Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph H32616553

Ta cena i s dopravou je cca kolem 16 tis. nevíte jak je to s clem? Napálí ho tam nebo ne? Jedná se o ebay.com původ USA.

Stříbrný Jazzmastery jsem měl, za ty prachy jsou to fajn univerzální hodinky. Jinak clo není zásadní problém, problém je DPH. A napálí ho tam, pokud to nějak vyloženě neočůráš (nevím jak). Takže k ceně hodinek + 20% DPH + nějaký drobný clo.
Odesláno

Co tak Seiko Premier automatic? Tiez uz dlhsie hladam oblekovky a asi skoncim u tychto:

SPB003J1:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Cena na Slovensku a v Cechach okolo 800Eur, ebay asi 600GBP no na chrono24 som ich nasiel nove od nejakeho Nemeckeho predajcu za 495Eur.

Odesláno

Seikem určitě autor vlákna nic nezkazí, tyhle uvedené mi ale trochu říkají o jejich nositeli: "já jsem malinkatý megaloman" :rolleyes:

Sorry za názor, ale byla to taková první myšlenka po zhlédnutí... :angel:

Odesláno

Seikem určitě autor vlákna nic nezkazí, tyhle uvedené mi ale trochu říkají o jejich nositeli: "já jsem malinkatý megaloman" :rolleyes:

Sorry za názor, ale byla to taková první myšlenka po zhlédnutí... :angel:

Nehovorim ze to nesedi, ale zaujimalo by ma ako si na to prisiel... :).
Odesláno

Nehovorim ze to nesedi, ale zaujimalo by ma ako si na to prisiel... :).

Je to spíš o prvním pocitu - tento styl mi moc nesedí - příjde mi to jako když by člověk chtěl na hodinky vecpat středověký orloj s maximem možného... Zjednodušeně řečeno - za menší peníze vystavovat na odiv co možná nejvíc... proto "minimegalomanství":king:

Druhý to má právo to vidět jinak, samozřejmě...

Odesláno

Stříbrný Jazzmastery jsem měl, za ty prachy jsou to fajn univerzální hodinky. Jinak clo není zásadní problém, problém je DPH. A napálí ho tam, pokud to nějak vyloženě neočůráš (nevím jak). Takže k ceně hodinek + 20% DPH + nějaký drobný clo.

Mám v USA kamarádku ... možná se s ní zkusím domluvit, že bych to objednal na ní a ona mi je pak poslala. Nebo když se jede přes ebay DPH se neplatí?

Odesláno

Co tak Seiko Premier automatic? Tiez uz dlhsie hladam oblekovky a asi skoncim u tychto:

SPB003J1:

Cena na Slovensku a v Cechach okolo 800Eur, ebay asi 600GBP no na chrono24 som ich nasiel nove od nejakeho Nemeckeho predajcu za 495Eur.

Ty Hamiltony se mi líbí víc ... jsou takové elegantnější i když tyhle také nejsou špatné :-)

Odesláno

Záleží na tom, zda ta úspora vyváží to očekávání. Ty hamiltony s černým cifrem jsou opravdu pěkné. Arkádie budou víc decentní.

Po pravdě jsem ty Hamiltony přehodnotil na bílé, černé jsou sice luxusnější ale nepůjde k nim hnědý pásek a já mám pár světlých obleků ke kterým nosím hnědé boty. Ty bílé půjdou lépe kombinovat. Ale v koutku duše mne stále nahlodávají ty Oris :-)

Odesláno

Po pravdě jsem ty Hamiltony přehodnotil na bílé, černé jsou sice luxusnější ale nepůjde k nim hnědý pásek a já mám pár světlých obleků ke kterým nosím hnědé boty. Ty bílé půjdou lépe kombinovat. Ale v koutku duše mne stále nahlodávají ty Oris :-)

http://cgi.ebay.com/HAMILTON-JAZZMASTER-AUTOMATIC-CHRONOGRAPH-H32616553-/250707983523?pt=Wristwatches&hash=item3a5f5c3ca3

Tak napiš tomuhle, jestli je ještě má...

Odesláno

Zkusím i když ty bílé jsou hezčí než tyhle stříbrné tak cena je super. Ale než něco objednám stejně se stavím v Koskomu v Praze a nějaké hodinky omrknu.

Odesláno

http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=40

Co takhle decentní Oris? Maj průměr 42mm a ta jednoduchost provedení, podle mě, nemá chybu. V ČR jsou za necelých 17k, z ebay nebo ze zahraničí to určitě půjde pod 15 :smile_anim:

Dík za typ. Jestli se rozhodnu pro Oris trochu připlatím a koupím ty s moonphase z anglie vychazi na cca 22 tis Kč.

Odesláno

Tak ty Oris maj v Koskomu přímo ve výloze a trochu mne zklamaly, takže se zdá, že jsem naprosto rozhodnutý pro hamilton jazzmaster chronograph v bílé barvě ciferníku :-) V Koskomu měli překvapivě málo modelů, které mi padly do oka :-(

Odesláno

Tak ty Oris maj v Koskomu přímo ve výloze a trochu mne zklamaly, takže se zdá, že jsem naprosto rozhodnutý pro hamilton jazzmaster chronograph v bílé barvě ciferníku :-) V Koskomu měli překvapivě málo modelů, které mi padly do oka :-(

Já ti říkal, ať si prohlídneš hodinky "naživo". V reálu vypadají některé hůř a některé zase o moc lépe než na papíře...

Odesláno

Já ti říkal, ať si prohlídneš hodinky "naživo". V reálu vypadají některé hůř a některé zase o moc lépe než na papíře...

Jo jo proto jsem se právě v tom Koskomu stavil. Ale takových decentních oblekovek s chronographem nebo drobnou komplikaci tam meli jen par. Jejich ceny jsou tak dvojnasobne oproti ebay nebo anglickejm eshopum. Ale alespon jsem si vyzkousel ruzne velikosti a zjistil jsem ze prumer 42 je pro moji ruku optimalni.

Odesláno

Jo jo proto jsem se právě v tom Koskomu stavil. Ale takových decentních oblekovek s chronographem nebo drobnou komplikaci tam meli jen par. Jejich ceny jsou tak dvojnasobne oproti ebay nebo anglickejm eshopum. Ale alespon jsem si vyzkousel ruzne velikosti a zjistil jsem ze prumer 42 je pro moji ruku optimalni.

Tak teď najít ty správný Hamiltony na ebay a je to. A nebo se kouknout na odkaz níže. Neprohlížel jsem modely, ale ty Maestro jsou o kousek větší, ale stejně hezký....

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32484-hamilton-vypredaj/page__pid__490529#entry490529

Odesláno

Tak teď najít ty správný Hamiltony na ebay a je to. A nebo se kouknout na odkaz níže. Neprohlížel jsem modely, ale ty Maestro jsou o kousek větší, ale stejně hezký....

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32484-hamilton-vypredaj/page__pid__490529#entry490529

Ten výprodej je pořád dražší než ebay:

Zkusím ten anglickej tam by ta cena měla být konečná.

Jazzmaster chronograph v černé

Přesně tyhle ty bílé bych si představoval i když v Koskomu jsem viděl i kombinace černý ciferník a hnědý pásek a taky se to dalo.

Jazzmaster chronograph v bílé

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...