Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, chystám se večer po pár letech kouknout na Petera Gabriela Secret World. Je to jeden z nejlepších živáků v tomhle žánru tak jsem si říkal, že se s Vámi o to musim podělit. Mimochodem klip na Sledgehammer Gabrielovi dělal Švankmajer ;) Na tomhle živáku hraje na kytaru jeho dlouholetý souputovník David Rhodes, na basu Tony Levin (King Crimson, Seal..) na bubny Manu Katche (Sting) a další...

ukázka

odkaz na torrent http://isohunt.com/torrent_details/92883641/peter+gabriel+secret+world?tab=summary

na isohunt.com najdete i HD verze...

Takže doporučte nějaký koncerty!!!

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já mám rád živáky Faithless, vloni mě dostali Orbital (krásný pohled na lidi 15-50, pankáče i kravaťáky a jejich otevřené h.by ;) ) a bohužel nikdy nezažiju Queen ve Wembley ;(

Odesláno

Pár oblíbených:

Dream Theater - Live at Budokan, Scenes From A Memory

Eric Clapton and Friends

The Police - Certifiable

Uriah Heep - Live in London

Led Zeppelin - The Song Remains The Same

Kiss - MTV Unplugged

Scorpions - Unplugged

U2 - Elevation

Odesláno

Tak já bych kromě zmiňovaných Faithless doporučil i skvělé Underworld - Live Live! Vyšlo na CD i DVD.

Z českých se mi líbí DVD se živákem Tata Bojs - Nanoalbum.

Odesláno (upraveno)

Gabrielův koncert, o kterým píše Helex, je naprosto boží!

Za mě doporučím:

KISS - MTV Unplugged (už někdo psal)

Pink Floyd - Pulse

Dire Straits - On the night

Toto - 25th Anniversary in Amsterdam (zvlášť

je vyvedená)

Queen - Live at Montreal 1981 (myslim)

Candy Dulfer - Live at Amsterdam (její

mě bere furt)

Phil Collins - The Farewell tour (bicí intro - skvělý!)

Rush - R30 (Neil Peart je

)

Motorhead - Stage Fright (uznávám, že ho mám primárně jen kvůli

Mikkeyho Dee :D)

..a pár dalších, který si teď nevybavim :). Jsem trochu úchyl na bicí (i zkouším hrát s kapelkou), takže většina linkovaných videí jsou sólíčka :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Tohle je super živák, akorát už asi spíš pro muzikanty. Každopádně na bubny Chambers, na kytaru můj oblíbený Greg Howe. Toto z Amsterodamu super, hlavně Lukeovo sólo ve While my guitar!!!

Sorry za OT: Dennise nenávidim (stejně jako všechny ostatní profíky a génie), páč je lepší než já :D. Ale mám jeho desku (Outbreak) a ta je kulervoucí :).
Odesláno

Sorry za OT: Dennise nenávidim (stejně jako všechny ostatní profíky a génie), páč je lepší než já :D. Ale mám jeho desku (Outbreak) a ta je kulervoucí :).

Nějakou jeho desku mám, trio a je to super. Jinak z bubeníků Tery Bozzio, Weckl...vlastně všichni jsou skvělý :)
Odesláno

Tohle je super živák, akorát už asi spíš pro muzikanty. Každopádně na bubny Chambers, na kytaru můj oblíbený Greg Howe. Toto z Amsterodamu super, hlavně Lukeovo sólo ve While my guitar!!!

Jedním slovem paráda :thumbsup_anim:

A můj tip na klidnější večer je Eric Clapton unplugged (MTV) :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Rozhodně 10 000 maniacs unplugged MTV... Pohodová, perfektní muzika. Akorát nevím jaká je dostupnost na DVD. Já sám mám doma jenom originál VHS. :( Jako návnadu sem sice hodím oficální video kapely (Každý má rád cukrátka :) ), ale na Natalie Merchant se dá koukat (a poslouchat) v čemkoli.

http://www.youtube.com/watch?v=jORFcH5uAjM&feature=related

EDIT: Tak jsem našel z onoho koncertu alespoň Because the Night (ale Natalie je standardně naprosto perfektní :) )

http://www.youtube.com/watch?v=4RSN9UbyqcI

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...