Přejít na obsah

Omegy z Aukra :-)

kutilprim

Doporučené příspěvky

No jo, lepší se - krabice, manuál... Psal jsem paní, jestli by šlo v případě výhry nechat ověřit pravost u AD - bez odpovědi...

Tak pán nakonec napsal:

"Dobrý den,

nemám s tím žádné zkušenosti, jelikož jsem hodinky dostal, tak jsem neověřoval pravost, ale pokud mi zašlete,

co k tomu ověření potřebujete, tak bych se po tom podíval a nebyl by problém Vám to zaslat.

Myslím, že by to mělo jít i tímto způsobem.

S pozdravem..."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych nezakládal nové vlákno,poprosím o Váš názor-

http://aukro.cz/omeg...1447573196.html

Cena je myslím přiměřená,mám velikou chuť si je koupit-modré chrona mám prodané a tyhle mne lákají převelice.......

Ještě to musím vysvětlit doma,že je opravdu nutně potřebujem.

koukám svět je malej,myslím že tě znám ze škodahome že??
Odkaz ke komentáři

za kolegu z práce:

libí se mu TYTO Speedmastery, co ne ne rikate, muj nazor vzhledem ke stari nic moc cena...27tis kč v prepoctu.

hodinky su v Thajsku, pocitaj s DPH a clom a naviac aj ked vyzeraju origo, bol by som opatrny. Cena je myslim adekvatna kalibru 1140, kt. je asi 3,5x lacnejsi ako klasicky manualny omega 1861 v moonwatch

Odkaz ke komentáři

hodinky su v Thajsku, pocitaj s DPH a clom a naviac aj ked vyzeraju origo, bol by som opatrny. Cena je myslim adekvatna kalibru 1140, kt. je asi 3,5x lacnejsi ako klasicky manualny omega 1861 v moonwatch

taky bych je nebral....ale nevim jak mu poradit, nenasel jsem zadne slusne za normalni penize...ani ebay ani chrono24 :sad01_anim: a to uz hleda tak 2 mesice. Starsi model mu nevadi.Rikal sem mu at sleduje forum tady, ale taky co vzpominam se tu zadne moony v posledni dobe neprodavaly.

Odkaz ke komentáři

No jak říkám, můžu shánět Rolexy 16610LV za 50 tisíc, ale prodá mi je jenom blázen nebo podvodník, takže chce u toho taky trochu přemýšlet!!

určitě, je to tak.

Já sem mu nasel u nas jen TYTO, tech sem si vsiml nekdy minuly rok napodzim, kdyz sem sel okolo kramku, ze zvedavosti sem se sel na ne kouknout, docela slusny, ale výroba okolo roku 2000 je podle me nesmysl, nasel sem spise 1988 - 1992. A jsou to jen samotne hodinky a taky by to chtelo aby prosly servisem u AD. Aby byly po kontrole...dalsi prachy navic.

Odkaz ke komentáři

No já na těch hodinkách vidím, že jsou vyrobeny 1993-94. Ovšem něco mi na tom nesedí, ciferník i kalibr mi nepřijde z té doby. Mrknu na to podrobněji večer.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...