Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak uplna prasarna to neni, jsou to kapesni predelavky, tech se vyskytuje docela dost. Je taky dost lidi, kterym se to libi, hlavne diky strojku a taky cene a samozrejme velkemu rozmeru. Ja bych to na ruku asi nedal, ale proti gustu...........

Odesláno

Já bych to zase z pazoury nesundal! Nevidím dokonale provedení(hlavně jestli je cifer přetisk nebo origo), ale i tak, za mě boží :) Otázka je, kam se to ještě vyšponuje.

Odesláno

ked som bol z priatelkou na kave tak z vedlajsieho stola mam presne take hodinky...su dost velke a nazivo vyzeraju celkom dobre :)

Odesláno
:) zle napisane...z vedlajsieho stola mal jeden typek take :) ..boli take velke,ze aj keby som bol slepy,tak ich uvidim :)
Odesláno

Tohle je docela povedená přestavba, strojek je parádní. Ciferník je určitě přetisk, ale není to špatně uděláno. Vadí mi na nich ta velikost, jsou to spíš společenské hodinky a 47 je hodně. Dají se sehnat i menší ale s kalibrem 73 nebo 74, pak mají 42mm.

Přestavby se mi líbí a rozhodně to není o ceně, ale o tom pocitu, že mi v hodinkách tiká nahlas 100 let starý, krásný strojek. Tyhle hodinky mají pro mě zvláštní kouzlo historie. Škoda, že je tak nepraktické nosit kapesní. Když se podaří emailový ciferník, který se nemusí přetiskovat, nositelná velikost, případně nějaká zajímavá komplikace, pěkné klasické pouzdro, tak kam se na ně hrabe většina moderních "skvostů".

Odesláno

Vyzerajú parádne...to by bolo niečo...keby som vedel anglicky a tušil ako to chodí na týchto aukciách tak by som do niečoho takého išiel...a veľkosť? Je to zhruba veľkosť BP.. mal som 47 mm na ruke a bolo to v poho...

Odesláno

Já bych to zase z pazoury nesundal! Nevidím dokonale provedení(hlavně jestli je cifer přetisk nebo origo), ale i tak, za mě boží :) Otázka je, kam se to ještě vyšponuje.

Číselník je rozhodně novej.
Odesláno

Tohle teda vypadá fakt dost divně. Chce to trpělivost a počkat si na něco slušného a pak je řeba to stejně nechat repasovat. Většinou jsou ušité horkou jehlou za co nejmenší náklady, aby se daly rychle prodat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...