevce a mrtvý dítě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Kocour drží svěrače seč může, dneska sice vyšlápl vlastní v bedýnce a pochodoval po obýváku, ale to se skoro nikdo nezlobil. Jen taťka, kterej byl ten poslední, koh si Posrávačka "vobšlápnul" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 mno super tak gratuluji, tím vyšlápnutím, co používáš za stelivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Tak supr...vypadá to, že bude líp. To se občas stane, že si cápnou...hned po konání. Jinak, stelivo jen Dein Bestes s bílou kočkou na obalu ( je to to těžší ). Koupíte v DM Drogerii. Ale každá kočka to má, samozřejmě, jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 já používam uplně obyč stelivo hrudkující a až na to že je všude rozházené a docela se vynáší nejlepší spokojenost, nevím co to DB, já zkoušel catsan (nějaké vápenité kristaly nebo co) a moc se neujmulo :_( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Teď jsme zkoušeli přejít z nějakých drahých od paní chovatelky.Je celkem přizpůsobivý,v tomto.To jsme museli zrušit i to hovězí zadní,které dostával doma dvakrát denně. No pravda,za ten dnešek můžu já,kocour nějak objevil kouzlo jogurtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Tohle taky hrudkuje.....Dein Bestes je stelivo , které se prodává v DM drogerii ( je to firma, co vyrábí i krmiva a tak ).....jak manželka v DM pracuje, nepoužíváme nic jiného - jen, co se týká krmiva, snažíme se o pestrou stravu. Takže kombinujeme. Naštěstí naše kočky nejsou vyhraněné a sežerou vše. Akorát, než si zvyknou třeba na něco jiného, maj občas hnačku, tak den/dva.....ale to je normální. Dělám jim vývary, dávám jim třeba kuřecí krky, srdce...vařené maso....masové kapsičky a konzervy.....granule maj v misce neustále. Nestěžujou si...... Stejně maj nejraději tuňáka, tresku a kuřecí játra......mrchy zmlsaný...to když vytáhnu, tak aj skoro panáčkujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 (upraveno) Tenhle zatím žere jen biskupa z kuřete a kapsičky.Co jsem teda nasadila,jsou i štěněčî konzervy. kamaráduv kocour se naučil,vypeckovat si olivu:). S tím DM mám smůlu,v naší obci se nenachází... Upraveno 27. listopadu 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 jj db znam..prcek miluje ty tycinky.ostatno krmivo nebere....a jinak je taky pekne mlsnej kanour jeden....granulky zatim jen royal canin kitten... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se