mrakodrap Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Tak pánové myslím že mám vybráno. Navitimer s tímhle uvnitř je parádní záležitost.
Baker Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Pevne verim, ze se vrati moda chronografu symetrickych s rozlozenim 3-6-9. Jeste hezci byla moda 3-9 a datum na "6"
Viktor Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Ceny: 8,020 SFR na kůži, 9,300 na kovu. Skoro jako Daytony.
OldaA Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 (upraveno) Je to limitovana serie, cena B01 limitky je cca o 1000 EUR drazsi nez bezne B01 na tahu. Treba, pokud se Navitimery s B01 strojem budou delat i nelimitovane, po vyprodani tech prvnich 2000 kusu, se jejich cena take o tech 1000 EUR snizi. Za cca 6000 EUR by to bylo uz pomerne daleko od ceny Dayton. Upraveno 28. září 2010 uživatelem OldaA
speedmaster Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 ono tá vodotesnosť v rade Navitimer nemá príliš mnoho spoločného zo strojom, ale z typom puzdra. Čiže podľa mňa sa asi nebude meniť ani v blízkej budúcnosti To mate oba se Spajdym samozrejme pravdu, ale u Speedmasteru taky zvysovaly vodotesnost, tak jsem si rikal, ze by to nemusel byt takovy problem. Ciste prakticky by to urcite nejak melo jit, protoze B2 maji vodotesnost 100m a sroubovaci korunku a tlacitka taky nemaji...Pockam si na priste :-)
Kasper Odesláno 28. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2010 To mate oba se Spajdym samozrejme pravdu, ale u Speedmasteru taky zvysovaly vodotesnost, tak jsem si rikal, ze by to nemusel byt takovy problem. Ciste prakticky by to urcite nejak melo jit, protoze B2 maji vodotesnost 100m a sroubovaci korunku a tlacitka taky nemaji...Pockam si na priste :-) Ja teraz možno len strelím, ale podla mňa tam "vďaka" tej lunete nemôže byť vyššia WR, ale vážne neviem ...
Kalifx Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Odesláno 28. září 2010 Uff... s uvedených modelů by pro mě připadal v úvahu akorát Navitimer, ale tam mně bohužel asi ten cca milimetr navíc v průměru nebude stačit. Navíc červená vteřinovka mně narozdíl od pavouka docela vadí, stejně tak červený datum. ALE... To jsou barvy patrně vyhrazený pouze pro limitku. Takže bude zajímavý počkat, jak bude ve finále vypadat "regular" model.Jinak předpokládaná cena je nic moc. I když vezmu v úvahu, že nelimitka na kovu bude o 1000 ojro levnější, tak furt čekám něco přes 150 000. A to je na zváženou. Asi bych pak vybranej model nesměl mít pro mě ani malilinkatý "ale"...
koveras Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Takze pani, v Carolline na mna vybehli za Navitimer B01 na kozi s preklapacou sponou cenovku 185.000,- Kč Na ferovku, je to trosku moc nie? Chcem sa spytat, ci by sme ti, co to s Navitimer limitkou myslime vazne nemohli nejak dohodnut a kupit ich niekde, kde nam za viac kusov daju nejaku zaujimavu cenovku. Co vy na to?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se