Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Breitling vydal 3 nové limitované edície zo strojom B01.

Navitimer 01 Limited

2000 kusov

42,8 mm

oceľ alebo ružové zlato

priehľad na stroj

ceny od 6920 EUR do 7930 EUR v oceli, 16.010 až 26.990 v zlate

Montbrillant 01 Limited

2000 kusov

40 mm

oceľ alebo ružové zlato

priehľad na stroj

ceny v oceli od 6.290 EUR do 7.300 EUR, v zlate od 14.100 EUR do 25.280 EUR

Chronomat 01 Limited

2000 kusov

43,5 mm

oceľ (matné puzdro s lesklými bokmi, matná luneta z lesklými jazdcami, matný náramok), ružové zlato)

priehľad na stroj

cena v oceli 7.420 EUR, v zlate od 19.660 EUR do 33.740 EUR

Fotky zatiaľ nemám k dispozícii ...

• Dát hlas 1
Odesláno

Dúfam, že v Bazileji už bude predstavená aj "regulérna" sériovka Navitimer s B01. Inak vyzerajú celkom ako klasický Navitimer (v tomto prípade musím povedať - naštastie :) ), len sú tam červené prvky na centrálnej stopkovej ručičke a dátume...

Odesláno (upraveno)

neni nad to vedet na co chci setrit :)

...tě přejdou roupy až na tvojí dámu zaťukají biologický hodiny

edit: aneb "za to mohly být navitimery..."

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

zopár veľmi nekvalitných obrázkov ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Teoreticky by se u Navitimeru mohla zvysit vodotesnost, kdyz tam bude novy stroj. Jedine, co me vzdy odrazovalo od nakupu Nav. byla nulova vodotesnost.

Aaaa, pardon, nemohla. Uz to vidim na obrazku s dynkem. 3 bary. :-(

Upraveno uživatelem speedmaster
Odesláno

ono tá vodotesnosť v rade Navitimer nemá príliš mnoho spoločného zo strojom, ale z typom puzdra. Čiže podľa mňa sa asi nebude meniť ani v blízkej budúcnosti

Odesláno

Tyhle Navitimery jsou skutecne uzasny! Jediny co mi na nich trosku vadi je ten pripitomelej font data, ale to jim do budoucna snad odpustim, protoze jinak nemaji chybu!

Rychle si je kup, protože já je chci taky a jsem ochotný jeden až dva týdny počkat ;)
Odesláno (upraveno)

a co ta limitka znaci? proc cervena 12? jestli to tu nekde je, tak pardon. ted sem vstal

Červená 12tka kvůli tomu, že jich alespoň 12 bude na Chronomagu (myšleno 12 majitelů, ne kusů, z toho Spiderer 4x..) ;)

(no a teď v reálu, řekl bych, že červená budou všechna čísla na datumovce)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Posted Image

Tentokrat si dovolim citovat s obrazkem. Odpoustim Breitlingenum jejich prehnanou zdobnost (resp. nazdobeny Navitimery jsou mi mnohem blizsi nez ostatni maskulinne nabobtnaly Becka), tohle jsou krasny hodinky. Teda urcite bych si je nekoupil :), ale fakt se mi libi. Pevne verim, ze se vrati moda chronografu symetrickych s rozlozenim 3-6-9.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...