sodik Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 to je masíčko....velebnosti du bl*jt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 No jo, lepší se - krabice, manuál... Psal jsem paní, jestli by šlo v případě výhry nechat ověřit pravost u AD - bez odpovědi... Tak pán nakonec napsal: "Dobrý den, nemám s tím žádné zkušenosti, jelikož jsem hodinky dostal, tak jsem neověřoval pravost, ale pokud mi zašlete, co k tomu ověření potřebujete, tak bych se po tom podíval a nebyl by problém Vám to zaslat. Myslím, že by to mělo jít i tímto způsobem. S pozdravem..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Síla je, že už si je někdo za dva kapříky KOUPIL. jj lidská blbost a naivita je velká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Abych nezakládal nové vlákno,poprosím o Váš názor- http://aukro.cz/omeg...1447573196.html Cena je myslím přiměřená,mám velikou chuť si je koupit-modré chrona mám prodané a tyhle mne lákají převelice....... Ještě to musím vysvětlit doma,že je opravdu nutně potřebujem. koukám svět je malej,myslím že tě znám ze škodahome že?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 jj lidská blbost a naivita je velká jejich cena utěšeně stoupá, troufnete si tipnout, kam až za ty 4 dny do konce vyleze?Já myslím že to nebude daleko od 10 000.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Svět je opravdu malej,lidé které potkávám na forech kolem aut jsou tady docela často zaregistrovaní..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 sice nejsou u Aukra, ale docela slusna nabidka..Můj odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 jo, ty se daj u nás koupit bez problémů kolem 15k.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 jo, ty se daj u nás koupit bez problémů kolem 15k.... Kolem 15tis...hmm, na takou cenu sem jeste nenarazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2011 Kolem 15tis...hmm, na takou cenu sem jeste nenarazil. "V pohode" je asi trochu prehnany, ale nedavno byly na Aukru jedny za 16K. V dost spatnym stavu a prodaly se hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 za kolegu z práce: libí se mu TYTO Speedmastery, co ne ne rikate, muj nazor vzhledem ke stari nic moc cena...27tis kč v prepoctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 No jsou i levnější, ale i podstatně dražší, takže záleží na velikosti chtíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 za kolegu z práce: libí se mu TYTO Speedmastery, co ne ne rikate, muj nazor vzhledem ke stari nic moc cena...27tis kč v prepoctu. hodinky su v Thajsku, pocitaj s DPH a clom a naviac aj ked vyzeraju origo, bol by som opatrny. Cena je myslim adekvatna kalibru 1140, kt. je asi 3,5x lacnejsi ako klasicky manualny omega 1861 v moonwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 hodinky su v Thajsku, pocitaj s DPH a clom a naviac aj ked vyzeraju origo, bol by som opatrny. Cena je myslim adekvatna kalibru 1140, kt. je asi 3,5x lacnejsi ako klasicky manualny omega 1861 v moonwatch taky bych je nebral....ale nevim jak mu poradit, nenasel jsem zadne slusne za normalni penize...ani ebay ani chrono24 a to uz hleda tak 2 mesice. Starsi model mu nevadi.Rikal sem mu at sleduje forum tady, ale taky co vzpominam se tu zadne moony v posledni dobe neprodavaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 To je divný, holt má nastavený parametry nákupu asi trochu náročně. Pokud člověk chce, tak má hodinky do 14 dnů, v tom opravdu nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 To je divný, holt má nastavený parametry nákupu asi trochu náročně. Pokud člověk chce, tak má hodinky do 14 dnů, v tom opravdu nevidím problém. shani moony do 25tis...což je podle me docela problem. Ale nesledoval jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 No jak říkám, můžu shánět Rolexy 16610LV za 50 tisíc, ale prodá mi je jenom blázen nebo podvodník, takže chce u toho taky trochu přemýšlet!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 No jak říkám, můžu shánět Rolexy 16610LV za 50 tisíc, ale prodá mi je jenom blázen nebo podvodník, takže chce u toho taky trochu přemýšlet!! určitě, je to tak. Já sem mu nasel u nas jen TYTO, tech sem si vsiml nekdy minuly rok napodzim, kdyz sem sel okolo kramku, ze zvedavosti sem se sel na ne kouknout, docela slusny, ale výroba okolo roku 2000 je podle me nesmysl, nasel sem spise 1988 - 1992. A jsou to jen samotne hodinky a taky by to chtelo aby prosly servisem u AD. Aby byly po kontrole...dalsi prachy navic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 (upraveno) No já na těch hodinkách vidím, že jsou vyrobeny 1993-94. Ovšem něco mi na tom nesedí, ciferník i kalibr mi nepřijde z té doby. Mrknu na to podrobněji večer. Upraveno 13. února 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 No já na těch hodinkách vidím, že jsou vyrobeny 1993-94. Ovšem něco mi na tom nesedí, ciferník i kalibr mi nepřijde z té doby. Mrknu na to podrobněji večer. jestli Te muzu poprosit, jukni jeste na TYTO dík za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se