Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 YPO, měl by sis přikoupit i originál náušnice koupím koupím - to je jasný 1
Ludek Richter Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Je hezký, YPO, jak umíš chlapsky přiznat chybu! 3 1
levistrauss Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Sry, YPO, v tom množství informací jsem to přehlédl, šel jsem hned po fotkách - hezký hodinky, no...
Hasňa Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Alda: Ty maji mensi prumer, nebo si to spatne pamatuju?
Hasňa Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Aha. OK. DC66 a 67 se delaji i v levnejsi ne-Si variante. DK10 a 11 bohuzel ne. Ale aspon ta velikost uz by mi sedela.
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 tak sem dnes přitáhl new aparát a ono to půjde , ale musí se rozednít - he he - už se těším na barevný brouky
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Ta první je skvělá To mi připomělo, že zrovna začíná Ordinace v růžové zahradě. A já málem zapoměl. YPO dík. he he - začalo mně to nějak bavit - musím ještě koupit bleskosvod a bude to OK
FoxTrader Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) he he - začalo mně to nějak bavit - musím ještě koupit bleskosvod a bude to OK +Viz: " tak sem dnes přitáhl new aparát a ono to půjde , ale musí se rozednít - he he - už se těším na barevný brouky " Drsné.. UV filtr při focení hodinek.. .. i s negativním Doplerovým posunem! :thumbsup_anim: To jsem neviděl ani na Watchuseek!!! A ta č.3 dobrá i mimo nadsázku! Jinak dodatečná gratulace, červená je up! Upraveno 7. října 2010 uživatelem FoxTrader
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 (upraveno) pokus o cosi - ha ha Upraveno 8. října 2010 uživatelem YPO
Peta-Biker Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 (upraveno) Musím říci, že na první pohled to nejsou takvé ty hodinky, které upoutaj pozornost fšech - zkrátka UN to není... Když se na to podívám ale z hlediska praktického, kdy hodinky můžeš občas trefit pásem od auta při zapínání, škrknout o stůl a já nevím, co dalšího, tak tyhle tool hodinky budou určitě lépe na ty nástrahy připravené... Jsi mě n....l - budu teď čekat, jak budou od nich vypadat nové potápky, případně model DK10. jo a gratulace *cos koupil za domek od Eiluxu? Upraveno 8. října 2010 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 domek úplně vobyčejnej - nemám prachy - ona je to vlastně trubka - už sem ho jednou měl a funguje to dobře - hlavně nedělá rámus http://chronoshop.cz/katalog/watch-winder-Eilux-VENUS-Steel
Chronař Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 pokus o cosi - ha ha To je ovšem fotka měsíce. Hodinky moc nekomentuju, ale tydle teda jo. Jsou Kobold Phantom lepší/hezčí ?
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Jsou Kobold Phantom lepší/hezčí ? člověče nevím - Kobold nemám nastudovaný - hodinky vypadají dobře, ale obávám se, že cena neodpovídá výkonu - teda výkonu co bych chtěl já - tudle jsem koukal na nějakou předraženou nechrono verzi a je to takovej asi "značkovej" šmuk - něco jako breitling ?
Návštěvník YPO Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 konečně kloudnej překlad : www.chronoshop.cz Technická specifikace Strojek - švýcarský mechanický strojek ETA Valjoux 7750 s automatickým nátahem - Frekvence 28,800 bph (4 Hz) - Nárazuvzdorný dle DIN 8308 - Antimagnetický dle DIN 8309 - Zesílené uložení hnacího pera - Vyvažovaná setrvačka s EPS? vláskem (nelze zmagnetovat, nelepí se) - Krokové ústrojí z materiálů DLC-SiC, bez mazání - Rotor Damsko s keramickým ložiskem - Hodinky jsou regulovány v 5 polohách - hodnoty jsou plně v rozsahu oficiální specifikace chronometru Funkce - Ukazatel hodin, minut, sekundová ručka na pozici 9h - Ukazatel data a dne v týdnu - Stopky - 12 hodinový sčítač, 30 minutový sčítač a centrální sekundová ručka Pouzdro - nerezová ocel, bez niklu, matná povrchová úprava, celkově tvrzené - tvrzené na garantovaných 60 HRC (710 Vickers) - integrované vnitřní antimagnetické pouzdro, odolno do 80,000 A/m (100 mT) - safírové sklo s oboustrannou antireflexní úpravou, do výroby lze zadat i variantu pouze s vnitřní AR vrstvou - těsnění skla z materiálu odolného vůči UV záření - těsnění pouzdra z materiálu Viton?, který poskytuje vysokou odolnost proti chemikáliím apod. - nový, patentovaný systém korunky a tlačítek, všechny prvky mechanismu jsou vyrobeny s minimálními tolerancemi a nezanechávají téměř žádnou mezeru mezi pohyblivými prvky a pouzdrem, konstrukce zabraňuje průniku nečistot do pouzdra - permanentní lubrikace korunky a tlačítek pomocí patentovaného mazacího prvku - korunka, hřídel a tubus jsou plně tvrzeny - obousměrně otočná luneta s přesným lícováním indexů, uložena v patentovaném systému keramických ložisek - vložka lunety odolná proti poškrábání s černou PVD úpravou s tvrdostí 2500 HV - Na výběr jsou 2 varianty lunety s 60 minutovými indexy, nebo 12 hodinovými indexy - vodotěsnost 10 bar / 100 metrů dle normy DIN 8310 - sklíčko je v pouzdru uchyceno způsobem, který odolá i náhlému negativnímu tlaku Ciferník - matně černý s bílými čísly a indexy, červený nápis SI na pozici 8h - hodinové indexy a trojůhelník na pozici 12 jsou potaženy luminiscenčním nátěrem Luminova? C1 (bílá) Ručky - hodinová a minutová ručka jsou natřené matnou černou s luminiscenčním nátěrem Luminova? C1 - centrální sekundová ručka stopek je potažena červenou barvou Řemen - ručně šitý, voděodolný, černý, kožený řemen se silikonovým podšitím - dvojnásobné prošití v černé a červené barvě - matná jazýčková spona 2
Dali Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Hodinky fajn, gratuluju, ale nějak mě u srdce neberou. Každopádně řemen k nim patří, žádný tah. Doufám, že ti vydrží dlouho. Možná by jsi se měl konečně povohlídnout po nějaké HH, a přestoupit do vyšší ligy, třeba VC, PP, Brykety... Snad by ti pak vydržely dýl, pokud ne, alespoň by se tady začalo točit něco zajímavýho.
Návštěvník YPO Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Možná by jsi se měl konečně povohlídnout po nějaké HH, a přestoupit do vyšší ligy, třeba VC, PP, Brykety... Snad by ti pak vydržely dýl, pokud ne, alespoň by se tady začalo točit něco zajímavýho. člověče, mně to, ale vůbec netáhne - myslel jsem, že si splním povinost rolexem a měl jsem je na ruce jenom v krámě, když jsem je kupoval a pak se mi z nich udělalo nějak šoufl nebo co a muselo to jít pryč = ještě mám seiko, a ty asi taky prodám, jenom se tu točej a prd x na druhou stranu mi jich je líto, protože to jsou nejpřesnější hodiny co sem kdy měl
Diamondking Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Ty wolle, YPO...ten příspěvek #84, to je z těch nádherných Damasko nebo nějaké kosmické lodi...paráda, gratuluji, nádherné hodinky. Ať Ti dlouho vydrží
Návštěvník YPO Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Ty wolle, YPO...ten příspěvek #84, to je z těch nádherných Damasko nebo nějaké kosmické lodi...paráda, gratuluji, nádherné hodinky. Ať Ti dlouho vydrží prt - normální levitace
Návštěvník YPO Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Hmm, to vypadá docela zajímavě. Kdyby ty hodinky byly na té fotce možná malinko menší, tak to nemá chybu. tady to máš a už neotravuj - musím pracovat
Dali Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Nevím proč, ale tvé umění ve mě okamžitě evokovalo Red Dwarf. Už jsem asi zblblej, mladej na to dost kouká. Dnes jsem to měl zase jako vzdělávání k večeři. Upraveno 11. října 2010 uživatelem Dali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se