Přejít na obsah

Hodinky pro syna.

vraby

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Géčka...bude to teda asi nad limit 2 litrov...na druhú stranu ich nerozmláti za týždeň...teda s najväčšou pravdepodobnosťou :)

Odesláno

To eskimak : áno, to by mohlo byť ono...jedny géčka sú práve teraz v predajnej sekcii..za 1.450 Kč...ale niesu ručičkové....

Odesláno

To eskimak : áno, to by mohlo byť ono...jedny géčka sú práve teraz v predajnej sekcii..za 1.450 Kč...ale niesu ručičkové....

Myslim ze s pomocou eBay zvladne zadanie do 2k s prehladom. G-cka by som videl ako spravnu volbu vzhladom na vekovu kategoriu.

Btw, obzeram sa po hodinkach pre 1-rocnu neter a zistujem ze je to celkom problem vzhladom na obvod zapastia... nejaky tip? Alebo je este skoro? :cigar:

Odesláno

Zkus tyhle. ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Že děti hodinky rozbijí, to máš téměř jisté. Ale že by ta neteř tyhle hodinky snědla, to je podle mne úplně jisté.

To mi připomíná, že bych mohl jít ochutnat nějaké Rolády...

Odesláno

Mám syna v tomto věku a uspěl jsem s Géčkama.

Jsou to ty menší G-baby,s displejem a ručičkami.

Nosí je pořád,ani na noc je nesundává.

Jo máš recht, s G-shockama chybu neudělá, se Swatchkama taky ne. U těch Nixonů by mohl být problém s dostupností v ČR
Odesláno

Projel jsem Swatch,Nixon,Casio a docela problém něco vybrat.(když už něco najdu tak je to velké)Nejraději bych vzal nějaké Géčka,ale ty kombinace ručky-display :suicide_anim: . Co říkáte na ty co jsem postnul ve 12 píspěvku.Display nijak moc neruší,jen ta velikost a nevím cenu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...