Casper Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Ktré z těchhle dvou quartzek budou kvalitnější? C536.7029. 42.69 VS T36.1.316.72. Cena je pibližně stejná, do kterých by jste šli spíše?
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Nedokážu odhadnout, které hodinky jsou lepší, ač sem to na netu zkoumal Napíšu tedy můj subjektivní názor. Více se mi líbí Certina a to hlavně díky hezčí lunetě. Vypadají více sportovně. Tissot vypadá více usedleji, a to zejména díky barvě ciferníku.
Casper Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Díky za názor. Co se týče barvy ciferníku tak by to šlo porovnávat ještě takto (aby byly jabka s jabkama a hrušky s hruškama)
Návštěvník pitrs182 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 No tak když to dáš takhle k sobě barevně, tak stále Certina
Almi Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Ja osobne by som naopak šiel do Tissot S tychto dvoch modelov mi viac ladia prave Tissotky.Tá biela datumovka na Certine velmi bije do oci celkovo aj cifernik sa mi celý zdá tak chaoticky rozvrhnuty. Naopak u Tissot mi to ladi viac a taktiež aj korunka s tlacitkami posobi vyvazenejsie.Ale toto je len moj subjektivny pohlad
Axel Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Myslím si, že dávat 8 tisíc za hodinky na baterku je blbost. Přesto jsem si před cca 3 a něco měsíci koupil V8 v této variantě http://www.hodinky-bmashop.cz/panske-tissot-t-sport/hodinky-tissot-t-sport-v8-chronograph-t039-417-11-057-00, Certiny jsem měl taky ve výběru, přímo ty tvoje i na ruce, jsou to pěkný hodinky, ale těch 40mm je pro mě málo a nějak jsem to nemohl překousnout. Možná to někomu přijde jako hloupý důvod, ale vždycky jsem měl větší A ty V8 bych si znovu nekoupil, takže jsem ti asi moc nepomohl. Mám takový dojem, že u quartz hodinek je víceméně stejně jedno, co koupíš.
svijanskymaz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 za mna jednoznacne certiny v ciernom:smile_anim:
African Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Tissot V8 Moto GP mám sedm let, a naprostá spokojenost. S podivem jsou i velmi přesné, okolo 2s měsíčně" S těchto dvouch modelů se mi ovšem více líbí černá Certina, kterou ale jako značku tedy moc nemusím.
African Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Tak když porovnávat černou, tak s černou :-) T039.417.16.057.00
Axel Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 (upraveno) Tissot V8 Moto GP mám sedm let, a naprostá spokojenost. S podivem jsou i velmi přesné, okolo 2s měsíčně" S těchto dvouch modelů se mi ovšem více líbí černá Certina, kterou ale jako značku tedy moc nemusím. Ještě k těm V8.. Tuhle jsem mávnul rukou a stěžejky povolily.. Jako jsou to řekněme blbosti, ale jak je možné, že mi sportovní hodinky sletí jen tak z ruky? Tissotům nějak nevěřím, předražená bída, ale s dobrou reklamou a hlavně povědomím lidí o této značce a o to tu jde především. Každý ví, že Tissoty jsou Swiss made.. Ale asi jsem proti nim trochu zaujatý a příliš kritický.. to CASPER: Už ti tady nebudu dál spamovat, přeji štastnou ruku při výběru, hlavně ať si spokojený, třeba i s těma Tissotkama na ruce Upraveno 21. října 2010 uživatelem Axel
sgonza Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Certina. Působí modernějším dojem, ale jedině s černým ciferníkem.
Casper Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Ještě k těm V8.. Tuhle jsem mávnul rukou a stěžejky povolily.. Jako jsou to řekněme blbosti, ale jak je možné, že mi sportovní hodinky sletí jen tak z ruky? Tissotům nějak nevěřím, předražená bída, ale s dobrou reklamou a hlavně povědomím lidí o této značce a o to tu jde především. Každý ví, že Tissoty jsou Swiss made.. Ale asi jsem proti nim trochu zaujatý a příliš kritický.. to CASPER: Už ti tady nebudu dál spamovat, přeji štastnou ruku při výběru, hlavně ať si spokojený, třeba i s těma Tissotkama na ruce Díky za názor. Inu koupil bych si automaty ale myslím že při mé lenosti by mě dost hodně sralo že bych to musel pořád seřizovat. Jsem takovej ten typ člověka co je lenošnej zašroubit vršek u pasty takže tohle by u mě byl problém. Když k tomu přidám skutečnost že pěkné quartzky koupím za pětinu ceny automatů tak je to jasné. Možná se mi bude stýskat po spodním průhledném sklíčku, nicméně podívám li se na to s nadhledem, spodek hodinek na ruce stejne není vidět ). Navíc kdykoliv jsem se koukal po automatech tak se mi líbily modely který stojí 100 litrů a víc. A představa že pracuji celý měsíc na hodinky je pro mě neakceptovatelná ). Možná leda tak model u kterýho bych si byl 100% jistej že hodnota s časem poroste.
Tazz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Šel bych do černých Certin, před 5-ti lety jsem kupoval DS40 quartz a nedám na ně dopustit, sem tam sem s nima vzal o futra, parkrát upadly na kachličky a šlapou bez problému.A co tyhle, taky pěkná kombinace
Marfil Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Já podpořím Tazze, Certiny jsou dobrá volba - černý řemen je univerzální, světlé suby na černém cifru je daleko efektnější varianta, než opačně.
Giovany21 Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Skus si pozriet TISSOT PRC 200 - pomer kvalita / cena - - - bezkonkurenčná
El Nano Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 (upraveno) já bych se přimluvil za Certinu, já mám tyto a jsem spokojenej. a taky být tebou tak si je koupím na tahu, protože jednak ten origo není bůh ví co a řemeny se pak shání lépe a můžeš je točit dle libosti edit: jinak tady je pár fotek řady DS Podium Upraveno 5. června 2014 uživatelem El Nano
kdojinej Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Hoši, oživujete prachem zapadaný vlákno...jestli si autor doteď nevybral....
El Nano Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 (upraveno) ježiš sorry, za to můžu já, jsem na to nějak narazil a nezkontroloval datum, moje chyba edit: tvl a jak na to tak teď koukám tak to není březen 2014 ale dokonce 2011, jsem vocas, soráč ještě jednou Upraveno 5. června 2014 uživatelem El Nano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se