Alina Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Má plnou misku celý den, maso ráno a večer. Je nenažranej, ale chápu ho. Taky bych si počkala na libový. prukajda: to ti řeknu, už by byl v bedýnce za oknem na hanbě , pochcávačka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Má plnou misku celý den, maso ráno a večer. Je nenažranej, ale chápu ho. Taky bych si počkala na libový. Kdo, manžel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 A další legrace je tu! Ta malá kočka, co se celkem úspěšně vylízala z následků operace vykloubené zadní nohy (sice trochu pajdá, ale nijak jí to nebrání v kočičích lupmárnách), už asi dospěla. Při její velikosti mne to překvapilo, je to kapesní čičina, strašný drobek. Dnes jsem dorazil večer domů a vítala mne řevem a kreacemi, kterými dávala najevo, že bych jí měl někde sehnat kocoura. Teď naštěstí chrápe, jak se ale probudí, to bude zase kraválu. To jsem zvědavý, co na to sousedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 kastrovat kastrovat kastrovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 kastrovat kastrovat kastrovat... Sousedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 jestli jsou hlučný tak ty taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Zatím ne, uvidíme, zda se to nezmění při zákroku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 no a sousedi přišli na hubovanou?Pokud ne,můžeš napsat malou omluvu na domovní dveře:),aby nevznikly nějaký zbytečný drby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Nemáme co na práci, tak si prohlížíme fórum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 Zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 dnes byl kocour u dochtora, že prý má o půl kila míň, než na podzim... přitom mi přijde nenažranější, než kdykoliv dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 A doktor z toho dělá závěry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Ranní vstávání nedělá nikomu dobře :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Nepohadala se vcera s Klickem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 lehce se chytli, jen teď nevim co tu s tim chalanem v komatu mam dělat..do kafilerky ho nechtěj :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2012 Tak začínáme mít doma veselo. Salmě bude teď v dubnu rok, je to drzej teenager a holky si začínaj vysvětlovat pozice. Linda se ovšem nenechává a dává jí důrazně najevo, že ona je ta starší a šéf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Zdravím kočkomilné, jsem tu po dlouhé době a hlásím silný kousanec na pravém ukazováku. Otok, tetanovka, antibiotika .....jen jsem čistila ouška. Mladému pánovi byl rok v březnu, nevím, jestli je tohle důsledek puberty. Řekla bych, že potřebuje psychiatra. A já asi taky, jinak ho opravdu přerazím...Gilie, držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Ahoj, tak hodně štěstí u nás si začal mládenec vybírat zajímavé polohy, např. mi lehá hlavou na ruku když tu něco píšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Zdravím všechny kočky a kocoury Tak jsme si včera přivezli nový přírůstek do rodiny. Zatím ustrašený dvouměsíční kotě, je to ona a začali jsme jí říkat Simba - Anglická modrá. První noc jsme spali tak tři hodiny celkem . Tak snad to bude dneska lepší . A když ne, tak nevadí. Stojí to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Ahoj, poradíte mi jakou kočku - plemeno koupit 7leté dceři? Nechali jsme se ukecat na zvířátko za vysvědčení, představa je něco klidného, nenáročného a mazlivého do pražského bytu. Podotýkám, že s chovem koček nemáme žádnou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se