Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty FC maji jako vystrelek tritiove trubicky v ruckach a nad indexem na pozici 12. Ke klasickym oblekovkam docela slusna blbustka. Tyhle stejne jako Stowa Antea a kdysi i Hamilton Jazzmaster Viewmatic byly v mem uzkem vyberu. I ty Erardy jsou moc pekne a datum s dnem prijemne ozivuji ciselnik. Zaroven jeste nejsou preplacane, na to bych si dal pozor. Myslim, ze neni rozumne za kazdou cenu "zpestrovat" elegantni jednoduchy design.

EDIT: Kdyz si tak rekapituluju vyber hodinek v tehle cenove relaci a modely, na ktere jsem kdy mel zalusk, tak je mi skoro lito, ze jsem se tlacil vys (a uz se mi nechce dolu :)). Za 15-20k se daji vybrat opravdu krasne kousky!

Dobrá řekněme, že bych za ně těch dvacet dal .... doma řeknu, že stály pět a budu doufat, že si je přítelkyně nehodí do googlu :-D

Odesláno

Tak musím říct, že Louis Erard design mne vyložene oslovil. Tyhle jsou už sice na oblekovky trochu "přeplácaný" ale líbí se mi hodně :-)

Jenže to je jak s Bugatti krásný auta který si nikdy nekoupíte pokud se tedy nedostanete k něčemu jako ekotendr nebo nákupu Gripenů :-)

Posted Image

Jen tak pro zajímavost o jaké cenové relaci vlastně mluvíme? Já mám takovou blbou vlastnost vždycky vybrat hodinky podle vzhledu abych vzápětí zjistil, že stojí jak rodinej domek někde za Prahou :-)

Odesláno

Václave, jestli se Ti chce a nebojíš se kupovat venku, mrkni na chrono24.com...je tam asi 10 miliónů různých značek a hodinek..chceš blbůstku na ciferníku? Třeba toto, Cena 645 Euro:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Václave, Václave, Ty si ale vymýšlíš, takové nádherné Frederique Constant a Tobě se nelíbí. Pro info, Erardy, které si začal lovit budou stát od 30000 výš, takže bud zvedneš notně laťku nebo přestaneš blbnout, koupíš super značku se střízlivým designem nebo se pustíš na tenký, čínský led se všemi komplikacemi, na které si jen vzpomeneš, včetně tourbillonu. 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Václave, jestli se Ti chce a nebojíš se kupovat venku, mrkni na chrono24.com...je tam asi 10 miliónů různých značek a hodinek..chceš blbůstku na ciferníku? Třeba toto, Cena 645 Euro:

Nebojím se nakupovat v zahraničí, ale bojím se aby to pak nebyl fake. Na tu stránku mkrnu.

Odesláno

Václave, Václave, Ty si ale vymýšlíš, takové nádherné Frederique Constant a Tobě se nelíbí. Pro info, Erardy, které si začal lovit budou stát od 30000 výš, takže bud zvedneš notně laťku nebo přestaneš blbnout, koupíš super značku se střízlivým designem nebo se pustíš na tenký, čínský led se všemi komplikacemi, na které si jen vzpomeneš, včetně tourbillonu. 

Ale mně by stačila nějaké docela malá komplikace :-) Jinak máš pravdu no musím se vrátit nohama na zem jinak skončím po uši zadluženej s orlojem na ruce :-/

Odesláno (upraveno)

Nebojím se nakupovat v zahraničí, ale bojím se aby to pak nebyl fake. Na tu stránku mkrnu.

Tak nespechej, dej tomu cas, trosku se tady rozkoukej. Ony se Ti i hodinkove preference upravi, zmeni a trochu usadi. A naucis se, jak nakoupit v zahranici/pres internet a nenaletet. Na nakupu hodinek je stejne nejhezci faze vybirani a shaneni informaci.

EDIT: Zadluzovat se kvuli hodinkam (nebo kvuli nim i sponovat rodinnej rozpocet) je naprosta pitomost. Vybrat se da i v nizsich cenovych patrech, tohle vlakno je toho dukazem.

Upraveno uživatelem skalis
Návštěvník Snow
Odesláno

Ale mně by stačila nějaké docela malá komplikace :-) Jinak máš pravdu no musím se vrátit nohama na zem jinak skončím po uši zadluženej s orlojem na ruce :-/

Máš to těžké. Pikantní na celé akci je, že podle mě sis nejhezčí hodinky vybral sám, tedy pokud bys netrpěl syndromem docela malá komplikace ;-).

Odesláno

Máš to těžké. Pikantní na celé akci je, že podle mě sis nejhezčí hodinky vybral sám, tedy pokud bys netrpěl syndromem docela malá komplikace ;-).

Jenže přece jen kupuju hodinky které se chystám nosit většinu dne a plánuju je už nejspíš nikdy neměnit. Do teť nosím Festiny chronograph, které jsem dostal k 18 narozeninám. Hodinky slouží už 13 let, ale přece jen doba pokročila, prakticky každej den mám když už ne oblek tak alespoň kalhoty a košily a ty sportovní chronography už k tomu tak moc nejdou. Chtěl bych si pořídit nějakou takovou trvalou hodnotu jako je automat. Zároveň se s tím musím absolutně stotožnit protože je pravděpodobný, že je budu nosti nejméně dalších deset let .... to je důvod proč se mi nechce příliš dělat kompromis a raději dál hledat.

Odesláno

Za dvojnásobek rozpočtu, ale s docela malou komplikací :)

zdroj:www.hodinky-koscom.cz

Do Koskomu plánuju se podívat osbobně, kolikrát ty hodinky pak ve skutečnosti vypadaj trochu jinak a hodinky, který na obrázku nejsou moc pěkný ve finále na ruce vypadaj dobře.

Odesláno

Jenže přece jen kupuju hodinky které se chystám nosit většinu dne a plánuju je už nejspíš nikdy neměnit. Do teť nosím Festiny chronograph, které jsem dostal k 18 narozeninám. Hodinky slouží už 13 let, ale přece jen doba pokročila, prakticky každej den mám když už ne oblek tak alespoň kalhoty a košily a ty sportovní chronography už k tomu tak moc nejdou. Chtěl bych si pořídit nějakou takovou trvalou hodnotu jako je automat. Zároveň se s tím musím absolutně stotožnit protože je pravděpodobný, že je budu nosti nejméně dalších deset let .... to je důvod proč se mi nechce příliš dělat kompromis a raději dál hledat.

Pak se ovšem obávám, že to bude za cenu navýšení rozpočtu. Ne, že by se do 15000 nedaly sehnat super hodinky, to rozhodně ano, ale skoro vždy je to o určitém kompromisu, takže buď na nich něco oželet, nebo si připlatit.
Odesláno (upraveno)

Jenže přece jen kupuju hodinky které se chystám nosit většinu dne a plánuju je už nejspíš nikdy neměnit.

Ahoj. Tak to se Ti po vstupu sem už asi nepovede. :D

Takovejch nás tu bylo, co chtěli původně jen jedny hodinky.

Jinak mám ty Hamilton Jazzmaster Viewmatic, co Ti hned z kraje někdo radil a mohu jen doporučit. Navíc Ti zbyde dost peněz na několik řemenů, aby si

je mohl ladit k oblečení.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Pak se ovšem obávám, že to bude za cenu navýšení rozpočtu. Ne, že by se do 15000 nedaly sehnat super hodinky, to rozhodně ano, ale skoro vždy je to o určitém kompromisu, takže buď na nich něco oželet, nebo si připlatit.

No mně to zatím připadá spíš tak jako něco oželet a ještě připlatit :-)

Odesláno

Snow ma pravdu. Bez nekde omrknout ty FC, jsou vazne dobry (mel jsem je na ruce), nebo ty Hamiltony i Erardy s day-date (trvas-li na komplikaci). Vsechno jsou to skvely hodinky, mne osobne by se treba mesicni faze nebo datum na malym subciferniku do tydne okoukalo a sly by z domu. Tyhle jednodussi Ti vydrzi. I kdyz... Vzhledem k tomu, ze uz ted silhas po kouscich 30+k, tak never tomu, ze Ti ted vybrane hodinky vydrzi 10 let. Jestli se ty budes poflakovat i dal (jako my vsichni), nakup dalsich hodinek prijde hned, jak se naucis lit do spravneho motoru spravne palivo :) (rozumej, az budes mit volne prostredky k utraceni pro svou radost).
Odesláno

Ještě zkus mrknout na Bulovu

249 Dolarů

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

tyhle skeletony už jsou dražší, cca kolem 1000 euro

Odesláno

Snow ma pravdu. Bez nekde omrknout ty FC, jsou vazne dobry (mel jsem je na ruce), nebo ty Hamiltony i Erardy s day-date (trvas-li na komplikaci). Vsechno jsou to skvely hodinky, mne osobne by se treba mesicni faze nebo datum na malym subciferniku do tydne okoukalo a sly by z domu. Tyhle jednodussi Ti vydrzi. I kdyz... Vzhledem k tomu, ze uz ted silhas po kouscich 30+k, tak never tomu, ze Ti ted vybrane hodinky vydrzi 10 let. Jestli se ty budes poflakovat i dal (jako my vsichni), nakup dalsich hodinek prijde hned, jak se naucis lit do spravneho motoru spravne palivo :) (rozumej, az budes mit volne prostredky k utraceni pro svou radost).

Uvidím no. Kdyby tak hodinky byla jediná investice kterou plánuju ... znáte to :-) Už takhle potřebujo SUUNTO D4 na potápění.

Splánuju zajít do Koskomu v Praze asi mne to tam možná šoupne jiným směrem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...