Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na ebayi se povalovaly tyhle cca 40 let staré funglovky, nikdo je nedražil, tak jsem se obětoval. Byl na nich dokonce netknutý originál pásek, ale nelíbil se mi, neb byl v barvě "feldgrau".

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: Nevím, co je v tom za stroj, má 25 kamenů, nemá hacking, rychlopřeklápění data ano. Takže asi nějaký inhouse, to prozkoumá příležitostně Mechano.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Pěkný, jak jsou velký?

Měřeno pravítkem 45 x 35 mm bez korunky, čili velikost akorát. Překvapilo mě, že přišly, natáhl jsem je a od té doby je odchylka v podstatě neměřitelná (od 9.30 ráno v rámci 1 s).

Odesláno

Trochu jsem zapátral a aniž bych do nich lezl, zdá se, že by tam měl být kalibr Junghans 653.00 (Durowe 7525/2), frekvence 21600, 40 hodin rezerva chodu. Podle parametrů je to asi jediný stroj, který připadá v úvahu, 25 kamenů měly z automatů Junghans pouze strojky Durowe. Tím se zpřesnil rok výroby, někdy v letech 1972-75.

Odesláno

Tak tady jsou ještě nějaké fotky, za světelných podmínek, které mám k dispozici... Nestíhám to za světla domů :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...