Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No, sice uplne presne nevim co znamena animozita, ale na otazku, jestli kdyz prodava "ceske" JVD nebude prodavat taky CESKE PRIM jsem dostal zde nepublikovatelnou odpoved. Do cestiny prelozeno - nebude! Toz tak.

Odesláno
Zdravím všecky! Než poprosím o radu chci se pochlubit novým přírustkem a to těmito Prim Sport!Podařilo se mi je vyměnit za tyto Timexy s bratrem!jsou to moje první Prim a jsou ve slušném stavu!Obrázek je pouze ilustrační,našel jsem jej na tomto foru z dřívější diskuze,tak se snad nikdo nebude zlobit za tuhle "krádež! :D Ale k mému dotazu!Nevíte někdo o nějakém dobrém hodináři(ích) v okolí Karviná,Havířov,Ostrava???Předem díky za pomoc!

KOUPIM!!! Vyměním, co chceš? Diplomat, Sport 1gen, Automaty? C

Odesláno

To Kojan - jó, to jsou ty moje (Prim Sport WR 200m) :D

Kdy jsi je tehdy kupoval, resp. bratr? A vzpomeneš si na cenu?

Odesláno

Já ani brácha je nekoupil!Je to pomalu takové "dědictví"! Koupil je otec od známého bez řemínku a v průměrném stavu za cca 700kč! Otec je nechal opravit (nevím kde???) ale bylo mu řečeno,že už nebudou vodotěsné!!! Dlouho jsem bráchu přemlouval a teď jsou už moje!Proto i ten dotaz na toho hodináře v okolí OV!Chtěl bych zjistit co je s nimi doopravdy!Mám dokonce ten stejný problém s tou kapkou na lunetě,asi ji taky někdo urazil! :)

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat jaký máš k těm hodinkám řemínek!Kůži nebo něco jiného?

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat jaký máš k těm hodinkám řemínek!Kůži nebo něco jiného?

Nejdřív opakovaně gumové (spíš teda plastové) řemínky. Pak kovový tah (kov s kombinací černý plast, vypadá to dobře), pak silný kožený černý řemínek, subjektivně nejlepší.

Jinak v Eltonu vymění baterii a provedou znovu přetěsnění a zkoušku vodotěsnosti a to u těchto (quartz) hodinek za lidovou cenu. Já si k nim dokonce pořídil doživotní certifikát na servis a je to ;)

Ale i tak jsem zvědavý na foto tvých

Odesláno

Brácha je měl uchycené páskem na suchý zip (od timex) :D ale chci ho vyměnit za kůži nebo kov! Jsem víc zvyklý na kov ale zkusím víc variant!Pokusím se co nejdřív udělat foto a vložit ho tady! Mám na nich trochu poškrábanou lunetu,tu bych pokud to jde chtěl vyměnit a hlavně je přetěsnit! Uvidíme co mi řekne ten hodinář z OV.

Návštěvník Kamil
Odesláno
To je obrázek nějakejchprimek z ČínyEltonnikdy     vodotěsné 200 m  nevyráběl.

To se těžce pleteš! Jsou to Primky z Eltonu.

Odesláno
Všem se omlouvám určitě se dobře bavíte,ale opravdu mne to zmátlo! :D Mám ty hodinky dnes první den a fakt jsem o tom nevěděl,že by to mohlo být dvojjazyčně!Zase jsem o něco chytřejší!Zase na druhou stranu jsem rád,že mne na to někdo upozornil!Díky!Co si jinak o těhle hodinkách myslíte?

Že udělal brácha dobrej obchod.

Odesláno

K těm hodinkám - PRIM SPORT(Japan) !!!

Tohle o nich psal X-Bob před nějakou dobou - (Konzultoval jsem asi před 14 dny s PRIM, jsou to opravdové Prim - typ: 35-499-0643, celé nerezové, WR 200 m, Quartz, koupeny 11.5.2000 v hodinářství ve Štěpánské ulici v Praze, cena tuším 2.500,-Kč. Průměr 42mm, výška 11mm, šroubované dýnko. Na lunetě byla původně kapka svítící barvy. Tu jsem za 6 měsíců urazil o zeď. V továrně to opravili jako záruční opravu (ikdyž jsem udělal vlastní blbostí). Za 2 měsíce zase K.O. Tak v tam v továrně udělali "dirku" a kápli mi tam barvu. A je to! Pořídil jsem si k nim asi před 2 lety "doživotní certifikát" na opravy, údržbu a servis. Jdou furt, 100% spokojenost. Kdyby lautr stejné byly s mechanikou (automat nebo nejlíp kal. 68), hned bych měl zájem!)

X-Bobe braňme se,přece nemáme doma nějaký laciný Čína schmejd! :) Věřím tomu cos napsal,že to jsou fakt originál Prim!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...