tenge Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Já je chtěl, ale byl jsem ženou přehlasován..
FrantisekH Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 chyba..vetsinou to je ale obracene..
Povidláček Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Já mám Franto doma jednoho nudistu. Klikni jen na předchozí stránku (70) mám tam dvě fotky
FrantisekH Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Já mám Franto doma jednoho nudistu. Klikni jen na předchozí stránku (70) mám tam dvě fotky jo už koukam..je to fešák..ale navlíkat bys ho nemusel..nevim jaký máš zkušenosti ale u nás se oblečky nenosí a zima mu rozhodně neni..
Povidláček Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 jo už koukam..je to fešák..ale navlíkat bys ho nemusel..nevim jaký máš zkušenosti ale u nás se oblečky nenosí a zima mu rozhodně neni.. Doma určitě oblečenej nechodí. Jednak to kocour nemá rád (omezuje ho to v pohybu, tahá za sebou zadek a chodí skrčeně), jednak mi to přijde úchylný aby v tom doma byl a jednak mu zima není a když náhodou jo, zahřeje se tím že zaleze do postele Celkem často s ním ale cestuju vlakem Praha-Olomouc a teď když je zima, tak ho do toho radši navlíkám, i když má v přepravce ještě deku aby mu prostě nebyla zima... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle pak spolu jedeme vlakem. Musím říct, že je opravdu hodný a dobře se na něho balí stevardky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 je krásnej a od polehlu i chytrej...
Moty Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 je uplně holej nebo ma trochu chlupy, tlapky mi přijdou chlupatý známá má mexickýho naháče a normálně ho holí, to mi přijde úchylný
FrantisekH Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Sphynoxové nejsou holí.. mají extra krátké chlouby do několika mm... a rozhodně se neholí..na dotyk je to asi jako samet.. a krásné teplé...zpravidla nemají řasy ani hmatové vousky..na některých částech těla můžou mít chloupky delší..konce tlapek nebo ocásek...
Povidláček Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Jak říká Franta. Mají miniaturní chloupky, na omak to popisuju že to je jako když pohladíš teplou broskev (nebo nektarinu? prostě tu chlupatou)...náš má delší chloupky pak na ocásku, těch tlapkách a taky na kořenu čumáku mezi očima... Jinak jak si Franto říkal, že je od pohledu chytrej, tak umí se tvářit taky jako debil, to si nemysli Foto je hodně nekvalitní a staré, bráno ješte snad nějakou základní Nokií Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 hele to tě napodobuje při kocovině...tahle vypadam já když se v sobotu ráno po tahu probudim tak to znam...sphynxové jsou děsný opice..
Povidláček Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 hele to tě napodobuje při kocovině...tahle vypadam já když se v sobotu ráno po tahu probudim tak to znam...sphynxové jsou děsný opice.. No máš pravdu. Několikrát už mě v podroušeném stavu viděl. Ale v tom pití mě šupák jinak celkem podporuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Jak říká Franta. Mají miniaturní chloupky, na omak to popisuju že to je jako když pohladíš teplou broskev (nebo nektarinu? prostě tu chlupatou)...náš má delší chloupky pak na ocásku, těch tlapkách a taky na kořenu čumáku mezi očima... Jinak jak si Franto říkal, že je od pohledu chytrej, tak umí se tvářit taky jako debil, to si nemysli Foto je hodně nekvalitní a staré, bráno ješte snad nějakou základní Nokiíto je pohled debílek říznutej ufonem:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Dneska po mnoha myšičkách ulovený holub nebo co to je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. února 2015 uživatelem km.kmk
Lu2cz Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 jj, já jsem takhle tahal z pod regálů kosa... zahradní domek plný peří...
Lu2cz Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Teď jsem narazil na tohle, a musím říct, že bych si na kávičku i rád zašel do podobného podniku.... http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/361837-obyvaci-pokoj-se-sesti-kockami-slouzi-jako-kavarna.html
Lu2cz Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 To v Praze můžeš... Jsem se dočetl, ale otázka je, kdy do matičky zase zajedu ... nebyl se tam někdo podívat, že by byla recenze? Jaké to tam je, a hlavně jaké vaří kafe????
Tondaa73 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Bohužel jsem tam ještě nebyl. Jen vím, že jedna je na Žižkově, a o druhé, která je snad někde v Dejvicích, mi říkala sestra...a ona je taková zvířecí matka, tak snad dá brzy vědět, jaké tam mají kafe...
Lu2cz Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Tak rozhodně z ní vytáhni info a recenzi, ať vím, jestli to stojí za to, tam vážit cestu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se