Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

dlouho jsem tu nebyl, bo nějak neni čas. Tak aspoň dávám o sobě vědět a posílám fotku důvodu, proč neni čas. Jáchym se narodil 26.listopadu. A Agnes ho miluje.

Gratuluji a přeji hodně zdraví! Všem.

Mimochdem, tak to vypadá, že budu mít doma o kočku víc. Dnes jsem našel kočku, odrostlé kotě, s bolavou zadní nohou, tak se jelo na veterinu. Diagnóza - vykloubená zadní noha. Už pár dní, tak to právě začali rešit operačně, reponace už nebyla možná. Když se dozvěděli, že je to vlasně nalezenec, dost se divili, že ji nenechám utratit. Prý dost lidí takto řeší podobné situace. Ach jo. Tak nám držte palce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlape, poklona !!!! Já už taky zažil mockrát, že se divěj, že nenechám nalezenečka uspat. Zatím se mi daří ( musím zaklepat ) vždy najít dobrou duši, která se o prďolku postará. Vyřídím všechno potřebné....ošetření a všechny věci okolo......a pak předávám zdravé, nadšené zvířátko. Teda většinou.

Hodně pomáhá i "můj" MVDr.....má velkej barák a nalezenečky tam na pár dní nechává, než seženu páníčka. Já ( samo s manželkou ) zajišťujeme stravu a péči. A účtuje mi akorát náklady...někdy ani ty ne.

Ať je prcek ok a dělá vám jen radost. Má štěstí !!!!!

Odkaz ke komentáři

Dobré zprávy na konec dne. Mám z toho radost. Možná i proto,že u nás zaseupochcáno,nářezáno a usmířeno. Asi mám nervy v kýblu nebo nevím?4Gilius: Oko je horší,zítra další kontrola,objevil se asi glaukom.Navíc mu hodně slzí,pořád to vykapávám. Myslím,že to je důvod dnešní pomsty močí. Ech.

Odkaz ke komentáři

U nás je taky "veselo". Kluk našplíchal tříbarevnou Lindu nějakou voňavkou, sm.dí jak laciná štětka.......už tři dny jí průběžně drbu vším možným a pořád a pořád sm.dí. Jestli to nevyprchá samo, oholím jí to postižené místo. Asi ví, že se jí snažím pomoct, protože drží, když jí umejvám........

Odkaz ke komentáři

...chci si do nového roku přát málo pochcaného. No a vám všem taky,pánové.

Za sebe mohu slíbit, že se vynasnažím :D

Máte zážitky... Oba.

U nás se tokrásně uklidnilo. Matka rodu omládla se Šmudlíkem, mydlí se jak za mlada... Akorát když ke mně přijde jedna ze tří koček/kocourů, Šmudlajs jí provokativně skočí na krk, vyžene, podívá se mi vyčítavě do očí, šťouchne mne čumákem a ostentativně jde žrát...

Hodně zdraví do příštího roku vašim chlupáčům i vám všem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...