JHonza Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Rodinný smutek. Dnes nás po 16 letech opustila naše stařešina Micka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 To je mi líto. Asi se u vás měla moc dobře,když se dožila tak vysokého věku. Tak se držte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 4 Widloun - držte se !!! 4 Alí - a jak to oko???? Lepší ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 dlouho jsem tu nebyl, bo nějak neni čas. Tak aspoň dávám o sobě vědět a posílám fotku důvodu, proč neni čas. Jáchym se narodil 26.listopadu. A Agnes ho miluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 dlouho jsem tu nebyl, bo nějak neni čas. Tak aspoň dávám o sobě vědět a posílám fotku důvodu, proč neni čas. Jáchym se narodil 26.listopadu. A Agnes ho miluje. Gratuluji a přeji hodně zdraví! Všem. Mimochdem, tak to vypadá, že budu mít doma o kočku víc. Dnes jsem našel kočku, odrostlé kotě, s bolavou zadní nohou, tak se jelo na veterinu. Diagnóza - vykloubená zadní noha. Už pár dní, tak to právě začali rešit operačně, reponace už nebyla možná. Když se dozvěděli, že je to vlasně nalezenec, dost se divili, že ji nenechám utratit. Prý dost lidí takto řeší podobné situace. Ach jo. Tak nám držte palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Chlape, poklona !!!! Já už taky zažil mockrát, že se divěj, že nenechám nalezenečka uspat. Zatím se mi daří ( musím zaklepat ) vždy najít dobrou duši, která se o prďolku postará. Vyřídím všechno potřebné....ošetření a všechny věci okolo......a pak předávám zdravé, nadšené zvířátko. Teda většinou. Hodně pomáhá i "můj" MVDr.....má velkej barák a nalezenečky tam na pár dní nechává, než seženu páníčka. Já ( samo s manželkou ) zajišťujeme stravu a péči. A účtuje mi akorát náklady...někdy ani ty ne. Ať je prcek ok a dělá vám jen radost. Má štěstí !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Tak kočka už má jméno, podle dnešního svátku je to Ester. Zítra si pro ní navečer jedu, tak poté podám zprávu, jak se máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2011 Dobré zprávy na konec dne. Mám z toho radost. Možná i proto,že u nás zaseupochcáno,nářezáno a usmířeno. Asi mám nervy v kýblu nebo nevím?4Gilius: Oko je horší,zítra další kontrola,objevil se asi glaukom.Navíc mu hodně slzí,pořád to vykapávám. Myslím,že to je důvod dnešní pomsty močí. Ech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) Tak Ester dnes byla propuštěna do domácího léčení.Chutná jí, tak snad vše bude dobré. Je to veliký mazel. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem prukajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 21. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2011 (upraveno) A ještě foto, na to jsem zapomněl. Upraveno 21. prosince 2011 uživatelem prukajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tohle je ten náš holomek o Vánocích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Tedy říkat manželovi holomek, zvlášťe když mi opečovává kocoura... Za trest mu uvař něco dobrýho edit: oběma a celej tejden Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 (upraveno) Vařím,tudíž můžu říkat holomek komukoli,kdo má vousy a stejné klíče od bytu jako já . Kocour je už u mne pod peřinou a těší se na cestu do Kroměříže. Upraveno 26. prosince 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Vypadá spokojeně ( kocour ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Už dvě hodiny aportuje jako blbej:). Už týden nic neprovedl,kluk ho přestal řezat traktorem,chci si do nového roku přát málo pochcaného. No a vám všem taky,pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 U nás je taky "veselo". Kluk našplíchal tříbarevnou Lindu nějakou voňavkou, sm.dí jak laciná štětka.......už tři dny jí průběžně drbu vším možným a pořád a pořád sm.dí. Jestli to nevyprchá samo, oholím jí to postižené místo. Asi ví, že se jí snažím pomoct, protože drží, když jí umejvám........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 ...chci si do nového roku přát málo pochcaného. No a vám všem taky,pánové. Za sebe mohu slíbit, že se vynasnažím Máte zážitky... Oba. U nás se tokrásně uklidnilo. Matka rodu omládla se Šmudlíkem, mydlí se jak za mlada... Akorát když ke mně přijde jedna ze tří koček/kocourů, Šmudlajs jí provokativně skočí na krk, vyžene, podívá se mi vyčítavě do očí, šťouchne mne čumákem a ostentativně jde žrát... Hodně zdraví do příštího roku vašim chlupáčům i vám všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Hodně zdraví do příštího roku vašim chlupáčům i vám všem. A jak k tomu přijdeme my s vašutama?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 my s Vašuty si popřejeme asi taky,jen s obměnou:). Tak nám i bezchlupáčům alles Gute! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Plešatej chlupáč taky chlupáč Tak i Vašutovi a vašutům hodně drbání za uchem a na bříšku a žádné počůrávání a vůbec, ať se mají líp jak loni a vy s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se