Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já mám Franto doma jednoho nudistu. Klikni jen na předchozí stránku (70) mám tam dvě fotky  :)

jo už koukam..je to fešák..ale navlíkat bys ho nemusel..nevim jaký máš zkušenosti ale u nás se oblečky nenosí a zima mu rozhodně neni..

Odesláno

jo už koukam..je to fešák..ale navlíkat bys ho nemusel..nevim jaký máš zkušenosti ale u nás se oblečky nenosí a zima mu rozhodně neni..

Doma určitě oblečenej nechodí. Jednak to kocour nemá rád (omezuje ho to v pohybu, tahá za sebou zadek a chodí skrčeně), jednak mi to přijde úchylný aby v tom doma byl a jednak mu zima není a když náhodou jo, zahřeje se tím že zaleze do postele  :baby:  Celkem často s ním ale cestuju vlakem Praha-Olomouc a teď když je zima, tak ho do toho radši navlíkám, i když má v přepravce ještě deku aby mu prostě nebyla zima... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Takhle pak spolu jedeme vlakem. Musím říct, že je opravdu hodný a dobře se na něho balí stevardky  :lol2:

Odesláno

je uplně holej nebo ma trochu chlupy, tlapky mi přijdou chlupatý

známá má mexickýho naháče a normálně ho holí, to mi přijde úchylný

Odesláno

Sphynoxové nejsou holí.. mají extra krátké chlouby do několika mm... a rozhodně se neholí..na dotyk je to asi jako samet.. a krásné teplé...zpravidla nemají řasy ani hmatové vousky..na některých částech těla můžou mít chloupky delší..konce tlapek nebo ocásek...

Odesláno

Jak říká Franta. Mají miniaturní chloupky, na omak to popisuju že to je jako když pohladíš teplou broskev (nebo nektarinu? prostě tu chlupatou)...náš má delší chloupky pak na ocásku, těch tlapkách a taky na kořenu čumáku mezi očima...

Jinak jak si Franto říkal, že je od pohledu chytrej, tak umí se tvářit taky jako debil, to si nemysli  :lol2: Foto je hodně nekvalitní a staré, bráno ješte snad nějakou základní Nokií

Odesláno

hele to tě napodobuje při kocovině...tahle vypadam já když se v sobotu ráno po tahu probudim tak to znam...sphynxové jsou děsný opice..

No máš pravdu. Několikrát už mě v podroušeném stavu viděl. Ale v tom pití mě šupák jinak celkem podporuje

Odesláno

Jak říká Franta. Mají miniaturní chloupky, na omak to popisuju že to je jako když pohladíš teplou broskev (nebo nektarinu? prostě tu chlupatou)...náš má delší chloupky pak na ocásku, těch tlapkách a taky na kořenu čumáku mezi očima...

Jinak jak si Franto říkal, že je od pohledu chytrej, tak umí se tvářit taky jako debil, to si nemysli  :lol2: Foto je hodně nekvalitní a staré, bráno ješte snad nějakou základní Nokií

to je pohled debílek říznutej ufonem:-))

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Dneska po mnoha myšičkách ulovený holub nebo co to je...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

To v Praze můžeš... :)

Jsem se dočetl, ale otázka je, kdy do matičky zase zajedu :)... nebyl se tam někdo podívat, že by byla recenze? Jaké to tam je, a hlavně jaké vaří kafe????

Odesláno

Bohužel jsem tam ještě nebyl. 

Jen vím, že jedna je na Žižkově, a o druhé, která je snad někde v Dejvicích, mi říkala sestra...a ona je taková zvířecí matka, tak snad dá brzy vědět, jaké tam mají kafe... :lol2:  :lol2:

Odesláno

Tak rozhodně z ní vytáhni info a recenzi, ať vím, jestli to stojí za to, tam vážit cestu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...