Milan Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 to odklizec - tie na tom celkom prvom obrazku su co za znacku ?
odklizec Odesláno 26. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2006 Red Wing. Ty sem mi libi, ale bohuzel, na zimu to asi nebude. Nemaji zadne zatepleni a podrazka je takova nevyrazna. Nic na snih. http://www.redwingshoe.com/productdetails....spx?prodid=1020 Maji je i s ocelovou spickou
steel Odesláno 26. října 2006 Nahlásit Odesláno 26. října 2006 ocelovou spicku na co, copak jsi skinhead
odklizec Odesláno 26. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2006 Ja nevim naco? Ale nekdo to ma treba rad? Osobne bych je s ocelovou spickou nekoupil, protoze kuze po delsim noseni zmekne a cela bota krome spicky se zdeformuje, takze to pak bude vypadat neprirozene. Ale jinak vypadaji fajn.
Eddie66 Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Teď už ti můj příspěvek asi nepomůže, ale jak budeš příště shánět nějaké super boty, tak mrkni na http://www.666.cz/gothic-metal-punk/e-shop...0-BOTY-NEW-ROCK jsou tam některé svělé modely, ve kterých tě nikdo nepřehlédne. A k tomu ještě nějaké supr hodinky a je to !
mira66 Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Boty na zimu jsou docela široká otázka. Je docela rozdíl, jestli chcete chodit na jednání v teplejších polobotkách, nebo tahat v lese z bláta dříví. Tomu prvnímu moc neholduju, ale jestli chcete nějaké odolné pracovní boty, tak se můžete mrknout xxxx. Nevím, jestli to je zrovna to, co hledáte, ale rozhodně to jsou pořádné boty.
dlubix Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Třeba už nějaký za těch jedenáct let sehnal, ale seš hodnej.
beeman Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 tohle mi nedelejte chlapi, hledal jsem to xxxx a hrozny veci na me vyskocili :-D
Filip.J Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 A já chtěl zrovna tahat v lese z bláta dříví!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se